Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Klávesa289 píše: Více
no, a oni to nemusí akceptovat a dál pokračovat v legální adopci…fakt mají na výběr a nemusí přistoupit na nic, co nechtějí…
Moc děkuji za vaše názory. Má to svá pro a proti.. každopádně tato cesta pro nás není. Nechceme uvádět nepravdivý informace atd. Hold půjdeme do toho klasického kolečka a budeme čekat ![]()
@Anonymní píše: Více
A nemohla byste mě s paní propojit? My bychom to riskli. Děkuji. ![]()
my to nakonec taky dali plně legální cestou, i tak to trvá a pak ještě probíhají soudy..
měli jsme velké štěstí na dvojčata, takže asi 4-5 měsíců po schválení do registru už jsme byli v kojeňáku a krmili jsme ty dva uzlíčky a já vyřizovala mateřskou
obvykle to ale tak rychle fakt nejde…
pokud chcete čistě legální cestu, běžte na ospod co nejdřív, budete čekat na kurzy a lustrace, vyplňte už všechny dotazníky, fakt to celé hodně trvá, tak ať neztrácíte čas
Hodně štěstí
my toho rozhodnutí nelitovali nikdy ani vteřinu..
ale čekejte různá zatížení, cvičili jsme např. Vojtovku a holky plně vše dohnaly až kolem dvou- dvou a půl let… a to jsme se jim věnovali fakt na 1000%, uvědomte si, jaké matky většinou takové děti rodí.. s tím do toho musíte jít, s otevřeným srdcem a náručí…
My to dali legální cestou a musím říct, že jsme měli štěstí na vše, na OSPOD, který naši žádost zařadil do měsíce po podání, pak na kraj, který nás do kurzu zařadil po dalších2 měsících. V podstatě jsme v listopadu 2015 podávali žádost na náš OSPOD a v listopadu 2016 měli dítě doma. No a pak se to zaseklo na 5 let, než soudy vydaly konečné rozhodnutí (šlo o neprávně volné dítě).
náhodou ten rok, to jste měli nádherný čas
my měli štěstí na bio-matku, že se vzdala práv hned po porodu a otce neuvedla, takže soud byl jen formalita už za pár měsíců a pak už hned nové rodné listy, nová rodná čísla… byla to čirá radost ty dva poklady
puberta byla trošku náročnější, ale celkově to hodnotím jako nejlepší věc, kterou jsem v životě udělala a mohla udělat ![]()
Napište mi prosím buď zprávu, pokud mohu, na něco bych se vás zeptala.
@Lucy75 píše: Více
Já vždycky jenom hledím, jak rychle to teď probíhá, teda teď, u vás před 17 lety. Na mě rodiče čekali 9 let. Po osmi letech jim nabídli dvouletou cigánečku, což odmítli.
Urcite to nejak musi jit. Politik Pospisil (ten ktery podal trestni oznameni na Okamuru za kluky z plakatu) si nechal udelat dite na objedavku a ted ho vychovavaji dva teplometi, takze to nemuze byt tak slozite.
@Ucitelkom píše: Více
V Americe, vim o případu, kdy si chlap nechal k padesátinám udělat dítě. Je sám, bez partnerky či partnera a prostě dítě bylo to, co mu chybělo. Cena vyšla jako za menší byt ve větším městě. Nikdo se ho na nic neptal a klinika vše legalizovala a papírově vyřídila, takže si pár týdenní mimino přivezl přes oceán se všemi platnými doklady jako otec. Otec i biologicky byl.
@mado píše: Více
No jo, no. Mně by stačilo, kdyby mi nepsaly ženské, které se náhle odmlčí.