Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
já jsem v 15tt a dělá mi to
může to byt i zvětšování dělohy
kdyby to náhodou nepřestalo tak si raději zajdi k doktorovi
A gratuluji ![]()
Mně to moc nesedí.. 9 týden těhotenství a zítra máte termín MS?
@dendishek zminuje pocit bolesti bricha stejne jako kdyz ma dostat menstruaci…ale je tehotna…jen porovnavala ty bolesti
@Pavlička píše:
@dendishek zminuje pocit bolesti bricha stejne jako kdyz ma dostat menstruaci…ale je tehotna…jen porovnavala ty bolesti
Ano, ano, to chápu. Jen žiju v domnění, že v době MS se jedná o cca 5.-6. týden těhotenství.
@dendishek Minulý měsíc jsem to měla úplně stejně. Bolesti jako na ms, ale nepřišla. Zítra bych ji dostala kdybych nebyla těhotná a zase mám ten pocit, že každou chvíli přijde.
@dendishek Jedná se o druou zmeškanou Ms
. @ziniik Však jsem taky hned volala na gyndu ![]()
@varenevejce Já jsem nechtěla hysterčit, radši jsem se šla zeptat zkušenějších.
Nečekala Jsem, že mě vše tak bude děsit. : ![]()
@ziniik Prý je to normální, mi říkal gynekolog teda
. Zašpinila jsem asi půl dne, ani to ne, nešlo ani o čerstvou krev, spíše fakt špinění
. Snažím se být v klidu a nestresovat se, i když tohle jsem v prvním těhotenství nezažila.
@varenevejce Já jsem zase ze všeho fakt vystrašená. Je to první těhotenství. V květnu mi na laparoskopii diagnostikovali endometriozu a téměř nefunkční vaječníky. Doporučili mi co nejdříve otěhotnět, ale moc šancí, že to půjde přirozeně mi nedávali. Jsem strašně moc ráda, že to vyšlo. Už i proto se asi tak moc „pozoruju“ ![]()
Dobrý den, jsem v 9 týdnu těhotenství. Včera mě začalo pobolívat břicho jako bych to měla dostat. I ten pocit jako by ms měla přijít je stejný. Zítra bych měla termín ms. Je to takhle na začátku těhotenství normální? Nechci zbytečně plašit a běhat po doktorech. Je to moje první těhotenství tak mě sebemenší píchnutí děsí