Na procházku v mrazech

1446
31.1.12 12:49

na procházku v mrazech

Ahojky, půjdete s miminky ven v těch mrazech co teď hlásí? Mám 6 ti měs. holčičku a říkala jsem si že když bude do -10 st. že půjdu. Myslíte že můžů? Dnes navíc fouká studený vítr, ale na chvíli určitě půjdu, protože ještě není tak velký mráz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
31.1.12 12:51

ahoj, mě dr. řikala, že dítě do půl roka max do -5. takže být tebou tak na chvíli vyrazím, mimčo je v korbičce chráněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
31.1.12 12:52

Ahoj, už je tu dneska asi 10 diskuzí na toto téma.Do kočárku nefouká takže ven klidně.My chodíme za každého počasí.

Příspěvek upraven 31.01.12 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.1.12 12:52

malá mi spala i při -15°C venku na zahradě i 4 hodiny a byli jí 2 měsíce a jak je zdravá,miminko je zachumlané a schované v korbě takže na něj nefouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.1.12 12:53

Ahoj, taky se chystám ven, u nás ukazuje teploměr -5, tak to není tak hrozný, zrovna přemýšlím, jak ho obléct, protože ta procházka bude přes hodinu-možná dvě, razíme na nákup :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
31.1.12 12:57
Nainuva píše:
Ahoj, taky se chystám ven, u nás ukazuje teploměr -5, tak to není tak hrozný, zrovna přemýšlím, jak ho obléct, protože ta procházka bude přes hodinu-možná dvě, razíme na nákup :think:
Určitě bych raději oblékla více, dávám v čem je doma + mikinu a kombinézu. Mikinu teplou podle toho jaký je mráz. A samozřejmě do fusaku. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
31.1.12 13:05
MarkyM píše:
Ahoj, už je tu dneska asi 10 diskuzí na toto téma.Do kočárku nefouká takže ven klidně.My chodíme za každého počasí.Příspěvek upraven 31.01.12 v 12:53

:lol: vzhledem k předpovědi počasí tady těch diskuzí bude ještě mnohem víc… 10 je jen začátek.
A výsledek? Někdo chodí, někdo ne a někdo jen na chvíli :mrgreen:
tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.1.12 13:08

ja chodila vždycky tak na hodku,ale musela jsem ji namazat kvalitnim kremem papulku,jinak se mi osypala jak blazen......a to mame dodnes :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
Petrlis píše:
Nainuva píše:
Ahoj, taky se chystám ven, u nás ukazuje teploměr -5, tak to není tak hrozný, zrovna přemýšlím, jak ho obléct, protože ta procházka bude přes hodinu-možná dvě, razíme na nákup :think:
Určitě bych raději oblékla více, dávám v čem je doma + mikinu a kombinézu. Mikinu teplou podle toho jaký je mráz. A samozřejmě do fusaku. :D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
Black_Orchids píše:
MarkyM píše:
Ahoj, už je tu dneska asi 10 diskuzí na toto téma.Do kočárku nefouká takže ven klidně.My chodíme za každého počasí.Příspěvek upraven 31.01.12 v 12:53
:lol: vzhledem k předpovědi počasí tady těch diskuzí bude ještě mnohem víc… 10 je jen začátek.
tož tak.

ale pod deset nepujdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.1.12 13:10

No, tak já si myslím, že s těmi -5 stupni to nelze brát až tak vážně. My bydlíme ve Finsku, malá se narodila minulý rok v únoru, kdy byly tuhé mrazy i -25.. No, nechodila jsem s ní na nějaké túry, ale holt do obchodu atd. se muselo. Ona teda zimu miluje (no, poloviční Finka :D) a nic se jí nestalo. Vždyť to by tady maminky s miminky narozenými v prosinci nemohly nikam jít půlroku.. Pořádně zachumlat a je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.1.12 13:12
Nainuva píše:
Black_Orchids píše:
MarkyM píše:
tož tak.
:palec:ale pod deset nepujdu :mrgreen:

Já půjdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.1.12 13:21

Já kdybych nechodila, tak by musel starší syn zůstávat ve školce až do noci, než by ho vyzvedl manžel :lol: Osobně v tom nevidím problém, pokud je dítě dobře zabalené v kočárku nebo v šátku pod bundou. Co by pak dělali ve státech, kde mají takovou teplotu celou zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.1.12 13:41

S miminkama do roku se nemá ven pod -5, s dětma do 3 let pod -10. Nejde ani tak o tu zimu, ale mráz může těm malým miminkám spálit dýchací cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
31.1.12 13:53
Black_Orchids píše:
MarkyM píše:
vzhledem k předpovědi počasí tady těch diskuzí bude ještě mnohem víc… 10 je jen začátek.
tož tak.
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení