Nabídka přímé adopce. Je to v ČR legální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41539
24.1.26 18:22
@Klávesa289 píše: Více

no, a oni to nemusí akceptovat a dál pokračovat v legální adopci…fakt mají na výběr a nemusí přistoupit na nic, co nechtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.26 18:27

Moc děkuji za vaše názory. Má to svá pro a proti.. každopádně tato cesta pro nás není. Nechceme uvádět nepravdivý informace atd. Hold půjdeme do toho klasického kolečka a budeme čekat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3
24.1.26 19:23
@Anonymní píše: Více

A nemohla byste mě s paní propojit? My bychom to riskli. Děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25026
24.1.26 19:23

my to nakonec taky dali plně legální cestou, i tak to trvá a pak ještě probíhají soudy..
měli jsme velké štěstí na dvojčata, takže asi 4-5 měsíců po schválení do registru už jsme byli v kojeňáku a krmili jsme ty dva uzlíčky a já vyřizovala mateřskou :srdce: obvykle to ale tak rychle fakt nejde…
pokud chcete čistě legální cestu, běžte na ospod co nejdřív, budete čekat na kurzy a lustrace, vyplňte už všechny dotazníky, fakt to celé hodně trvá, tak ať neztrácíte čas
Hodně štěstí :kytka: my toho rozhodnutí nelitovali nikdy ani vteřinu..

ale čekejte různá zatížení, cvičili jsme např. Vojtovku a holky plně vše dohnaly až kolem dvou- dvou a půl let… a to jsme se jim věnovali fakt na 1000%, uvědomte si, jaké matky většinou takové děti rodí.. s tím do toho musíte jít, s otevřeným srdcem a náručí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.26 13:35

My to dali legální cestou a musím říct, že jsme měli štěstí na vše, na OSPOD, který naši žádost zařadil do měsíce po podání, pak na kraj, který nás do kurzu zařadil po dalších2 měsících. V podstatě jsme v listopadu 2015 podávali žádost na náš OSPOD a v listopadu 2016 měli dítě doma. No a pak se to zaseklo na 5 let, než soudy vydaly konečné rozhodnutí (šlo o neprávně volné dítě).

• Citovat
  • Upravit
25026
27.1.26 13:55

náhodou ten rok, to jste měli nádherný čas :srdce: my měli štěstí na bio-matku, že se vzdala práv hned po porodu a otce neuvedla, takže soud byl jen formalita už za pár měsíců a pak už hned nové rodné listy, nová rodná čísla… byla to čirá radost ty dva poklady :srdce: :srdce: puberta byla trošku náročnější, ale celkově to hodnotím jako nejlepší věc, kterou jsem v životě udělala a mohla udělat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.3.26 16:39

Napište mi prosím buď zprávu, pokud mohu, na něco bych se vás zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.26 16:43
@Lucy75 píše: Více

Já vždycky jenom hledím, jak rychle to teď probíhá, teda teď, u vás před 17 lety. Na mě rodiče čekali 9 let. Po osmi letech jim nabídli dvouletou cigánečku, což odmítli.

• Citovat
  • Upravit
21.3.26 20:45

Urcite to nejak musi jit. Politik Pospisil (ten ktery podal trestni oznameni na Okamuru za kluky z plakatu) si nechal udelat dite na objedavku a ted ho vychovavaji dva teplometi, takze to nemuze byt tak slozite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.3.26 22:23
@Vzorný manža píše: Více

Jenže jak!? Všude samá podvodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22188
22.3.26 10:13
@Ucitelkom píše: Více

V Americe, vim o případu, kdy si chlap nechal k padesátinám udělat dítě. Je sám, bez partnerky či partnera a prostě dítě bylo to, co mu chybělo. Cena vyšla jako za menší byt ve větším městě. Nikdo se ho na nic neptal a klinika vše legalizovala a papírově vyřídila, takže si pár týdenní mimino přivezl přes oceán se všemi platnými doklady jako otec. Otec i biologicky byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.3.26 11:38
@mado píše: Více

No jo, no. Mně by stačilo, kdyby mi nepsaly ženské, které se náhle odmlčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí