Myslíte, že bude válka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
13.1.20 22:45

Nebude, což je škoda. Ale od ty doby co se tisknou peníze jako o život a nejsou krytý zlatem a ani jinými aktivy, tak žádná válka nebude. Budou se lidí uplácet, jako se to dělá teď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
13.1.20 22:48

Nemyslím si že bude válka ale myslím si že se lidstvo samo zlikviduje. Prognózy na dalších 100 let nejsou vůbec dobré. Takže… Taky mám strach o děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.1.20 22:51

Tak do roku 30 bude v Evropě relativní klid ( když nepočítáme nějaké takové věci, že terorista najede do davu lidí)…Pak bude válka mezi původním obyvatelstem a přistěhovalci…Takže to nebude taková ta válka mezi státy, ale občanská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.1.20 22:51
@Mialina píše:
Dle knížky Kopí osudu se v r. 1998 narodil člověk, který bude ztělesněním ďábla a bude na svém vrcholu, až dosáhne 33 let. Prý má přijít s něčím pokrokovym, za co ho budou lidé oslavovat… No tak uvidime :D

To bude nějaká další sociální síť :think: :mrgreen: lidi už pak budou jen čumet do mobilu, nebudou souložit a lidstvo vymře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
13.1.20 23:00
@Mialina píše:
Dle knížky Kopí osudu se v r. 1998 narodil člověk, který bude ztělesněním ďábla a bude na svém vrcholu, až dosáhne 33 let. Prý má přijít s něčím pokrokovym, za co ho budou lidé oslavovat… No tak uvidime :D

No jestli bude jako Musk a s představením nejlepší techniky hned prdne cihlou sklo, tak se nemáme čeho bát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
13.1.20 23:13

Klasická pozemní těžko. Na to má málokterá země dostatečný počet lidí v armádě a v lidech je nechuť bojovat za vlast. Letectvo na úrovni má jen pár zemí.
Já spíš věřím na občanskou a tipuji si, že to začne v Německu drobnými bojůvkami jako kdysi v Jugoslávii. Pak by to mohly začít diskutovat a následně „řešit“ i skupinky ve Francii, zvedne se odpor k přistěhovalcům v Itálii a ve Švédsku a pojede to. Řecko otevře brány těm, co tam drží. Přispěje k tomu další vlna přistěhovalectví imigrantů z Turecka, o které už se mluví, že je tam jako někdo drží, ale není to pravda. Oni už tam vesměs pracují. Turci jim to umožňují. Ale prý je tam pořád velká skupina těch, co dělat nechtějí, tak ti se vydají na cestu. Že věci zůstanou jak jsou, tomu nevěřím. Za takových 15-20 let něco čekám. Musí to mít svůj vývoj a vykysat. Hlavně nesmíme zvyšovat sociální dávky na úroveň Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
13.1.20 23:50

Já jsem spíš překvapená, že ještě něco nevypuklo. Všude jsou nějaké protesty. Všude a ne zrovna malé. Lidi jsou celkově naštvaní ať se člověk podívá kamkoliv. Země mají mezi sebou pořád nějaké problémy.
Už jak jednu dobu všichni šili do Ruska, tak jsem si říkala, že tady něco smrdí. Pořád se hledá nějaký společný nepřítel. Nejdřív to byli imigranti, pak Rusko, teď je to zase Írán. Pak se to beztak otočí na Čínu a nebo Korejce a tehdy možná začne problém, protože ti komunističtí mamlasové nemají ani rozum, ani trpělivost ale zato spoustu zbraní.
A nebo něco rozpoutají radikálové, kteří přitáhli do Evropy jako „15letí sirotci“. Těžko říct, lidi blbnou všelijak. Ale doutná to po celém světě pěkně. K tomu razantní výkyvy počasí, které devastují přírodní zdroje a problém může nastat velmi rychle.
Myslím, že momentálně jediné co je drží víceméně zpátky je fakt, že jsou všichni velmi dobře vyzbrojení. Pokud by opravdu vypukla otevřená válka, byla by ve stylu: vypustíme všechny rakety co máme a pak se půjdeme s drony podívat co zbylo. A pokud by použili atomovky, tak by toho zase tolik nezbylo.
Kdo ví, kdy to vypukne, dlouho tomu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.20 07:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Myslíte, že hrozí světoví válečný konflikt.
Mám neskutečný strach o děti, do jaké doby rostou.

Tak udelejte maximum pro jejich bezpeci. Zaklad je dobre postaveny podzemni bunkr, ve kterem se da prezit x mesicu, kdyz bude potreba. Pak zbrojni prukazy a zbrane atd. aby se mohly samy branit. A dalsi veci. Tak hura do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.1.20 07:11
@Leviatan píše:
Nemyslím si že bude válka ale myslím si že se lidstvo samo zlikviduje. Prognózy na dalších 100 let nejsou vůbec dobré. Takže… Taky mám strach o děti

Dyt toto vam muze byt uplne ukradeny. Budete davno pod drnem, i vase deti tam budou za 100 let, mozna i vase vnoucata. Trpite nejakou prehnanou peci o ne. A je to problem ve vasi hlave. Tak snad pro ne udelate za sveho zivota maximum, aby z nich vyrostly samostnatne premyslejici bytosti schopne se o sebe postarat. ( zadny mama hotel do 35let a byt pomalu nesvepravny) a pak uz z nich budou DOSPELI lide a bude to na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
14.1.20 07:14

Uprimne mam daleko vetsi strach, ze me semele nejaky pako na silnici. Povazuji to za daleko pravdepodobnejsi hrozbu nez dalsi svetovou valku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.1.20 10:13

Myslim že nám hrozí spíš klimatická katastrofa. Ale nebojím se, poradíme si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.1.20 13:13
@Lily Evans píše:
Myslim že nám hrozí spíš klimatická katastrofa. Ale nebojím se, poradíme si.

Já myslím, že to půjde ruku v ruce. Klima a válka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
14.1.20 20:49

@Cenarius Tak já nejsem žádný typ přehnané pečovatelky ani mamahotelu :lol: ale když se rozhlédnete kolem sebe tak opravdu to není za nedohledno dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
14.1.20 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Myslíte, že hrozí světoví válečný konflikt.
Mám neskutečný strach o děti, do jaké doby rostou.

Doufam ze ano, ale nejaky poradny globalni, ne nejake lokalni bojuvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
14.1.20 23:31

Spis bude valka za chvili o vodu…zimi jsou mirnejsi vody je mene. Ledovce taji, australie hori..planeta se otepluje…to si myslim ja. Lide neumi s vodou hospodarit. Videt to bylo v lete kdy zahradkari nesmeli pouzivat vodu z potoku ale auta si kazdej umyval na samoobsluznych myckach vesele dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová