Nábytek mamut - IKEA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
27.10.08 14:56

nábytek mamut - IKEA

Prosím o zkušenosti s tímto nábytkem. Uvažujeme o koupi nějakého stolečku a židličky a tenhle se mi zdá celkem pěkný. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3496
27.10.08 15:04

Ahoj, máme stůl, židle a bobek a můžu jen doporučit. Stabilita je dobrá a nosnost má taky velkou, když unese i mě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.10.08 15:08

ahoj, mame ho cca dva roky a spokojenost.
pozitiva: je skvele, ze ma oble hrany a je lehky, takze kdyz na sebe dite zvrhne zidlicku, nic se nestane. jak ma dole ty nohy siroke, tak je dost stabilni. velmi dobre se udrzuje.
negativa: clovek musi zkousnout, ze je to plast :wink: . oproti drevenemu ma asi mensi nosnost (deti rady lezou po nabytku a delaji psi kusy, tady se bojim, kdyz jich na to leze vic, ze praskne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
27.10.08 15:09

Ahoj Kvítko,
my jsme stoleček a dvě židličky koupili teď a jsme moc spokojeni. Židlička unese i mě :lol: takže si s Emi kreslíme obě :lol: Já na papír a Emi spíš mimo papír :lol: Naštěstí se dá stůl dobře omývat. Emi ho počmárala snad minutu po vybalení, takže jsme to mohli hned otestovat. Stolek i židličky mají zaoblené rohy, takže jsou bezpečné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
27.10.08 18:56

Taky máme a je super, že si na židličku můžu bez problém sednou i já, takže sedíme se synem u stolečku spolu. Šok jsem zažila hned první den, kdy stoleček i židličky malý pokreslil pastelkama. Ale šlo to krásně dolů, takže jsem nad míru spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.10.08 21:45

Malé jsme k 3. narozeninám koupili stoleček i stoličku Mamut a je to skvělé. Julce se moc líbí a se stoličkou provádí různé věci :lol: a vše OK, je to taky hodně stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
28.10.08 12:45

ahoj můžu jen doporučit máme stoleček , židličku,skřín, komodu , postel a křesílko otáčivé , prostě komplet pokojíček včetně polic ,naší princezně se velice pokojíček líbí :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
29.10.08 20:26

Ahoj,máme stoleček,židli i tu malou stoličku,vlastně celý pokojíček máme z Ikey a jsme moc spokojení.
Jak s údržbou,tak s bezpečností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
8.1.09 17:49

Ahoj, my jsme se taky rozhodli pro MAMMUT stoleček a židličky. Zatím obojí drží :D , až se někdy divím, jak je to možné. Oblé hrany, lehkost a a snadné omývání jsou taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
11.1.09 18:09

my máme komodu a je perfektní. zároveň krásná ozdoba pokoje.
Zkombinovali jsme Mammut s klasickým dřevěným masivem z Ikei, a dohromady je to parádička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzana GO
19.11.09 17:33

Koupím stůl a židla Mammut IKEA

Ahojky, taky bychom moc rádi pořídili tento nábytek. Problém je, že se mi strašně líbí židlička nebo stolička v oranžové barvě. Ty už se ale v Ikea neprodávají. Nemáte je náhodou někdo doma a mohli byste prodat? Koupím i zelený hranatý stolek. A ty židličky klidně i zelené. Taky bych k tomu přikoupila sedáky krabíky. Prosím, kdo máte něco z toho, ozvěte se.

• Citovat
  • Upravit
6327
14.10.16 07:20

Holky prosim jak jste spokojene s posteli mamut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
14.10.16 08:30

@hanka1120 Máme celý pokojíček Mammut a super. Ta postel unesla i mě před porodem. Dcera chce, abych si k ní vždycky lehla, než usne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
14.10.16 10:19

Přemýšleli jsme o ni a pak jsme ji zavrhli s tím, že koupíme rovnou velkou a pořádnou, aby ji děcka měly až do doby, než odejdou z domu. Vybrali jsme hemnes (také Ikea) a nelituji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.10.16 14:43

@Zdendula82 a jak jste to vymysleli ze zabranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie