Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potrebuju se poradit. Nechci byt za stihacku, ktera asi trochu jsem…
Ale volala jsem vcera vecer kamaradovi pres Facebook Messenger a zjevne mi to dvakrat ukazalo, ze dotycny telefonuje, ze ma obsazeno. On mi pak vynadal, ze to neni mozne, ze si cetl na facebooku… Nejak tomu neverim.. mate s tim nektera z Vas zkusenosti?
Dekuju za odpovedi
Jednak jsi za stíhačku, a to velmi, za druhé se třemi tisíci příspěvky bys mohla vědět, že takto položený dotaz je sebevražda.
Proč se nezeptáš jinak? Lidé mi říkají, že mám obsazeno, ale já netelefonuju.
Tady tě za chvíli sežereme ![]()
Jo a k tématu nic nemám ![]()
Jsi za stíhačku, i kdyby s někým,, tajně volal", tak co je ti do toho?
Snad si může dělat co chce, kór když je to kamarád ne? ![]()
Zkušenost nemám, vždy jsem se dovolala, obsazeno nebylo nikdy
Taky ale třeba mohl být chvilku mimo signál
A nebo ti do toho prostě nic není a nehodlá se ti zpovídat z toho, s kým si volá ![]()
Jestli je to kamarad, tak co je ti do toho? a za stihacku jsi tedy urcite.
Holky, ja se ptala, zda je to technicky mozny, ne kdo to je nebo neni… Mohla jsem napsat kamaradka… Tohle mne vubec nenapadlo, ze byste rozebiraly neco jinyho…
![]()
@Petrala KAŽDOPÁDNĚ technicky asi nemožný, ale nevím, jedině porucha, a nebo prostě nechtěl, tak to vypnul nebo kecal s někým jiným a nechtěl kecat s tebou, prostě se na to vykašli a neřeš, to ![]()
Hoď si korunou. Facebook má do technické dokonalosti daleko, nicméně v 9 z 10 případů bych tipla, že bude mít pravdu ![]()
Jinak z úvodního příspěvku jsem taky netušila, že volat kamarádovi je trestné
Záleží, jaks to pak podala a proč ti vynadal, nicméně jo, tohle je nějak mimo úvodní příspěvek
to chce klid… buď ráda, že se neptáš na potratovou pilulku ![]()
Co je ti do toho, co kamarád dělá? To by mě fakt zajímalo. Já když se nemůžu dovolat manželovi, tak to fakt nekomentuju a nevyptávám se, s kým si jako dovolil volat. Asi dělám něco špatně. A i kdybys napsala kamarádka, tak bys byla za stíhačku.
Myslím, že tyhle aplikace ještě nejsou tak vymakané, klidně může mluvit pravdu. Když dřív ukazoval messenger polohu, tak o mně kolikrát tvrdil, že jsem na druhé straně republiky.