Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to hrozi snad porad ne a vzdycky hrozilo. Proc si lamat hlavu nad necim co neni.
Problemy si vytvarime sami ve vlastni hlave a mnohdy ani realne neexistuji.
Zatím ne, ale strach nám stejně nepomůže, pokud někomu rupně v bedně, nenaděláme nic
To nikdo nemuze vědět. Konflikty a valky jsou ve světě pořád. Jestli něco z toho může přerůst ve světový konflikt se dá těžko předpokládat. Afghanistan, Sudan, Syrie, Ukrajina… Něco skončí, začne neco dalšího.
Ano. Koukni se do historie. Vlastně je teď poměrně dlouho mír ![]()
@Netopirek píše:
Ano. Koukni se do historie. Vlastně je teď poměrně dlouho mír
V Evrope. Nepocitam-li tu Ukrajinu.
@Alladina píše:
V Evrope. Nepocitam-li tu Ukrajinu.
Jj, tak jsem to myslela. Prostě ty celokontinentalni.
Je to jen otázka času.
Myslím že jednou to přijde. Už je dlouho klid, mnoho lidí na planetě a lidi se chovají čím dál hůř. Však to vidíme co se děje.
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Myslíte, že hrozí světoví válečný konflikt.
Mám neskutečný strach o děti, do jaké doby rostou.
Před nedávnem tady zase nějaké poťáplině jančily ohledně klimatu a kde budou žít děti…radši ženský místo hloupého vyšilování uvařte něco dobrého pro vaše mužský, tam budete potřebnější!!!
To se ptáš na tom nejlepším místě - tady je to úplný kongres politologů a bezpečnostních analytiků, tady to budou vědět. ![]()
Ani si jí nevšimneš, všichni vytáhnou atomovky a do pěti minut bude po
Nevím, přestala jsem to řešit. Ještě dva roky zpět bych z toho byla vystrašená, ale co ti ovlivníš? Soustředím se na přítomnost, zítra může být věcí - katastrofa přírodní, havarka, požár… Lepší nevědět. ![]()
@Anonymní píše:Že by se svět obešel bez válčení, tomu nevěřím. Moje babička se narodila v roce 39 a po ní hned její sestra. To bys nesměla vůbec děti mít.
Ahoj holky.
Dle knížky Kopí osudu se v r. 1998 narodil člověk, který bude ztělesněním ďábla a bude na svém vrcholu, až dosáhne 33 let. Prý má přijít s něčím pokrokovym, za co ho budou lidé oslavovat… No tak uvidime ![]()
Ahoj holky.