Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebuju poradit,
Někdo se mi naboural do fb a změnil heslo
Skončilo to tak, že účet byl uzamknut
Požadují po mě ověření identity, provedla jsem
Psali, že vyřízení bude trvat cca 24hod
Pak mi přišel e-mailž, e děkují, ale nemají možnost mi účet obnovit a pomoci s požadavkem pocitac:..jak tomu mám rozumět, jako, že to odmítly? Nebo je to automaticky vygenerované a mám ještě počkat?Prosím o rady, ideálně od lidí, co se dostali do stejné situace jako já.
Děkuju moc
Kamarádce se stalo to samé, nic ve zlem, ale to máte z toho, že klikate na co nemáte, většinou jsou to stránky, kdy odkaz nedává smysl, nebo poslete sms a další.
Jinak o fb přišla..
Mamce se stalo taky to samé, naštěstí se nám fb povedlo obnovit, dotyčný nestihl změnit e-mail. Chvíli jsem s tím co se ji snažil nabourat fb bojovala, měnil to on i já, nakonec se nam zadařilo změnit heslo..je třeba si dávat pozor.
Fb někdy sám zruší mnoho účtů. Nikdy bych nikam neposílala svoje osobní informace někomu jako je fb.
Založ si nový a neřeš to s nima se nikdy nedomluvíš
Z vlastní zkušenosti - s tím už nic neuděláš..já si účet smazala a založila nový
Dobrý den, potřebuju poradit,
Někdo se mi naboural do fb a změnil heslo
Skončilo to tak, že účet byl uzamknut
Požadují po mě ověření identity, provedla jsem
Psali, že vyřízení bude trvat cca 24hod
Pak mi přišel e-mailž, e děkují, ale nemají možnost mi účet obnovit a pomoci s požadavkem pocitac:..jak tomu mám rozumět, jako, že to odmítly? Nebo je to automaticky vygenerované a mám ještě počkat?
Prosím o rady, ideálně od lidí, co se dostali do stejné situace jako já.
Děkuju moc