Na nákupy do Londýna - na slevy!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
25.2.16 11:40

na nákupy do londýna ...na slevy!!!

Zdravím. Zkouším založit novou aktuálnídiskuzi. Rada bych záleželo do londýna na slevy. Prosím o tipy!!!
1. KAM zajít nakupovat (pánské, dámskéi detske)???
2. KDY VYRAZIT.??? KDY JSOU NEJVETSI SLEVY???
3. JEDNALO BY SE O 1DENNI NAKUP. MATE NEKDO ZKUŠENOST??? KAM DAT KUFR BEHEM NAKUPU A JESTLI TO LZE STIHNOUT.

DEKUJI MOC A UVITAM JAKEKOLIV DALSI TIPY NA KTERÉ JSEM ZAPOMNELA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
25.2.16 11:46

Co to je za slevy že se ti vyplatí tam letět? :D

• Citovat
  • Upravit
18
25.2.16 11:49
**@Nafrněná
Co to je za slevy že se ti vyplatí tam letět? :D

No to by ses divila. Nemusíš za každou cenu přispívat do diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
25.2.16 11:55

Proč za každou cenu? mě to zajímá, normálně se tě ptám? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
25.2.16 11:55
@RomanaJ píše:
No to by ses divila. Nemusíš za každou cenu přispívat do diskuze.

To fakt nemůžeš @Nafrněná normálně odpovědět? Nezná to, tak se ptá.
Proč si na ni hnusná? :think:

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
25.2.16 11:56
@Kobliha51 píše:
To fakt nemůžeš @Nafrněná normálně odpovědět? Nezná to, tak se ptá.
Proč si na ni hnusná? :think:

díky, mě to fakt zajímá, letěla jsem do Londýna za 400 Kč, kdyby navazoval spoj zpět tak by to byl super jednodenní výlet, kdyby tam byly teda fakt brutální slevy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
996
25.2.16 12:03

Ja jezdim kdy me napadne ale na cely vikend, dam si i vklidu kavicku a pocouram po meste - Tk Maxx outlet vsech znacek, napr podprda calvin klein 4£, jeany TH, guess 8£ - 13£. Zadna hrabarna je to x patrovy obchod, vse super serazene, ulice: Frenchurch X Lombard street, stanice Bank

Primark, top shop, Forever 21 - samozrejme i luxusnejsi znacky, je to dlouha ulice kde je LV ale i HM, vsechno pohromade ulice: Oxford street, metro stanice Oxford Circus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
25.2.16 12:05
@Makronka222 píše:
Ja jezdim kdy me napadne ale na cely vikend, dam si i vklidu kavicku a pocouram po meste - Tk Maxx outlet vsech znacek, napr podprda calvin klein 4£, jeany TH, guess 8£ - 13£. Zadna hrabarna je to x patrovy obchod, vse super serazene, ulice: Frenchurch X Lombard street, stanice BankPrimark, top shop, Forever 21 - samozrejme i luxusnejsi znacky, je to dlouha ulice kde je LV ale i HM, vsechno pohromade ulice: Oxford street, metro stanice Oxford Circus

Tohle samy mám v Berlíně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.2.16 12:06
@Nafrněná píše:
díky, mě to fakt zajímá, letěla jsem do Londýna za 400 Kč, kdyby navazoval spoj zpět tak by to byl super jednodenní výlet, kdyby tam byly teda fakt brutální slevy :mrgreen:

Já tam nakupovat nikdy nebyla, ale dcera tam studovala pár měsíců angličtinu a přivezla domů opravdu hodně oblečení. Jejich kvalita a cena byly úžasné. Ale už je to pár let a už je to tam asi jinak. Vím, že některé cestovky pořádají v období slev nakupovací zájezdy s tím, že se přes den dají nákupy dát do autobusu a pokračovat. Ani to nebylo nějak drahé, jezdí přesně k těm obchodním zónám. Jen to asi bude fyzicky dost náročné.

• Citovat
  • Upravit
18
25.2.16 12:07

@Nafrněná
takže letenka se levné koupit da…
pořád slyším od těch co tam byli ze se tam dobře nakupuje a když jsou výprodeje tak kvalitní oblečení za peníze o kterých se ti u nás v čr jen zdá. A navíc i ty věci třeba tenisky mají úplně jiný smrnc než u nás v obchodech…a nebo za to tady pekelně priplatis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.2.16 12:11
  • Obchodak Covent garden - luxusnejsi znacky,… Myslim ze ti ten Tk maxx bude stacit na cely den jako me:D ja tam jedu s prazdnym kufrem, zpet s narvanym a sezenes tam od sportovniho zbozi po luxusnejsi, ale za fakt za hubicku, a sihnout se to da i s obidkem. Segra to tak praktikuje jen musis rano brzo letet a vracet se radeji az kolem pulnoci letadlem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.2.16 12:12

@Makronka222
Musím to nastudovat na mapě :lol:
značku primark vubec neznám. aspoň tady na moravě ji nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
25.2.16 12:13
@RomanaJ píše:
@Makronka222
Musím to nastudovat na mapě :lol:
značku primark vubec neznám. aspoň tady na moravě ji nemáme

Zajed si do Vídně tam myslím mají. Jsou to extra levný hadry mizerný kvality, ale na děti nebo pubertaka se tam nakoupit dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.2.16 12:15
@Makronka222 píše:
  • Obchodak Covent garden - luxusnejsi znacky,… Myslim ze ti ten Tk maxx bude stacit na cely den jako me:D ja tam jedu s prazdnym kufrem, zpet s narvanym a sezenes tam od sportovniho zbozi po luxusnejsi, ale za fakt za hubicku, a sihnout se to da i s obidkem. Segra to tak praktikuje jen musis rano brzo letet a vracet se radeji az kolem pulnoci letadlem

A kam ten kufr dala…když je tam jeden den??? Nechá na letišti v uschovne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.2.16 12:18

Už jsem o tom slyšela několikrát. Že si tam litaji pro oblečení ve slevach. Tam temer s ničím zpět nabaleni.
Next atd. mívají prý hezké slevy.
Závist :kytka: :kytka: :kytka:
Mám zrovna z next už asi 12r. riflovou bundu/kabat je furt jak nový.
Hned bych si tam jela nakoupit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák