Nachlazení ve III. trimestru

13
7.10.19 09:17

Nachlazení ve III. trimestru

Ahoj holky.. asi je to hloupá otázka, ale chtěla jsem se zeptat, jak jste řešily, když jste cítily, že na vás něco leze. Přítel má rýmu, kašel a pobolívá ho v krku. Ale není jeden z těch, který to prožívá, takže ho nemůžu dotáhnout k doktorovi. A teď to vypadá, že něco přenesl i na mě. Piju zatím teplé čaje a dávám si ovoce a Rakytník.. ale bojím se, že se to rozleze. Nechci kvůli mimču skončit na práškách.. :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
7.10.19 09:26

@Poppy55 Pokud se to rozjede tak si prasky budes muset vzit..Ted je nemocny snad kazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35997
7.10.19 09:32

Na nachlazení se prášky neberou. Já taky dneska začala kejchat, spíš než léky řeším ať se u toho nepočůrám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.10.19 09:35
@pikola píše:
Na nachlazení se prášky neberou. Já taky dneska začala kejchat, spíš než léky řeším ať se u toho nepočůrám :mrgreen:

Mě začalo škrábat v krku.. spíše se bojím o teplotu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
7.10.19 09:35

V lekarne mi doporucili homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35997
7.10.19 09:38
@Poppy55 píše:
Mě začalo škrábat v krku.. spíše se bojím o teplotu.. :nevim:

Dokud ji nemáš tak to neřeš. nám to dotáhl domu manžel a teplotu neměl ani on ani dcera, jen kašel a rýmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35997
7.10.19 09:42

A pokud by jsi ji měla tak paralen a pokud víc jak 38 šla bych k lékaři hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
7.10.19 09:44

Jestli že škrábe v krku, kloktej slanou vodu. Fakt nejlepší a nejlevnější lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
7.10.19 09:48

@Poppy55 No tak co, on by se svět nezbořil. Já jsem první dceru rodila na antibiotikách s angínou. To byl zážitek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85535
7.10.19 09:50
@Poppy55 píše:
Mě začalo škrábat v krku.. spíše se bojím o teplotu.. :nevim:

Tak se neboj predcasne.
Pri teplote nad 38 paralen.
Jinak na pila zazvorovy caj s citronem a medem minuly tyden (jsou na nej ruzne nazory) a pomohl. K tomu nosni konvicka. Za 3 dny to zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.10.19 10:02
@blumen píše:
Tak se neboj predcasne.
Pri teplote nad 38 paralen.
Jinak na pila zazvorovy caj s citronem a medem minuly tyden (jsou na nej ruzne nazory) a pomohl. K tomu nosni konvicka. Za 3 dny to zmizelo.

Já ho právě taky měla a pak mi někdo říkal, že by se od druhého trimestru neměl moc pít.. ani nevím proč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.10.19 10:03
@cverunka píše:
Jestli že škrábe v krku, kloktej slanou vodu. Fakt nejlepší a nejlevnější lék.

Už jsem zkoušela a pomohlo to mému dávícímu reflexu 😅 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
7.10.19 10:05

Jsem jiz 9 dni na penicilinu, angina :palec: TP pristi vikend. Uz se citim tedy lepe, ale finisujici tehotenstvi a angina to je teda labuzo. Moje kamaradka mela mesic pred TP zapal plic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
7.10.19 10:11

Nevím proč by přítel chodil s nachlazením k lékaři. Já si nastrouhám zázvor, vymačkám půl citronu a zaliju vodou. Piju co nejvíc horké a vesměs to rychle pomůže. Nachlazení v těhotenství není žádná tragédie a navíc jsi ještě nic nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.10.19 10:22
@Petula306 píše:
Nevím proč by přítel chodil s nachlazením k lékaři. Já si nastrouhám zázvor, vymačkám půl citronu a zaliju vodou. Piju co nejvíc horké a vesměs to rychle pomůže. Nachlazení v těhotenství není žádná tragédie a navíc jsi ještě nic nechytla.

Protože je normální, když má záchvaty kašle a bolest v krku jít k lékaři. Když se nemoc přechodí, nikdy úplně nevymizí a tím ohrožuje nejen sebe ale i okolí.. a mám dojem, že už jsem psala, že mě bolí v krku.. tak to asi „nic“ nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí