Na hospodu čas má

Anonymní
16.5.17 17:50

Na hospodu čas má

Nevim uz co s pritelem.Doma s nicim nepomuze, neuvari, pradlonezklidi ze susaku. Proste na vse ma argument ze je unaveny z prace nebo nestiha.Ale na hospodu ma cas vzdy.Leze tam uz po praci hned.Je tam 4-5hodin a pak doma vse delam sama po praci.Dnes zase byl v hospode a skoro doma nejedl, aby zbylo me a on nemusel varit.Uz sem unavena z jeho reci, ze je unaven kdyz na hospodu energie ma dost, leze tam i po nocni.Mame dite, tomu se taky nevenuje, kdyz je po praci pritel v hospode a pak spi doma. Nevim jak to resit.On nevidi jak absurbne se chova.Pry je v pohode.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6823
16.5.17 17:55

To chodí každý den do hospody? 8o tak to by mi hodně vadilo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
16.5.17 17:59

No ty jo, jestli je v hospodě denně, tak bych dala nůž na krk. Nezmění se k lepšímu, tak by šel bydlet do hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 18:13

V hospode neni dene ale 2-3krat tydne.Kdyz v hospode neni tak jde dom z prace a spi. Jedine co dela, ze nosi vyplatu. Nefungujem vubec jako rodina.Ja s malym mam svuj program a chlap svuj.

• Citovat
  • Upravit
6823
16.5.17 18:15
@Anonymní píše:
V hospode neni dene ale 2-3krat tydne.Kdyz v hospode neni tak jde dom z prace a spi. Jedine co dela, ze nosi vyplatu. Nefungujem vubec jako rodina.Ja s malym mam svuj program a chlap svuj.

To je teda hrozný, mě by vadilo i tolikrát do týdne že není doma ale v hospodě. Já bych takhle nechtěla žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 18:19

Ma novou praci a kamose co si zajdou na,,jedno".Pry vypusti ventil. Takove fraze nepouzival.

• Citovat
  • Upravit
30408
16.5.17 18:20
@Anonymní píše:
Nevim uz co s pritelem.Doma s nicim nepomuze, neuvari, pradlonezklidi ze susaku. Proste na vse ma argument ze je unaveny z prace nebo nestiha.Ale na hospodu ma cas vzdy.Leze tam uz po praci hned.Je tam 4-5hodin a pak doma vse delam sama po praci.Dnes zase byl v hospode a skoro doma nejedl, aby zbylo me a on nemusel varit.Uz sem unavena z jeho reci, ze je unaven kdyz na hospodu energie ma dost, leze tam i po nocni.Mame dite, tomu se taky nevenuje, kdyz je po praci pritel v hospode a pak spi doma. Nevim jak to resit.On nevidi jak absurbne se chova.Pry je v pohode.

Blbě sis vybrala. Hospodu měl rád i před tebou a vaším dítětem, tehdy ti to mělo vadit. Teď ho sotva násilím změníš. Peníze ti nosí, dítě ti udělal, tak snad aby sis na to zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 18:21

Mame syna tak rozchodu bych se rada vyhla, ale nevim jak mu zatrhnout to piti piva. Smrdi pivem tak ani sex s nim nechci.

• Citovat
  • Upravit
30408
16.5.17 18:27
@Anonymní píše:
Mame syna tak rozchodu bych se rada vyhla, ale nevim jak mu zatrhnout to piti piva. Smrdi pivem tak ani sex s nim nechci.

To mu nezatrhneš. Musí tě mít raději než pivo. Jenom v tom případě máš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.5.17 18:35
@Anonymní píše:

sis ho vybrala dobrovolně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.5.17 18:46

Jak kdybys popisovala miho otce, ze zacatku byl v hospode 2 dny v tydnu na chvili vecer, postupem casu se to horsilo za par let uz tam byl denne po praci az do noci, stal se z nej agresivni alkoholik, nadelal spoustu dluhu atd. promluv si s nim, ale pokud se to nezlepsi tak bych zdrhala, to nema budoucnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.5.17 18:46
@Anonymní píše:

Tak běžte do Výměny manželek a modli se, aby dostal na těch 10 pořádnou megeru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 18:47
@Anonymní píše:

A to dělal i předtím, než jste si pořídili dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 18:53

Driv hospode neholdoval.Max sel na kulecnik a dal si pivo.

• Citovat
  • Upravit
12154
16.5.17 18:56
@Anonymní píše:
V hospode neni dene ale 2-3krat tydne.Kdyz v hospode neni tak jde dom z prace a spi. Jedine co dela, ze nosi vyplatu. Nefungujem vubec jako rodina.Ja s malym mam svuj program a chlap svuj.

Jak máte starého syna?
Mluvíte o tom spolu?

Možná by trošku pomohlo, kdyby jsi občas šla ven „na vínko“ s kamarádkou a nechala mu dítě na večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí