Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsme nasbirali plnou kartičku bodu na aktualni akci v Penny s plysakama Spongebob. Ne, ze po tom nejak prahneme, ale stejne tam chodíme nakupovat, tak proc ne
Klukovi se nejvic libi snek, dneska jsem tam pro nej sla, ale bohužel, nemaji. ptala jsem se pokladni a ta mi vysvětlila, ze po snekovi je celkove největší poptávka, ze proste frci a situace je všude vicemene stejna. rekla mi, které dny jim chodi další plysaci a ze tu muzu zkouset, ale není jiste zda sneci dorazi ci ne ![]()
jsme na malem meste, penny jen jedno, muzeme to zkusit nekde v praze, ale bláznit zase nehodlam. tak se ptam, mají u vas v penny sneky? ![]()
U nás měli před týdnem, ale včera už nebyli
Tak si neteř musela vybrat jiného ![]()
U nás na kraji prahy včera měli. ale my než nasbíráme, tak nebudou ![]()
@peta81 my sehnali v sobotu ale až v druhé prodejně a taky jsem už četla že šneka chce snad každý
![]()
U nás na malém městě momentálně nemají, mají teď jen 2 druhy a my jsme dnes vzali posledního SpongeBoba..teď sbíráme na šneka, tak snad bude..docela to tady doplňují..
Doplnovat budou, vždyt akce je do konce března jen asi určití plyšáci se brzo vyprodají a počítam od půlky března už doplnovat nebudou ![]()
Tak muj syn ma Sponge Boba a jeste sbirame na Patrika.Neni divnej, kdyz nechce sneka?
![]()
V Praze sneci jsou, na vice mistech jsem je videla ![]()
@PetiteFillette píše:
U nas dnes meli (Penny mame 3×). K cemu ti ten pruzkum je?
ani ne tak pruzkum. proste kdyby mi tu deset lidi napsalo, ze snek nikde není a hotovo, nebudu to ani zkouset. takhle vyslu manžela, jezdi po praze, tak na par penny nekde narazi a uvidíme, nejaka sance tu je
![]()
Tak dnes jsem byla v Penny u nás a co bylo ještě o víkendu, je minulostí. Měli už jen Sépiáka a pár Patriků..