Na dně z práce - odejít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@bejba píše:
Ahoj, no právě že se t zvládat nedá, muela bych tam být denně do večera…oni ale zřejmě polčítají s tím, že se na té druhé pozici „zajedu“ a nebudou muset platit dalšího zaměstnance. Z té pozice mimochodem utekly už tři paní - náročné, a sakra málo placené…
Co je to za pozice? Mám sice práci, ale hledám si jinou. Máš mě hned jistou, pokud se vyskytuješ 20 km od Přerova nebo od Ostravy. Jinak se hoď oficiálně marod na 10-15 dní, zajdi za obvoďákem a odpočiň si. Pracovní mobil zanechej v práci. Ať se stará vedení, když si je jisto, že náplň chybějících dvou osob jen tak jedna osoba splní… ať si to zkusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem v podobné situaci, neúnosný stres, neustálá buzerace - dala jsem výpověď, byla jsem jen jeden měsíc na pracáku a v PADESÁTi letech si našla sama daleko lepší práci v úplně jiném oboru.Jdi do toho, dej výpověď a neboj se!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamoch píše:
Byla jsem v podobné situaci, neúnosný stres, neustálá buzerace - dala jsem výpověď, byla jsem jen jeden měsíc na pracáku a v PADESÁTi letech si našla sama daleko lepší práci v úplně jiném oboru.Jdi do toho, dej výpověď a neboj se!!
Super úspěch, gratuluji a děkuji za podporu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamoch píše:
Super úspěch, gratuluji a děkuji za podporu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice píše:
Co je to za pozice? Mám sice práci, ale hledám si jinou. Máš mě hned jistou, pokud se vyskytuješ 20 km od Přerova nebo od Ostravy. Jinak se hoď oficiálně marod na 10-15 dní, zajdi za obvoďákem a odpočiň si. Pracovní mobil zanechej v práci. Ať se stará vedení, když si je jisto, že náplň chybějících dvou osob jen tak jedna osoba splní… ať si to zkusí.
Do nemocenské se mi moc nechce
. Jinak jsem z Královéhradecka, bohužel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bejba píše:
To je můj sen, klidně bych šla dělat práci - promiňte za ten výraz - pro mě „podřadnou“ za méně peněz. Vedoucí pozice už mě nezajímají. Hlavně mít klid na děti a vůbec na život
Moje řeč-když jsem odcházela z prvního stresového místa, tak jsem si říkala, že půjdu klidně někam do fabriky, a taky jsem šla a byla celkem spokojená. Z dalšího stres. místa jsem pak zůstala v oboru, ale v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misalin píše:
Moje řeč-když jsem odcházela z prvního stresového místa, tak jsem si říkala, že půjdu klidně někam do fabriky, a taky jsem šla a byla celkem spokojená. Z dalšího stres. místa jsem pak zůstala v oboru, ale v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit