Na co mám nárok na mateřské?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@terinka4444 píše:
@Šmoulice taky máš nárok na porod zdarma
Mám, protože jsem blbec, kterej má dvě práce, takže nespadám do té správné kategorie
Čili ani to blbé porodné nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsou dotazy, to by mě čert pobral. Mám dítě a světe starej se. ![]()
Pokud jsi echt sociální případ, máš nárok ještě na dávky na bydlení a podobně, detaily na sociálce. A odpovědí a tohle téma jsou tu fakt tuny, stačí hledat. Nárok na sunar nemáš, ale dá se hledat a najít různé slevové kupóny a akce, při troše organizačního talentu se dá ušetřit hodně. Opět viz debatní fórum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Mám, protože jsem blbec, kterej má dvě práce, takže nespadám do té správné kategorieČili ani to blbé porodné nedostanu
no jo, to ani porodné, ani přídavky na dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie píše:
Tohle jsou dotazy, to by mě čert pobral. Mám dítě a světe starej se.Pokud jsi echt sociální případ, máš nárok ještě na dávky na bydlení a podobně, detaily na sociálce. A odpovědí a tohle téma jsou tu fakt tuny, stačí hledat. Nárok na sunar nemáš, ale dá se hledat a najít různé slevové kupóny a akce, při troše organizačního talentu se dá ušetřit hodně. Opět viz debatní fórum.
To víš, chce Bugaboo a dovču v Chorvatsku. Tak co by si o nějakou tu dávku nezažádala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aandreaaL to je nějaká provokace nebo co
máš doma dvouleté dítě tak by jsi měla vědět co a jak ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na internet mas, tak doufam ze na nic. Nemela sis delat dite s neknubou co se nepostara nebo nevydelava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndelaCerna píše:
Na internet mas, tak doufam ze na nic. Nemela sis delat dite s neknubou co se nepostara nebo nevydelava
kde jsi přečetla, že má dítě s nekňubou…to tam nevidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak tohle me opravdu pobavilo!!! Dite s neknubou co se neumi postarat opravdu nemam co si to dovolujete vubec napsat??? Mam uzasneho manzela co je kazdy den v praci a co se o nas postara. Ano bugaboo sice chci a taky mam a dovolena? Ano tak tu mame taky a nekolikrat do roka jestli to chcete vedet. A jestli jsem echt soc. pripadat? Pardon madam ale to opravdu nejsem jsem mlada maminka co ma svoje bydleni bez nejake pujcky zdrave dite chvala bohu manzela co je normalni takze socky opravdu nejsme. Mam sve kadernictvi kde jeste ted pracuji a to mam cca 14 dnj do porodu takze nejsem ani nejaka fnukna co ma obe ruky leve!!! Vycurana bohuzel taky nejsem pac kdybych byla tak ani nepracuji pri materske a jen se valim jako vetsina z vas doma na zadku!!! Jsem narocny clovek na uklid obleceni a pro me a manzela a hlavne sve deti chci maximum. A proc se na tohle vse ptam zda mam na neco narok? Cely den od rana do vecera posloucham jak ta si vyridila pridavek na to a prispevek a nebo slevu na to a nebo tamhleto takze nevidim duvod proc bych se nemohla na to informovat. Clovek tady maka aby se mel jako v bavlnce plati zdravotni a soc pojistni dane atd… na ty co sedi doma a delaj pardon uplne hovno!!! Takze se omlouvam za to ze se chci na neco informovat vazena!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aandreaaL to jsou kecičky v kleci viď? Buď pobírá mateřskou nebo pracuješ ve svém kadeřnictví, obojí naráz nelze, a jestli ano, porušuješ zákon. Mateřská je náhrada mzdy, nesmí se pobírat náhrada mzdy a zároveň vykonávat tu činnost, ze které ti ta náhrada mzdy plyne. Nebo že by nevznikl nárok na mateřskou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul píše:
To delame vetsina. Presto se neinformujeme na to, zda nam nekdo proplati sunar. Nez se na me osopis-pracuji pri rodicaku, ale nepopisuju to jako nejakou prednost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
@aandreaaL to jsou kecičky v kleci viď? Buď pobírá mateřskou nebo pracuješ ve svém kadeřnictví, obojí naráz nelze, a jestli ano, porušuješ zákon. Mateřská je náhrada mzdy, nesmí se pobírat náhrada mzdy a zároveň vykonávat tu činnost, ze které ti ta náhrada mzdy plyne. Nebo že by nevznikl nárok na mateřskou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…ano muzes jako vedlejsak na materske si muzes chodit na brigady atd… takze nelegalni to neni jinak bych to nedelala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aandreaaL No když si tak perfektně informovaná o tom, že si můžeš přivydělat, tak jistě si umíš spočítat jestli máš nárok na porodný a na na přídavky, to si můžeš najít na internetu taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aandreaaL píše:
No tak tohle me opravdu pobavilo!!! Dite s neknubou co se neumi postarat opravdu nemam co si to dovolujete vubec napsat??? Mam uzasneho manzela co je kazdy den v praci a co se o nas postara. Ano bugaboo sice chci a taky mam a dovolena? Ano tak tu mame taky a nekolikrat do roka jestli to chcete vedet. A jestli jsem echt soc. pripadat? Pardon madam ale to opravdu nejsem jsem mlada maminka co ma svoje bydleni bez nejake pujcky zdrave dite chvala bohu manzela co je normalni takze socky opravdu nejsme. Mam sve kadernictvi kde jeste ted pracuji a to mam cca 14 dnj do porodu takze nejsem ani nejaka fnukna co ma obe ruky leve!!! Vycurana bohuzel taky nejsem pac kdybych byla tak ani nepracuji pri materske a jen se valim jako vetsina z vas doma na zadku!!! Jsem narocny clovek na uklid obleceni a pro me a manzela a hlavne sve deti chci maximum. A proc se na tohle vse ptam zda mam na neco narok? Cely den od rana do vecera posloucham jak ta si vyridila pridavek na to a prispevek a nebo slevu na to a nebo tamhleto takze nevidim duvod proc bych se nemohla na to informovat. Clovek tady maka aby se mel jako v bavlnce plati zdravotni a soc pojistni dane atd… na ty co sedi doma a delaj pardon uplne hovno!!! Takze se omlouvam za to ze se chci na neco informovat vazena!!!![]()
Pobavilas predevsim ty. A vis co je nejvtipnejsi? Presto, ze se mas tak uzasne dobre a rada by ses mela za lady, uvazujes jako socka, co ceka, kolik toho od statu kapne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit