Na testu // přesto krvácím

17.11.10 09:39

na testu // přesto krvácím

ahoj .
dnes jsem 27DC (obvykle to je den MS) snažíme se už rok o miminko, a tento měsíc jsem se cítila tak nějak divně…nateklá prsa únava… tak jsem se dneska ráno testla. a mám slabě pozitivní test. ale po 2 hodinách od testu jsem začla docela dost krvácet. :-( .. tak nevím. může to být potrat, nebo i přes to můžu být těhotná? už mi z toho snažení začíná hrabat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
17.11.10 09:43

ahojky, jsou holčiny co krvácí nebo tedy spíš špiní a přesto jsou těhotné, ale také to může znamenat, že se vajíčko neuchytilo a odchází s ms. musíš počkat, jestli budou čárky na testíku sílit nebo ne. každopádně držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.11.10 09:50

V prvním těhu jsem ne špinila, ale krvácela téměř do porodu a 2× musela být hospitalizována. Kdybych neměla na začátku bolesti (o kterých jsem si myslela že můžu mít zánět dělohy - už jsem ho jednou měla), které mě donutily jít k dr. a před tím si udělat pro jistotu těhu test, tak bych to snad ani nezjistila :oops: . Intenzitou se krvácení dalo srovnat s menses. Uvidíš jestli čárka bude sílit… každopádně bych za nějaký čas vyrazila k dr.
Tak hodně štěstí a prosperující těhu :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
17.11.10 10:20

Tady opravdu asi bude záležet, zda síla // poroste, pokud ne jedná se asi o ranný potrat, držím palečky ať jsou to ty vytoužené // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.10 11:18

díky za podporu ale vidím to spíš na ten potrat… krev je jasně červená, navíc mě bolí břicho víc než při MS :-( nezbývá než doufat , že se to časem povede… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59476
17.11.10 12:33

Tohle jsem měla bohužel minulý rok v dubnu ale měla jsem zpoždění docela dost :-? . napřed jasně pozitivní test, za 2 dny slabší, další den jen duch a pak už jen / a za další 2 dny hodně silná a bolestivá MS, prostě jiná než jindy :-? . Ani k doktoru jsem enšla protože test byl stejně negativní. pak v tom měsíci ani nebyla ovu a další ěmsíc se konečně povedlo :-) . počkala bych až zkončí MS a ještě zkusila test, pokud by tam byly // tak bych zašla k lékaři na krev a jinak bych to neřešila a zase se začla pokoušet o mimčo. Na druhou stranu znam jednu holku co byla po IVF, pozitivní test a najednou strašně silná MS takže říkala že je konec a za týden šla na krev a HCG hodně vysoké a na UTZ už blikalo srdíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí