Stále píše jiným, dokáže se změnit?

15
15.5.17 07:28

Stále píše jiným, dokáže se změnit?

Ahoj holky!
Asi to znáte, jste u partnera na počítači, přihlásíte se a zcela automaticky zajedete do zpráv. Není v tom žádný skrytý úmysl, jen zvyk. A zjistíte, že si píše s jinýma. Takže mu to řeknete. A on přísahá, že se dokáže změnit. Že to přestane. A pak to zjistíte podruhé. A on zase slibuje.
V tenhle moment toho na mě bylo opravdu moc, takže jsem řekla, že chci pauzu… A on zase sliboval. Šanci jsem mu chtěla dát, ale ta nejistota… Takže jsem se potají znovu mrkla… Psal dvěma, chtěl se s nima seznámit - neodepsaly. Psal bývalé, zval ji na rande, několikrát. Virtuálně si užíval. Ale přes tohle všechno mě zve na večeře, kupuje kytky, stará se, zajímá se a tvrdí, že jsem jediná, jak moc mě chce zpátky.
Zároveň je opravdu hodně žárlivý, majetnický apod. Až přehnaně…
Holky, existují v téhle době věrní chlapi? Protože já pochybuju… :nevim:
Myslíte, že se lidi mohou změnit? :nevim:
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
15.5.17 07:32

Ne, to neznám…
a nemyslím si, že se změní. Naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
15.5.17 07:34

Nezmění se a je to manipulator. Pozor na to a raději ho nech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
15.5.17 07:35

Třeba na to tady bude mít někdo jinej názor. Ale já už nevěřím, že existuje „normální“ chlap.
U každého přítele jsem Tohle nacházela taky. A ten poslední se ještě dušoval jak si píše s kámošem, že mi to klidně ukáže a když jsem ráno zjistila, že kámoš to nebyl, ale že to zkouší na víc míst a která mu odpoví a navíc skoro stejný řeči jaký psal vzdycky mně, to bylo teprve rozčarování :? A to podotýkám že to nebyl žádnej 20letej troubik. Takže je to smutný, ale chlapi jsoz fakt… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.5.17 07:36

@Moniňoň manipulátor. To je možná hodně dobře vystihnuté… :think:
Ale člověk ani pořádně neví, jak se ho zbavit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.5.17 07:39

@Bizky To je hnus!!! Copak neexistuje někdo normální? :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
15.5.17 07:40
@helus00 píše:
@Moniňoň manipulátor. To je možná hodně dobře vystihnuté… :think:
Ale člověk ani pořádně neví, jak se ho zbavit… :nevim:

No, ale časem se ho budeš zbavivat hůř hůř. Prostě natvrdo utnout, než to zajde dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.5.17 07:42

@Moniňoň Nejhorsi je, ze on ma dar reci… Ukecal ny kazdeho. A kdyz se mu to snazim vysvetlit, tak me utluce argumenty a nakonec jsem ja ta spatna. A nakonec se tak i citim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
15.5.17 07:44

Existují normální jen hledat správně a při prvním náznaku hned vyselektovat :mrgreen:

Dokud budou ženský co jim to xy krát odpustí, tak to budou zkoušet

A jestli se změní? Určitě ne kvůli tobě…možná jedině, až narazí na jinou, do které se opravdu zamiluje a. Ta mu da pořádnou čočku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.5.17 07:53

Utikej, neztracej cas s takovym, urcite se nezmeni, mozna ho zmeni nejaka jina, ale ty uz to nebudes. Je to takova povaha, lide, co podvadi byvaji i zarlivi, protoze vi, jak jednoduche to je. Bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.17 07:55

Ahoj. Omlouvám se za anonymitu, ale je to vzhledem k tomu, ze doma mám to samé. Můj manžel si taky neustále s někým píše. Ze začátku mi tvrdil, že si píše s dcerou, tak jsem mu věřila a nevadilo mi, že mu neustále zvonil mobil. Pak jsem zjistila, že si píše s bývalkou. Tvrdil mi, že si s ní píše kvůli dceři, co jí koupit, co jí poslat… Tak opět jsem to neřešila, říkala jsem si, že když s ní má dítě, musí s ní nějak komunikovat… Když jsem ale zjistila, že po své bývalce chce nahé fotky, vystartovala jsem na něj. Nasliboval hory doly, že ji vymaže z přátel a nebude si s ní psát. Když jsem zjistila, že to nedodržel ani týden, dala jsem mu nůž na krk. Opět sliboval a ujištoval mě, že miluje jen mě, že vlastně ani neví proč ji to píše atd. Dostal poslední šanci. Dopadlo to tak, že jsem si zjistila jeho heslo a co nevidím, s bývalkou si píše celý den když je v práci, a než přijde domů, celou konverzaci vymaže, ji zablokuje, ráno opět odblokuje a tak to jede každý den… Můj manžel se nezmění, ale to neznamená, že tvůj se taky nezmění. I když já z osobní zkušenosti tomu nevěřím. Záleží taky hodně na tom, jestli máte děti, nemáte… My čekáme dvojčátka…

• Citovat
  • Upravit
15
15.5.17 07:55

@catherine100 @Tarinka Když on se kvůli mně už dost změnil. Ale nejspíš máte pravdu, že na tohle jsem krátká. Tuhle změnu musí udělat pro jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.5.17 07:58

Být Tebou zakladatelko, tak ho opustím. Mě by stačilo že nedodrží slib jednou. Natož opakovaně. Já na věrný chlapy věřím, jednoho mám. Znám jich víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.5.17 07:59
@Anonymní píše:
Ahoj. Omlouvám se za anonymitu, ale je to vzhledem k tomu, ze doma mám to samé. Můj manžel si taky neustále s někým píše. Ze začátku mi tvrdil, že si píše s dcerou, tak jsem mu věřila a nevadilo mi, že mu neustále zvonil mobil. Pak jsem zjistila, že si píše s bývalkou. Tvrdil mi, že si s ní píše kvůli dceři, co jí koupit, co jí poslat… Tak opět jsem to neřešila, říkala jsem si, že když s ní má dítě, musí s ní nějak komunikovat… Když jsem ale zjistila, že po své bývalce chce nahé fotky, vystartovala jsem na něj. Nasliboval hory doly, že ji vymaže z přátel a nebude si s ní psát. Když jsem zjistila, že to nedodržel ani týden, dala jsem mu nůž na krk. Opět sliboval a ujištoval mě, že miluje jen mě, že vlastně ani neví proč ji to píše atd. Dostal poslední šanci. Dopadlo to tak, že jsem si zjistila jeho heslo a co nevidím, s bývalkou si píše celý den když je v práci, a než přijde domů, celou konverzaci vymaže, ji zablokuje, ráno opět odblokuje a tak to jede každý den… Můj manžel se nezmění, ale to neznamená, že tvůj se taky nezmění. I když já z osobní zkušenosti tomu nevěřím. Záleží taky hodně na tom, jestli máte děti, nemáte… My čekáme dvojčátka…

Tak tohle je vrchol. Vrchol vyčůranosti… :pocitac: Z toho by se jednomu chtělo úplně zvracet… To je přístup… No fuj! Jsem opravdu ráda, že my děti nemáme a můžu vzít nohy na ramena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
15.5.17 08:02

Nezmění. Utíkej dokud je čas, ať tě neukecá, toho bys hořce litovala jednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí