Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, objednáváte někdo pleny, sunary atd. na netu? a na jakých stránkách? znám feedo.cz ale chci porovnat jestli nekde nemaji levneji, ale aby tam meli tak nejak vše abych to nemusela objednávat zvlášt na jiných stránkách, děkuji za tipy ![]()
Feedo.cz ale minule měli i dobrou akci na UM Hipp na mall.cz.Objednávám na tech to dvou stránkách
Já na mall.cz a UM jsem teď objednavla i na strankach lékárny http://www.lekarnapohoda.cz
Mě přijde, že pleny mají v mall docela drahé a to i když je mají v akci.
@rachele
Občas je tam vážně mega akce na mall, pampers třeba kus za 4-5 Kč velikost 4 nebo 5, ale na feedo jsem členem toho klubu a kupuju tam pampersky výhodněji to je fakt
Kupuji na mall.cz, Sunar jsem nenašla nikde levněji a plenky se tam dají taky koupit. Někdy je ale v Tesku nebo Albertu lepší cena. Když nejsou v akci nikde jinde, tak na tom mallu, no..
@Lejaa píše:… já právě vyzkoušela tu lekarnapohoda. cz kvuli ceně. Měli tam Sunar Complex za 177,–Kč. Přiobjednala jsem ještě nějaké léky na imunitu a exém co bych šla beztak koupit do lékárny za 14 dní, přidala jsem kvalitní opalovací mazání pro děti a měla jsem dopravu nad 3 tis zdarma… A to se vyplatí
Kupuji na mall.cz, Sunar jsem nenašla nikde levněji a plenky se tam dají taky koupit. Někdy je ale v Tesku nebo Albertu lepší cena. Když nejsou v akci nikde jinde, tak na tom mallu, no..
Obnovuji
Neznáte prosím jiný internetový obchod než mall, nebo feedo?
Hlavně aby tam byly jednorázový plenky a příkrmy. Nemůžu nic najít, většinou nikde nemají ty jednorázovky, nebo třeba jen dvě velikosti Pampersek ![]()
Zadej si co potřebuješ do heureky www.heureka.cz
Já když kupuju mlíka, zadám si do heureky Hipp a najde mi to nejlevnější