Mykóza a KET
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Mě tedy v caru ket při mykoze odmítli udělat.
Právě si také říkám. Je to poslední pokud a dárcovske vajíčko.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Právě si také říkám. Je to poslední pokud a dárcovske vajíčko.
Urcite počkej. Pak by sis to vyčítala.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já bych tedy KET určitě odložila to bych neriskovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky bych počkala. I kdyby to nevyšlo, pořád by v tobě hlodal červík, zda to nějakým způsobem nemohla mykoza při transferu ovlivnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Díky všem. Je to těžké. Člověk už se tak nějak připravuje, vnitřně nastaví… Navíc jsem po revizi v červenci. Další pokus by vyšel až na únor. Radši počkám. O kdyz po*** se může něco kdykoliv.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Helios KET zkušenosti
- Stimulace menopur před ket
- Opakovaná mykóza, záněty, bolesti při sexu
- KET březen 2021
- Mykóza. Prosím o zkušenosti
- KET ve stimulovaném cyklu, dávat EmbryoGlue?
- Zánět močových cest, mykóza, srůsty, píchání v podbřišku...
- Kdy jít na KET po biochemickém těhotenství po ET
Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaše názory, případně zkušenosti. Už přes měsíc mě trápí mírné potíže se „spodkem“. Nasazeny globule na slepo, pouze přechodné zlepšení. Šla jsem znovu k lékaři, pro jistotu jednodenní ATB na zánět močových cest (moč nakonec ok), potvrzena ale mykóza (nasazeny Betadine čípky - beru čtyři dny a potíže neustupují, prý až po dobrání). Potíž je v tom, že stimuluji sliznici před KETem. V CAR mi řekli, že mykóza při transferu nevadí, což mě dost překvapilo. Ještě budu mít kontrolní UZ, tak se s MUDr. poradím. Má někdo obdobnou zkušenost, že byl KET proveden i za těchto okolností? Teoreticky bych měla brát čípky ještě několik dní po KETu. Zvažuji, zda vše neodložit. I když znovu brát hormony kvůli sliznici… Moc předem děkuji za vaše názory