Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ty jo, jestli je v hospodě denně, tak bych dala nůž na krk. Nezmění se k lepšímu, tak by šel bydlet do hospody.
V hospode neni dene ale 2-3krat tydne.Kdyz v hospode neni tak jde dom z prace a spi. Jedine co dela, ze nosi vyplatu. Nefungujem vubec jako rodina.Ja s malym mam svuj program a chlap svuj.
@Anonymní píše:
V hospode neni dene ale 2-3krat tydne.Kdyz v hospode neni tak jde dom z prace a spi. Jedine co dela, ze nosi vyplatu. Nefungujem vubec jako rodina.Ja s malym mam svuj program a chlap svuj.
To je teda hrozný, mě by vadilo i tolikrát do týdne že není doma ale v hospodě. Já bych takhle nechtěla žít
Ma novou praci a kamose co si zajdou na,,jedno".Pry vypusti ventil. Takove fraze nepouzival.
@Anonymní píše:
Nevim uz co s pritelem.Doma s nicim nepomuze, neuvari, pradlonezklidi ze susaku. Proste na vse ma argument ze je unaveny z prace nebo nestiha.Ale na hospodu ma cas vzdy.Leze tam uz po praci hned.Je tam 4-5hodin a pak doma vse delam sama po praci.Dnes zase byl v hospode a skoro doma nejedl, aby zbylo me a on nemusel varit.Uz sem unavena z jeho reci, ze je unaven kdyz na hospodu energie ma dost, leze tam i po nocni.Mame dite, tomu se taky nevenuje, kdyz je po praci pritel v hospode a pak spi doma. Nevim jak to resit.On nevidi jak absurbne se chova.Pry je v pohode.
Blbě sis vybrala. Hospodu měl rád i před tebou a vaším dítětem, tehdy ti to mělo vadit. Teď ho sotva násilím změníš. Peníze ti nosí, dítě ti udělal, tak snad aby sis na to zvykla.
Mame syna tak rozchodu bych se rada vyhla, ale nevim jak mu zatrhnout to piti piva. Smrdi pivem tak ani sex s nim nechci.
@Anonymní píše:
Mame syna tak rozchodu bych se rada vyhla, ale nevim jak mu zatrhnout to piti piva. Smrdi pivem tak ani sex s nim nechci.
To mu nezatrhneš. Musí tě mít raději než pivo. Jenom v tom případě máš šanci.
@Anonymní píše:
sis ho vybrala dobrovolně.. ![]()
Jak kdybys popisovala miho otce, ze zacatku byl v hospode 2 dny v tydnu na chvili vecer, postupem casu se to horsilo za par let uz tam byl denne po praci az do noci, stal se z nej agresivni alkoholik, nadelal spoustu dluhu atd. promluv si s nim, ale pokud se to nezlepsi tak bych zdrhala, to nema budoucnost…
@Anonymní píše:
Nevim uz co s pritelem.Doma s nicim nepomuze, neuvari, pradlonezklidi ze susaku. Proste na vse ma argument ze je unaveny z prace nebo nestiha.Ale na hospodu ma cas vzdy.Leze tam uz po praci hned.Je tam 4-5hodin a pak doma vse delam sama po praci.Dnes zase byl v hospode a skoro doma nejedl, aby zbylo me a on nemusel varit.Uz sem unavena z jeho reci, ze je unaven kdyz na hospodu energie ma dost, leze tam i po nocni.Mame dite, tomu se taky nevenuje, kdyz je po praci pritel v hospode a pak spi doma. Nevim jak to resit.On nevidi jak absurbne se chova.Pry je v pohode.
Tak běžte do Výměny manželek a modli se, aby dostal na těch 10 pořádnou megeru…
@Anonymní píše:
A to dělal i předtím, než jste si pořídili dítě?
@Anonymní píše:
Jak máte starého syna?
Mluvíte o tom spolu?
Možná by trošku pomohlo, kdyby jsi občas šla ven „na vínko“ s kamarádkou a nechala mu dítě na večer.