Na svatbě nechci děti

14957
21.2.19 09:55

Ty které nemají hlídání asi teda neprijdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14642
21.2.19 09:55
@Ludánek02 píše:
Zdravím :mavam:,

chtěla bych se zeptat, proč se některé maminy urazí, když se jim oznámí, že na svatbě nechci děti? Opravdu se jen ptám, vůbec to nepíšu ironicky nebo útočně. Já to totiž vidím tak, že s tím děckem je 24h/7dní v týdnu a nebo dobře, chodí do školy nebo školky. Nicméně, je s ním každý den. To opravdu některým maminám v hlavičce přeskočí a už do konce života nepotřebují ten „čas jen pro sebe a oddych“? CHCI SVATBU BEZ DĚTÍ a už hodně kamarádek i rodiny (sestřenice) mi řekly, že by to byl pro ně důvod nepřijít. :zed:

Takže sakra proč? :palec: :palec: :palec:
Za předpokladu, že mají možnost hlídání.

Prosím o NORMÁLNÍ diskuzi bez „hejtů“, jen chci znát Vaše názory.
Díky :kytka:

To pochopíš, až budeš mít sama děti. ;)

Příspěvek upraven 21.02.19 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
21.2.19 09:56

A dopisuji, že ja si dokážu predstavit akce bez dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
21.2.19 09:57

@nostress To je odpověď jako prase. Díky za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.19 09:57

Protože některé matky si myslí, že jejich dítě musí být středobod světa nejen pro ně, ale i pro všechny okolo. A představa, že někdo není zvědavý na Pepíčka nebo Andulku v hodobožových šatičkách nebo dokonce že někomu může vadit jejich ječení a předvádění je pro ně natolik nepřijatelná, že radši nepůjdou ani ony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.19 09:58
@nostress píše:
To pochopíš, až budeš mí sama děti. ;)

Já děti mám a taky to nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
21.2.19 09:59

Nevím no, někdo asi nechce bez deti ani na krok. Což já moc nechápu, rada si na chvíli odfrknu, vždyť jsem s nima jinak pořad. Takže já bych šla, pokud by někdo hlidal. :lol: a jak ráda. :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.19 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
21.2.19 10:00

Tak dnes se běžně svatba (tím spíš, když se koná někde pod širým nebem) bere jako vhodná společenská událost i pro děti, proto se někdo může pozastavit nad tím, že chceš svatbu bez dětí.
Na druhou stranu, máš na to plné právo - i já třeba, jakožto inteligentní tvor - se před každou svatbu, na kterou jsem pozvaná, se ptám na několik věcí - kdy, kde, dresscode, se spaním? a s dětmi nebo bez?
Teď třeba čekáme svatbu v létě, kde se sejdeme taková ta kalící partička, co se známe už od pubertálních let, a tam mi bylo řečeno, že klidně s dětmi, jestli chci, a já se (jakožto host) zeptala, jestli je to nutný, a že se mi tam malýho snad ani vodit nechce :lol: :lol: Asi sem špatná matka :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Přeskočí? Tak pokud takhle smýšlíš o maminách s dětmi a podobným způsobem to podáváš, taky bych se ti na svatbu nehrnula. Někdo sice hlídání má, ale opravdu nechce a nemůže hodit dítě někomu na krk na celý den. Představy svobodných bezdětných se od reality s dětmi dost často liší, bývají dost naivní a bohužel zatvrzelé a netolerantní. Ale to poznáš až budeš mít děti.

• Citovat
  • Upravit
223

@terien Takže nejsem sobec já, ale ony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
21.2.19 10:01

Chápu,ze takhle zareaguje matka,co ma malé díte,dejme tomu do roka. :? Pak bych uz uvitala,ze muzu nekde bez neho.. :pankac: me vy zajimalo,proc konkretne nechces deti na svatbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918

Nevim, pokud maji hlidani tak nechapu. :nevim: Je fajn a i dulezite travit cas i bez deti, uz kvuli dusevni hygiene. Jenze nekdy jsou ty materske pudy a uzkosti, tak silne, ze na to prijde clovek, az kdyz je pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andelka91
@Ludánek02 píše:
Zdravím :mavam:,

chtěla bych se zeptat, proč se některé maminy urazí, když se jim oznámí, že na svatbě nechci děti? Opravdu se jen ptám, vůbec to nepíšu ironicky nebo útočně. Já to totiž vidím tak, že s tím děckem je 24h/7dní v týdnu a nebo dobře, chodí do školy nebo školky. Nicméně, je s ním každý den. To opravdu některým maminám v hlavičce přeskočí a už do konce života nepotřebují ten „čas jen pro sebe a oddych“? CHCI SVATBU BEZ DĚTÍ a už hodně kamarádek i rodiny (sestřenice) mi řekly, že by to byl pro ně důvod nepřijít. :zed:

Takže sakra proč? :palec: :palec: :palec:
Za předpokladu, že mají možnost hlídání.

Prosím o NORMÁLNÍ diskuzi bez „hejtů“, jen chci znát Vaše názory.
Díky :kytka:

proč?napíši to za sebe..protože své děti miluju a kromě manžela je nedám nikomu!

• Citovat
  • Upravit
59397

@Ludánek02 to se musíš zeptat jich proč nepřijdou. ty máš právo tam nechtít děti a chápu to :lol: , oni zase mají právo tam nepřijít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743

Take jsem chtěla na svatbě co nejméně děti. Slušně jsem požádala kamaradyys tím, ze komu se nepodaří, tak nevadí. Pár jich tam nakonec bylo, ale nikdo nam obřad jecenim nekazil. Bylo to krásné i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová