Myčka nádobí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.12.21 23:04

Myčka nádobí

Dobrý večer, koupila jsem si novou myčku nádobí, v návodu je napsáno, že před prvním nasypáním soli do zásobníku se do něj má nalít litr vody, což jsem neudělala a sůl nasypala hned bez té vody, protože návod jsem studovala až dodatečně. A teď mám obavy o funkčnost mého nového krásného přístroje. Máte s tímto některá zkušenost? Děkuji za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5863
15.12.21 23:20

Myslím, že by se nic stát nemělo. Jen ta sůl v zásobníku neměla žádný efekt.
Mimochodem, za život mám 3. myčku a myslím, že jsem tam vodu taky nikdy nelila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.12.21 23:29

Povedlo se mi uplne to same, vodu jsem tam dolila dodatecne a bezi bez problemu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
15.12.21 23:30

Nalijte tam tu vodu teď a promíchejte to třeba držákem od vařečky, aby se sůl mohla rozpustit. Klidně teplou vodu až po okraj. Sůl by se vždy měla doplňovat před mytím, aby se případné přebytky hned spláchly a nevyžíraly dno myčky. Nebo to kolem aspoň pečlivě utřete, jestli ji už dnes nebudete pouštět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13708
15.12.21 23:33

Myslím, že můžeš být klidná, ta voda tam nateče po prvním mytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
15.12.21 23:44
@Markéta188 píše:
Myslím, že by se nic stát nemělo. Jen ta sůl v zásobníku neměla žádný efekt.
Mimochodem, za život mám 3. myčku a myslím, že jsem tam vodu taky nikdy nelila :mrgreen:

Tomu se mi nechce věřit, ta sůl by vám tam zatvrdla a myčka by byla za chvíli k. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
15.12.21 23:45
@AnastazieB píše:
Myslím, že můžeš být klidná, ta voda tam nateče po prvním mytí.

Ne v dostatečném množství. Ta voda se tam poprvé nalít prostě musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5863
15.12.21 23:47

@lucad77 no přemýšlela jsem, jak se tam ta voda nakonec vzala :mrgreen: :mrgreen:
Zrovna teď máme od září novou kuchyň a právě si nemůžu vzpomenout, jestli jsem tam tu vodu lila. Samozřejmě teď tam ta voda je. Možná mě to napadlo později, když jsem chtěla dosypat další sůl, ale návod jsem nikdy k myčce nečetla, takže určitě jsem tu vodu tam nelila hned :lol:
Každopádně mám pocit, že po tom mytí, tam ta voda natekla sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
16.12.21 06:08

@Martinkakveten Proste tam nalij tu vodu dodatečně. Ta sůl by tam mohla zatvrdnout, jak už bylo napsáno. Pak se bude nesprávné dávkovat, případně by hrudky mohly ucpat trysky. Ale to se nejspíš nestane. Ono asi i záleží na hrubosti soli. No a příště číst návody okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák