Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Po veškerých zkušenostech ten velký základ, skříně, postele, police, sektorka, jedině truhlář. Doplňky lze dokoupit porůznu, co člověk potká. Taková židle, stůl, menší věci, to se dá koupit hotové. Na stolu či židli od truhláře by ses nedoplatila. Doplňky jsem potkávala dodatečně a na různých místech. Co se týče těch velkých, zásadních věcí, to musí vydržet. Stejně jako matrace, povlečení, jedině kvalitu a značku.
Drobnosti, jako například noční stolky, klidně internet. Ale cokoliv většího chci vidět, vyzkoušet. Fotky můžou opravdu skarede klamat a když do věci dávám třeba 20tis, tak to nechci riskovat. Pak by to taky mohlo být zalevno draze.
@rsisa píše: Více
Kupovala jsem online konferenční stolek ze Sconta a jsem spokojená
celkově máme pár kusů nábytku z webu a úplne v pohodě)) jasný, u levného nábytku je kvalita nižší, u dražšího lepší… Ale to je i na prodejnách, nejen online))
Já mám celou ložnici z internetu a pohoda. Nábytek Forliving, dovezli, vynesli, sestavili.
Třeba celou kuchyň i postel (čalouněná I se stolkama) máme na fera z Polska z internetu ( kuchyn nejdřív poptávka na 3D návrh),za poplatek nam to doručili až domů. Cenově jsme sakra ušetřili a kvalita mi přijde taky mnohem lepší.
Jídelní křesílka (též čalouněné) máme taky z internetu, v kamenných prodejnách bychom hledali takový druh těžko…
My se toho nebojíme, hledáme kde se dá, se Scontem, askem atd se spokojit nechceme, tak hledáme jiné možnosti.
Pardon že tu diskuzi opět vytahuju, ale máme na stejný pohled. Co koupíme v kamenné prodejně s tím, že to vypadá kvalitně, tak se nám stejně rozpadá. Stůl počítačový už ani nemá šuplík na klávesnici a celý je chatrný. No zaplatit truhláře už jsme taky zkoušeli, ale na to prostě nemáme. Tak jsem se chtěla zeptat, kde online nejčastěji nakupujete nebo kde jste spokojení s kvalitou a cenou? Nemusí to být polský eshop, klidně český. Děkujeme.
@winella
Co se týče třeba toho stolu…My třeba žádný typický počítačový stůl nemáme - je to drahé, často nekvalitní a ještě celkem nevzhledné a nepraktické co se týče pohybu
Inspirovali jsme se na Pinterestu a v podstatě máme koupenou 2m desku a komodu/komody, v podstatě jako na obrázku a neměnila bych ![]()
To jen tak pro inspiraci, že se dá udělat pracovní místo i jinak a možná i lépe
@winella Z online obchodů je dobrý ezidle. Doprava je zdarma, ať už si objednáš cokoliv. Domlouváš se s nima na doručení, často i na designu nábytku- záleží, co kupuješ. Ceny nemají špatné, ale hlavně jsme tam objevili kvalitu, takže my už kupujem většinou tam. Jinak s tím stolem máme stejný problém, brali jsme tehdy ještě v moebelixu. Navíc většina věcí nám odtud chodila taky poničená.
@LiduNe píše: Více
Já taky, je to pohodlné a na netu je větší výběr, než v kamenných prodejnách.
@Meduňka25 píše: Více
Ano. Pro mě jsou největší benefit ty recenze, na to hodně dám. A pak cena se dá na netu najít podle typu/čísla produktu i o několik tisíc nižší.
Nám vše vyráběl manžel, dětem nábytek, vestavby, kuchyň, šatnu, nábytek do koupelen, do spíže, atd…sedací soupravu máme z internetu, pan nám ji smontoval a za drobný kaz jsme dostali nabídki na výměnu nebo slevu 4tis…z dřívějších dob máme něco málo z iKey…