Vzdát to, nebo vydržet?

25
16.5.17 13:24

Vzdát to nebo vydržet?

Holky potřebuji se trošku vyovídat. Jsme s přítelem 4roky, máme 2letého prcka. Přítel má z podnikání velké dluhy, z toho důvodu odjel v únoru do Německa, já zatím získala práci a v září nastupuji, tatínek dostal rakovinu a je to špatné, tolik bych ho tady potřebovala. Nicméně v Něměcku mu neplatili, vrátil se tady, velká část dluhů se vyřeší prodejem rodinného pozemku, mohl by tady tedy klidně zůstat, práci se slušným platem by našel. On však chce zpátky do Německa, bude tady jezdit co 5 týdnu na týden a na mě zůstane péče o dítě, nemocného tátu a zbytek rodiny na pokraji zoufalství…
Strašně se ve mě zmítají rozporuplné pocity zda s ním mám zůstat nebo se na takového člověka vyprdnout…Mám pocit, že mu to vyhovuje tady se přijede jednou za čas pobavit, nerozmumím mu proč to tak chce. Jsem z toho hodně nešťastná a nevím, jak se rozhodnout :( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
16.5.17 13:32

A rekla jsi mu tohle vsechno, ze to bez nej nedavas a ze bys ho potrebovala vedle sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.5.17 13:35
@mama2015 píše:
Holky potřebuji se trošku vyovídat. Jsme s přítelem 4roky, máme 2letého prcka. Přítel má z podnikání velké dluhy, z toho důvodu odjel v únoru do Německa, já zatím získala práci a v září nastupuji, tatínek dostal rakovinu a je to špatné, tolik bych ho tady potřebovala. Nicméně v Něměcku mu neplatili, vrátil se tady, velká část dluhů se vyřeší prodejem rodinného pozemku, mohl by tady tedy klidně zůstat, práci se slušným platem by našel. On však chce zpátky do Německa, bude tady jezdit co 5 týdnu na týden a na mě zůstane péče o dítě, nemocného tátu a zbytek rodiny na pokraji zoufalství…
Strašně se ve mě zmítají rozporuplné pocity zda s ním mám zůstat nebo se na takového člověka vyprdnout…Mám pocit, že mu to vyhovuje tady se přijede jednou za čas pobavit, nerozmumím mu proč to tak chce. Jsem z toho hodně nešťastná a nevím, jak se rozhodnout :( :pocitac:

Sama si musíš odpovědět na otázku, jestli potřebuješ chlapa, který kromě mega dluhů, tě nechá na holičkách, zrovna když by jsi ho nejvíce potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.5.17 13:37

@Jana525 bavime se o tom furt dokola, nikam to nevede, pry to vydrzime. Vubec nechape nebo nechcr pochopit, proc je to pro me tezke, kdyby to bylo par mesici, ale dva roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
16.5.17 13:38

A zkoušela sis s nim o tom promluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.5.17 13:39

Myslim, ze z dlouhodobeho hlediska nebude vztah perspektivni. V te dobe jsme s manzelem byli 6 let, meli v tu dobu 3letou dceru. S manzelem jsme takhle zili 3/4 roku a clovek si pomalu zvykne na svuj klid, musi se zacit spolehat jen na sebe, protoze partner tam nebude, kdyz bude potreba. Po pul roce, jsme to rozsekli, bud budeme spolu v Nemecku nebo v Cechach, nebo pujdeme od sebe. Vzhledem k tomu, ze to teprve zacinalo skripat (on, svobodny zivote, nemusi se nikomu prizpusobovat.. ja, vlastni rituali, s dcerou vlastni plany, pocitat s muzem jen par dni…), tak souziti nebylo tak narocne obnovit. I presto hadky z pocatki byly nez jsme se zase sehrali Je to uz 2 roky zpatky a jsem rada, ze jsme spolu. Vim na100%, ze byt bez sebe dele (rok a vic) uz to slepit pujde jen velmi tezce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.5.17 13:40

No, ja bych takhle s ditetem zit nemohla a nechtela. Ty musis vedet, jaky je jinak. Ale prijde mi dost lehkomyslny a ze tvoje problemy ho nezajimaji. pokud by mohl pracovat v CR, tak vubec nechapu, proc nezustane s vami. Nespolihala bych se na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.5.17 13:41

@nostress prave se to ve me strasne pere, rikam si, ze cas to vyresi, ale porad na to myslim a trapi me to. Druha vec, ze ho mam rada a je to otec meho ditete…S*** me ten pocit, ze mam partnera, ktery kasle na to, ze se citim blbe a nechce se mnou byt v takhle tezkem obdobi…nejak se neumim rozhodnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.5.17 13:43

@mama2015 jestli to tak cítíš, tak mu to řekni narovinu. Že pokud odejde pracovat do Německa, tak tě tu vlastně nechává na všechno samotnou a to už rovnou sama zůstat můžeš. A taky zůstaneš. Možná je to nůž na krk, ale on s tebou nechce zůstat v pro Tebe složité situaci. Zatímco ty jsi s ním v složité situaci (velké dluhy) zůstala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.5.17 13:43

@mama2015 a ty se muzes rozhodnout? Ty dokazes vyjit bez jeho vyplaty? nebo co tim mas na mysli se rozhodnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.5.17 13:44

@Michaol ja to taky tak citim, ze pokud tohle vsechno zvladnu sama, uz ho nebudu potrebovat nikdy..Ceka me uplne silene obdobi a budu ho muset zvladnout, budem se s prckem stehovat do mensiho, tak nejak uz se pripravuju na to, ze budeme sami. Nemuzu pochopit, ze on s nama nechce byt a prace je pro nej dulezitejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.5.17 13:45

@Jana525 ano ja se bez nej financne obejdu, ale enocne me to asi zlikviduje, mam ho porad rada, i kdyz nechapu proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 13:46

Nejvetsi problem nevidim ve vztahu na dalku, ale v tom, ze se nedokazete domluvit a nerozumite si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.5.17 13:47

@Kakika vis ja se. bojim, ze opravdu. odejde, je si nama hodne jisty…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.5.17 13:48
@mama2015 píše:
@Jana525 ano ja se bez nej financne obejdu, ale enocne me to asi zlikviduje, mam ho porad rada, i kdyz nechapu proc

Tak bych to udelala, jak pise Kakika. Navic pises, ze se jezdi domu jen pobavit. pokud to vazne tak je, tak neni co resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí