Na kolik Vás vyšla nová koupelna ?

Anonymní
12.5.25 21:24

Na kolik Vas vysla nova koupelna ?

Ahoj, planujeme rekonstrukci koupelny na chalupe. Na kolik Vas vysla nova koupelna i s nejakymi stavebnimi upravami? Rozmer bude 3,5×3 metry. Doted bylo wc a koupelna zvlast, zborime pricku, udelame spolecne wc s koupelnou a pridame sprchovy kout, navrh mame zpracovany.

Dokazu si spocitat zarizovaci predmety (vana, sprchovy kout, wc, skrinky, kohoutky, svetla, obklady i dlazbu), to jsou katalogove ceny a zalezi na vyberu. To si lehce spocitam.

Ale budou se muset udelat nove rozvody, odpady, taktez prace obkladace. S cim mam tak jako pocitat?

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.5.25 21:42

@smile_xxx dekuji za reakci a nepamatujes si kolik bylo celkem?
Ja si vse co se kupuje a vybira = je videt, spocitala taky, v Siku mi udelali na tohle polozkovy rozpocet, tam cenu znam (taky mame vesmes stredni tridu u vseho), ale uz v tom neni material pro obkladace, elektrikare a instalatera (mozna i topenare, jestli instalater neosadi nove topeni) a tam vubec nevim s cim pocitat, jestli jsou to desetitisice nebo uz jsem nekde ve statisicich).

• Citovat
  • Upravit
5893
12.5.25 22:03

Kamarádka řešila tento rok, 200 tisíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
12.5.25 22:09

Dva a půl roku zpátky, rekonstrukce panelákové koupelny podobného rozměru, s vanou a WC, 250 tisíc, materiály taková střední třída, nic závratného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
12.5.25 22:12

2016 kompletní koupelna včetně trubek obkladu a vybaveni + taky se bourala příčka a předělávala toaleta… vyšla na 100 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.25 22:17

@smile_xxx jo takhle, ja to spatne precetla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.25 22:18

@Sandra277 a nevite prosim kolik byly prace mimo zarizovaci predmety?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.25 22:19

@stodvacetjedna a nevedela byste, prosim kolik bylo na zarizeni a kolik prace a material odborniku?

• Citovat
  • Upravit
6626
12.5.25 23:04

100-300tisíc. Nemůžeš si dělat obrázek podle někoho jinýho. Nikdo neví, co všechno to u vás bude obnášet, jaký si vybereš obklady, jak drahý máte řemeslníky. Jestli jen vybouráte starý obklady nebo budete muset dělat nový podlahy včetně hydroizolace, nakolik budete muset vyměnit odpady. Nech si to na místě od někoho nacenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.25 23:21

@Janli obklady vim. Ale nemam predstavu kolik muze byt cena tech praci, za kolik pracuji obkladaci atd., kolik tak stoji rozvody…atd. Slo mi o priblizne ceny, protoze na internetu co jsem prosla clanky a diskuze to bylo 80 tisic, ale i 500 tisic, takze jsem na stale stejne predstave, ze netusim co cekat.
Volala jsem 3, chteji to nejprve videt, jinak mi nereknou ani radove. Takze musim pockat a vzit si dovolenou a pozvat je vsechny. Je to chalupa, kterou mam 63 km, nedostanu se tam bezne v jejich pracovni dobe a o vikendu mi samosebou neprijdou. A je mi i blbe si tam zvat x firem, abych si je cenove srovnavala a ubirala o cas.

• Citovat
  • Upravit
4659
13.5.25 03:00

My dělali koupelnu v bytě dva roky zpátky.
Ale jen se obouchaly obklady, podlaha, plus samozřejmě WC. Nic se znovu nevyzdivalo.
Vyšlo nás to celkem na nějakých 160 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
13.5.25 03:55

Loni jsem dělala opravdu malou koupelnu s kuch. koutem na jedné straně koupelny nic divokého a s vybavením koupelny bez kuchyně 100tis celkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
13.5.25 04:21

Ceníky obkladačů najdeš na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie