Je to vhodné na maturitní ples?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1769
5.1.13 09:22

Ja nic nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
5.1.13 09:27
@market.s.87 píše:
Ja nic nevidim :nevim:

Císařovo nové šaty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.1.13 11:10

@boball aha :mrgreen: tak vtom pripade to neni vhodné na ples :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
6.1.13 23:47

@boball Dcera asi nechtěla viset na emiminu. Chápu ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinule 009
12.1.13 15:59
@Barushe píše:
Tak to jsme taky asi nejak pozadu :lol: Ja jsem maturovala pred 3 rokama a vsechny holky tam mely saty nebo spol. kalhoty. Kluci vsichni kvadra. A porad to tak je :nevim: ;) Jestli neni rozdil ve velkych a malych mestech :think: :nevim:

No nevím jak jsi to myslela s tím malým a velkým městem, ale já jsem z velkého mesta a tam by si žádná holka nedovolila přijít v něčem takovým. Byla jsme i v menších městech a na vesnicích a tam měly všechny ženy stejný typ šatů a všechny stejný typ účesů od vesnické rádoby kadeřnice, která je o pět let pozadu. Tak to bych šla, jedině na nějakou diskotéku nebo zábavu ale na ples rozhodně NE, ať už je kdekoliv!!!
Barushe to není reakce na tvůj názor, neboj. Jen na velikost místa konání. :)

• Citovat
  • Upravit
didcikk
12.1.13 18:22

Tak jsme včera byli na maturáku, dcerka nakonec měla šaty, a můžu říct že jsem byla překvapená v čem kolikrát ty lidi přišli! Některý kluci měli i normálně jeany a botasky nike! :zed:

• Citovat
  • Upravit
27264
12.1.13 19:31
@didcikk píše:
Tak jsme včera byli na maturáku, dcerka nakonec měla šaty, a můžu říct že jsem byla překvapená v čem kolikrát ty lidi přišli! Některý kluci měli i normálně jeany a botasky nike! :zed:

Burani na to nejde říct nic jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
12.1.13 19:35
@didcikk píše:
Tak jsme včera byli na maturáku, dcerka nakonec měla šaty, a můžu říct že jsem byla překvapená v čem kolikrát ty lidi přišli! Některý kluci měli i normálně jeany a botasky nike! :zed:

A jak to vypadalo??? Silene, ze??? Myslim, ze saty je nejlepsi volba ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková