Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
V Číně to prodávají podstatně laciněji, jeden Spongebob vychází ani ne na 100 Kč
http://aliprodejna.cz/…or-children/
Nabízím 9 Penny nálepek na Spongeboba. Má někdo zájem? Vydávání nových plyšáků začne 11. dubna.
Edit: Nálepky už mají svého majitele.
Příspěvek upraven 12.04.16 v 09:01
Dobrý den, sháním pro holky ještě Planktona, mohu nabídnout Spongeboba, Krabse nebo Garyho. A ještě mi přebývá 15 bodů.
@Silvie8 Já zase sháním Krabse, ale navíc mám jen Spongeboba. Je to bída. Dneska jsem byla ve 3 Penny hned po 8. hodině a mají jen Spon. Děcka na to čekaly měsíc a oni přivezli tak žalostně málo a ještě navíc jenom tři druhy ![]()
@PetiteFillette přesně tak, já teda chtěla jen houbu a tu měli, pak ještě šneka a Planktona a to je vše a pochybuju že extra doplní ![]()
@Markéta80 TeĎ mi kdosi na fb psal, že když se jim napíše na fb stránky a pošle kartička s bodama, že to pošlou poštou.
@PetiteFillette FB nemam ale malá chtěla houbu tak jí má a ted odpoledne jsme zaslechla prodavačky že v pá bude další závoz tak kdo ví kolik toho bude ![]()
Hlásím, že jsem ulovila chybějící kousky
Směnila jsem s ženskýma z okolí přes fb bazárky ![]()
Dobrý den, nabízím 12 bodů na Spongeboba. Např. výměnou za nálepky do Alberta nebo Penny.
Ahoj, nechcete některá 2×15 známek na spongeboba??? už nevyužijem
A dnes u nás doplněno - vše