Nacévkování po císaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
2.12.09 13:54

Tak jsem buď totálně přecitlivělá na bolest nebo mi to zavedení naprosto zprasili. Rodila jsem plánovaným císařem, před odvozem na operační sál mi zaváděli cévku a bolelo to jako blázen a to takovým stylem, že jsem se modlila, ať už jsem na sále a necítím spodek. Bolest taková, že se mi ještě teď stáhnou půlky, když si na to vzpomenu. Odezněla až po zavedení spinálu. Ale koukám, že většinu z vás to nebolelo, takže to podle mě zmršili. A klystýr mi nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
2.12.09 22:43

AHoj,
cévkování je nepříjemné, ale ne šílené…trošku to pálí a tlačí, ale jde o to, aby se uvolnila.....mě řekla sestřička teď a já dýchala jak blázen a šup a bylo to :) Tak se neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.12.09 20:10
loverose píše:
No v pondělí o něm rozhodnou. Můj dr. říkal, že na 99% mi ho udělají, protože se to nelepší.
Já jsem zdravá, ale mímisek má vodu v bříšku,tak proto. Já jsem hrozně stydlivý človek.. se nevysleču před vlastní mamkou :lol: :roll:

Ahoj Loverose, s tou stydlivostí tě chápu (já se sice před mamkou vysleču, ale před cizíma lidma mi to moc příjemné není), ale už během těhotenství člověk začne ztrácet zábrany a při porodu je prostě musí hodit za hlavu, protože to prostě jinak nejde. U císaře je to asi trochu jinak, ale u normálního porodu a po něm - to je docela mazec. Podle toho, co jsme si povídali s mamkou je to už třicet let stejné. Ani nevíš, jak jsem se těšila domů, že už „ji“ konečně nebudu muset na nikoho (teda kromě svého muže) vystrkovat. omlouvám se, pokud jsem tím někoho pobouřila, ale takhle mi to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.12.09 22:47

ahojky

podle mě i jiný jestli je SC plánovaný nebo ne

• mě po nepovedené indukci dělali SC a cévkovali mě před odvozem na sál - můžu říct, že po 3 dnech bolestí a stahů si ani nepamatuju jaký to bylo … :oops: určitě ne horší než stahy :lol:

a klystýr teda taky nedělali - ale já jedla ráno a SC byl v 6 večer tak prý nebylo třeba :nevim:

a jak píše Skritulka - taky jsem se těšila až budu mít konečně klid od „vystavování“ :lol:

a myslím že budeš ráda že bude mimísek v pořádku venku - ikdyž většina těch „věcí“ okolo je nepříjemná … a pro mě horší teda kontrola odcházení očistků po porodu :roll:

napiš jak jste dopadli ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky