Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!
Asi to znáte, jste u partnera na počítači, přihlásíte se a zcela automaticky zajedete do zpráv. Není v tom žádný skrytý úmysl, jen zvyk. A zjistíte, že si píše s jinýma. Takže mu to řeknete. A on přísahá, že se dokáže změnit. Že to přestane. A pak to zjistíte podruhé. A on zase slibuje.
V tenhle moment toho na mě bylo opravdu moc, takže jsem řekla, že chci pauzu… A on zase sliboval. Šanci jsem mu chtěla dát, ale ta nejistota… Takže jsem se potají znovu mrkla… Psal dvěma, chtěl se s nima seznámit - neodepsaly. Psal bývalé, zval ji na rande, několikrát. Virtuálně si užíval. Ale přes tohle všechno mě zve na večeře, kupuje kytky, stará se, zajímá se a tvrdí, že jsem jediná, jak moc mě chce zpátky.
Zároveň je opravdu hodně žárlivý, majetnický apod. Až přehnaně…
Holky, existují v téhle době věrní chlapi? Protože já pochybuju… ![]()
Myslíte, že se lidi mohou změnit? ![]()
Děkuji ![]()
Nezmění se a je to manipulator. Pozor na to a raději ho nech
Třeba na to tady bude mít někdo jinej názor. Ale já už nevěřím, že existuje „normální“ chlap.
U každého přítele jsem Tohle nacházela taky. A ten poslední se ještě dušoval jak si píše s kámošem, že mi to klidně ukáže a když jsem ráno zjistila, že kámoš to nebyl, ale že to zkouší na víc míst a která mu odpoví a navíc skoro stejný řeči jaký psal vzdycky mně, to bylo teprve rozčarování
A to podotýkám že to nebyl žádnej 20letej troubik. Takže je to smutný, ale chlapi jsoz fakt… ![]()
@Moniňoň manipulátor. To je možná hodně dobře vystihnuté… ![]()
Ale člověk ani pořádně neví, jak se ho zbavit… ![]()
@helus00 píše:
@Moniňoň manipulátor. To je možná hodně dobře vystihnuté…
Ale člověk ani pořádně neví, jak se ho zbavit…
No, ale časem se ho budeš zbavivat hůř hůř. Prostě natvrdo utnout, než to zajde dál
@Moniňoň Nejhorsi je, ze on ma dar reci… Ukecal ny kazdeho. A kdyz se mu to snazim vysvetlit, tak me utluce argumenty a nakonec jsem ja ta spatna. A nakonec se tak i citim… ![]()
Existují normální jen hledat správně a při prvním náznaku hned vyselektovat ![]()
Dokud budou ženský co jim to xy krát odpustí, tak to budou zkoušet
A jestli se změní? Určitě ne kvůli tobě…možná jedině, až narazí na jinou, do které se opravdu zamiluje a. Ta mu da pořádnou čočku ![]()
Utikej, neztracej cas s takovym, urcite se nezmeni, mozna ho zmeni nejaka jina, ale ty uz to nebudes. Je to takova povaha, lide, co podvadi byvaji i zarlivi, protoze vi, jak jednoduche to je. Bez.
Ahoj. Omlouvám se za anonymitu, ale je to vzhledem k tomu, ze doma mám to samé. Můj manžel si taky neustále s někým píše. Ze začátku mi tvrdil, že si píše s dcerou, tak jsem mu věřila a nevadilo mi, že mu neustále zvonil mobil. Pak jsem zjistila, že si píše s bývalkou. Tvrdil mi, že si s ní píše kvůli dceři, co jí koupit, co jí poslat… Tak opět jsem to neřešila, říkala jsem si, že když s ní má dítě, musí s ní nějak komunikovat… Když jsem ale zjistila, že po své bývalce chce nahé fotky, vystartovala jsem na něj. Nasliboval hory doly, že ji vymaže z přátel a nebude si s ní psát. Když jsem zjistila, že to nedodržel ani týden, dala jsem mu nůž na krk. Opět sliboval a ujištoval mě, že miluje jen mě, že vlastně ani neví proč ji to píše atd. Dostal poslední šanci. Dopadlo to tak, že jsem si zjistila jeho heslo a co nevidím, s bývalkou si píše celý den když je v práci, a než přijde domů, celou konverzaci vymaže, ji zablokuje, ráno opět odblokuje a tak to jede každý den… Můj manžel se nezmění, ale to neznamená, že tvůj se taky nezmění. I když já z osobní zkušenosti tomu nevěřím. Záleží taky hodně na tom, jestli máte děti, nemáte… My čekáme dvojčátka…
@catherine100 @Tarinka Když on se kvůli mně už dost změnil. Ale nejspíš máte pravdu, že na tohle jsem krátká. Tuhle změnu musí udělat pro jinou…
Být Tebou zakladatelko, tak ho opustím. Mě by stačilo že nedodrží slib jednou. Natož opakovaně. Já na věrný chlapy věřím, jednoho mám. Znám jich víc.
@Anonymní píše:
Ahoj. Omlouvám se za anonymitu, ale je to vzhledem k tomu, ze doma mám to samé. Můj manžel si taky neustále s někým píše. Ze začátku mi tvrdil, že si píše s dcerou, tak jsem mu věřila a nevadilo mi, že mu neustále zvonil mobil. Pak jsem zjistila, že si píše s bývalkou. Tvrdil mi, že si s ní píše kvůli dceři, co jí koupit, co jí poslat… Tak opět jsem to neřešila, říkala jsem si, že když s ní má dítě, musí s ní nějak komunikovat… Když jsem ale zjistila, že po své bývalce chce nahé fotky, vystartovala jsem na něj. Nasliboval hory doly, že ji vymaže z přátel a nebude si s ní psát. Když jsem zjistila, že to nedodržel ani týden, dala jsem mu nůž na krk. Opět sliboval a ujištoval mě, že miluje jen mě, že vlastně ani neví proč ji to píše atd. Dostal poslední šanci. Dopadlo to tak, že jsem si zjistila jeho heslo a co nevidím, s bývalkou si píše celý den když je v práci, a než přijde domů, celou konverzaci vymaže, ji zablokuje, ráno opět odblokuje a tak to jede každý den… Můj manžel se nezmění, ale to neznamená, že tvůj se taky nezmění. I když já z osobní zkušenosti tomu nevěřím. Záleží taky hodně na tom, jestli máte děti, nemáte… My čekáme dvojčátka…
Tak tohle je vrchol. Vrchol vyčůranosti…
Z toho by se jednomu chtělo úplně zvracet… To je přístup… No fuj! Jsem opravdu ráda, že my děti nemáme a můžu vzít nohy na ramena…
Nezmění. Utíkej dokud je čas, ať tě neukecá, toho bys hořce litovala jednou..