Mýdlo v očičkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3108
17.12.12 19:47

Mýdlo v očičkách

Ahoj asi blbý dotaz a nevím kam ho zařadit. Malý si dal do očiček mýdlo a vřískal jak tur vyplachovala jsem vodou a pak otírala mokrou plínkou mezi tím mi usnul takže vůbec nevím jak oči vypadají, může mu to třeba poškodit zrak nebo něco? Zní to asi blbě ale já jsem s toho na nervy ať mu to neublíží taky jsem si dala mýdlo do očí a nikdy nic ale malý brečel jak snad nikdy :,( jinak to bylo obyč. mýdlo palmolive mám ho na umyvadle a malému se podařilo ho uzmout. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
17.12.12 19:57

Dostalo se ti někdy mýdlo do oka? Určitě jo a oslepla jsi? Určitě ně…Můžeš mu do očíček nakápnout optalmoseptonex borovou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
17.12.12 20:00

@lleennttiillkkaa jj já vím prostě stupidní dotaz ale nemůžu si pomoct nějak to ve mě hlodá tak optalmo mám ale jenom mastičku která se dává do koutku oka jinak nic mám poslat muže pro něco? teď mi malý spí. další stresující matka no :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.12.12 20:03

Ahoj,

já myslím, že můžeš být v klidu. Je to jen mýdlo. Zrak mu to určitě nepoškodilo. A pokud v klidu spinká, tak myslím, že už je to v pohodě. Ale uvidíš ráno nebo až se malý probudí, jak na tom bude. Ale pro klid duše si zavolej třeba na pohotovost a řekni, co se ti stalo a oni ti určitě poradí. Nám se jednou stalo, že malý vniklo do očička mast s močovinou, co byla určena na hlavičku, taky jsme zavolali na pohotovost a tam nám poradily. My tedy museli jet na pohotovost, aby jí tam něco nakapaly, protože přeci jenom ta mast obsahovala močovinu. Jinak to, že jsi to vymyla vodou, to myslím bohatě stačí, tak se neboj, bude to dobrý :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.12.12 20:06

Jinak ta borová voda nebo opthalmo-septonex to je taky dobrý nápad, ale myslím, že to nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
17.12.12 20:08

Já když byla malá tak jsem si vzala mýdlo a namalovala si oči měla jsem úplně bílý kruhy kolem očí, nepamatuju si na to, mam to z vyprávění ale vidim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
17.12.12 20:18

Díky moc za uklidnění :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.12.12 20:37

Malý řičel, protože to samozřejmě pálí. Ale určitě se mu nic nestalo, ráno bude jako kapřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
17.12.12 20:39

@KPKristy to doufám moje rybička malá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.12.12 20:49
@Kapřík90 píše:
@KPKristy to doufám moje rybička malá :lol:

Hele, Ondra má mejdlo v očích pořád. Stokrát mu můžu opakovat, ať si nesahá na obličej, ale je to prd platný. Pak ječí jako píchlý podsvinče, ale vždycky v pohodě. Snad neměl ani červený oči. Já bych umřela, nesnáším pálení očí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák