Nábytek Poništová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7250
7.10.15 17:30

Nábytek Poništová

Ahojky, objednala jsem dceři postel v tomto nábytku, ale z obchodu žádná komunikace, telefon nikdo nezvedá. Nemáte někdo zkušenost s tímto obchodem s nábytkem. Mají pobočku na Praze 8. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
7.10.15 17:45

Jj, zkusenost mam podobnou, je to tedy asi 2 roky zpatky, objednala jsem pres eshop nabytek, komunikace nekolikmdnu zadna, telefon take nebrala nekolik dni. Pak jsem se nakonec dovolala nebo zavolala ona vlastne zpatky na neprijate hovory…a tak ji rikam slusne, ze se ji snazim dovolat nekolik dni, objednavka nabytku za asi 20 tisic, ze to ma v emailu nebo proste v objednavce v eshopu, proc jako nereaguje vice nez tyden mozna 2 tydny…atd atd. Vse slusne.
A madam na me spustila, ze ma spoustu prace a ze ja nejsem jedina a telefon neni povinna brat a co se mi jako nelibi…no ty jo, ja mela dost.
Poslala jsem ji nekam a zbozi obiednala jinde. Nevim, jestli to byla primo madam Ponistova, ale myslim, ze ano.
Hrozna kravka arogantni, u ni si uz fakt nikdy nic neobjednam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.10.15 18:01

Ona má taky nabídku na pracáku, shání nebo aspoň sháněla řidiče pro dovoz zboží z Polska, nástup chtěla ihned. Švagr tam psal, to mu odpověděla hned. Ale on hned nemohl, tak se na to vykašlal. Možná se zaměstnanci jedná podobně a nikdo jí tam dlouho nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.10.15 18:33

No tak to jsem zvědavá, zda se dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.16 14:40

Zboží objednáno v září zaplaceno. Do dnes nemám nic ani peníze ani zboži. Již sem podal trestní oznámení. NIKDO TAM NIC NEOBJEDNAVEJTE!!! Pokud chcete info tak na email ****@seznam.cz

7.1.2015 - edit. admin: kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.1.16 18:56

Tak ka jsem se dočkala. Paní poslala o meil od výrobce, ze je postel na přání a bude za 6 týdnů. Postel byla opravdu za 6 týdnů dovezena v neděli dopravcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.16 22:09

Zboží objednáno a zaplaceno před 2 měsíci. Od té doby žádná komunikace. Podáváme také trestní oznámení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák