Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Teeeda vy delate pokroky
No malej se naucil cca jako tvoje mala taky stat, zato ale jeste neumel sedet, takze ze stoje padal vzdy rovnou na hlavu, nenapadlo ho spadnout na zadek… ![]()
To verim ze mala vypada jako upirek
My teda mame uz osm zoubku, uz je to takovej krasnej usmevavej zubatec
Uz s tim paradne ukousne rohlik ![]()
Taky uz se zkousi sam poustet, jinak par krucku udela alle musim ho postavit a poodejit aby sel ke me, ted uz se ale opatrne zacina poustet sam
Vzdycky se rozbehne a pak to neukociruje a kecne si na zadek…
Je to sranda…
My chodime plavat v utery. Myslim, ze decka plavou utery a streda, ostatni dny nevim, jak to je. Ale to plavco je fakt super, vzdycky se tam oba paradne vyblbneme..... ![]()
Tak ja zase koncim, uz je pozde tak jdu spat…
Jo a jeste mam dotaz, kam chodite k doktoroj? K detskymu? Nekam do Novace?
ahoj Dany,
tak to je malej šikula že už se sám pouští a zouší chodit - to je super - jen ty budeš mít o to víc hlídání co ? No i když ono když lezou tak taky uměj být dost rychlý.
Anička to lezení teď zdokonalila do rychlosti blesku … aspoň semi to tak zdý - dnes jsem ji tahala od zásuvky na poslední chvíli a pak tam zrovna dala záslepku který jsem sice koupila ale ještě nestihla všude dát ![]()
Jé chudák to musel mít samou bouli když padal na hlavu.
Ale je to s nima úžasný viď … vždycky žasnu nad tím na co novýho přijde.
Tak to plavání asi zkusíme … zavolám si tam co všechno potřebujeme (stačí plínky na plavaní nebo musí mít i plavky ?) a uvidíme jak nás vezmou. Nejdřív ale až od konce dubna - od 10 do 19 jsme pryč tak by jsme zbytečně propásly:)
K doktorce chodíme do Náchodana Plhov k paní doktorce Hubkový - je bezva - nemůžu si stěžovat - zatím - ale je fakt že Aničce zatím nic nebylo - musím to zaťukat.
Měj se krásně, pa
Jee a kampak jedete? ![]()
My chodime do Novace k dr., no, popravde nazor na nej nemam moc ok, ale mame to nejbliz, maly zatim taky moc nestonal, takze zatim to nejak neresim ![]()
Jj je to parada, jak ti prckove rostou
Ja se hrozne tesim, az budeme moct jit na prochazku „po svych“, treba jen do Alberta (mame to kousinek), uplne bez kocarku ![]()
Jak jsme se bavili o tech materskych centrech, tak mama mi rikala, ze pry je neco v Nachode nahore u nemocnice, a pry si to dost chvali, neslysela jsi o tom? Ja jsem sice bez auta, ale rikala jsem si, ze az bude maly tapat, tak bych vzala jen golfky a asi se tam nekdy sjedeme mrknout… ![]()
Nechodis nekam v Novaci cvicit? Ja bych chtela, ale mam problem s hlidanim
Tatku nemame (
„utek“
) a moje mamka nejak nema cas… ![]()
Hele na plavco staci plinky, my kupovali ty od Babylove v DMku, vyjdou mnohem levneji nez HUggiesky a jsou taky dobry, ale ted jsem mu koupila plavecky, jsou bezvadny, a jedny plavky stoji min, nez baleni tech Huggiesek
Koupila jsem je v Nachode v Bambinu ( u Kina) za 180 Kc… To baleni plinek z DM stoji 99 a je jich tam myslim 10, ty Huggiesky stoji skoro dvakrat tolik a je jich tam taky tak nejak… ale nevim, nekupovala jsem je ![]()
A kdyztak primo na bazenu prodavaji ty Huggiesky po kusech, jedna stoji myslim nejak dvacku… ? A prodavaji tam i cely baleni za akcni cenu (maj nejakou smlouvu s dodavatelem nebo co).
To by bylo super, kdyby ste chodili taky ![]()
ahoj Dany,
letíme do Anglie - mám tam kamarádku. Už se moc těším :
Ono s doktorama moc nenaděláš - já mám pocit že jsou všichni obvoďáci stejní … liší se jen v přístupu a v tom jak milý jsou nebo nejsou - takže si člověk moc nevybere.
Na to plavčo budu chodit ráda - zavolám si tam a pak dám vědět jestli nás vzali nebo ne ![]()
Jinak já v DMku kupuju skoro všechno pro Anďu - je to levnější i díky těm jejich slevovejm kuponům a tak.
Do Hopsáčku (MC u nemocnice) jsem se chtěla jít podívat - ale nějak jsem se k tomu nedostala … asi pak budeme chodit do Déčka (pod zámkem v Náchodě) - tam mají cvičení pro děti, tanečky, hudebku a tak
I když v tom MC taky.
Cvičit nechodím … ale pokud nemáš hlídání tak zkus MC na zámečku - tam cvičí a malýho pohlídaj - myslím že je to super řešený ![]()
To je škoda že vám taťka utek … ale ono někdy možná lepší …
ach jo
To bude super až ti malej dojde sám třeba zrovna na ten nákup … je to takový roztomilý … vždycky koukám na ty děti jak ťapaj a jak se snažej.
Pa pa
Jee do Anglie, tak to mate super, nikdy jsem tam nebyla
Tak si to uzijte… ![]()
Ja v DMku kupuju taky uplne vsechno
Na malyho a i pro sebe… Ono se to fakt perfektne vyplati, s tema bodama a kuponkama…
Zrovna vcera mi prisla slevova knizecka od 13.ti mesicu, tak z ni rovnou neco nakoupim ![]()
No ja se do toho MC prave taky chystam, mozna az prijde materska, vzala bych malyho jen s golfkama a sjeli bysme tam busem… jeste uvidim.
Jj no pro nas je to urcite lepsi, ze utek… Ono nekdy je lepsi zadnej tata, nez spatnej tata…
S tim cvicenim je to bezva
Zkusim zjistit kdy to tam je… ![]()
Dnes jsme byli na navsteve u babicky, malej se tam krasne roztapal, je videt, ze se jeste boji, udela tri ctyri krucky a radsi si pak seda
Je to fakt roztomily a myslim, ze uz brzy bude tapat uplne sam… ![]()
ahoj Dany,
to bylo nááádherný počasí o víkendu co ? Parádně jsem si to užila a dobila baterky ![]()
Teď zavedly v DMku novou kartu - to jsou mi novoty
Jen u toho nějak postrádám ty slevy co byly u tý minulý - uvidíme - a nebo ten jejich novej systém blbě chápu ![]()
To je super že malej tak krásně ťape … gratuluju … to za chvilku budete chodit bez toho kočárku.
My jsme dnes na:,–(ili sporťák - včera spala v hlubokým a probudila se a chtěla si sama vystoupit - nepovedlo se ale podruhý by se ji to určitě povedlo
Takže je na sporťáku - a mám po miminku ![]()
V Anglii si to určitě užijeme - jako vždycky ![]()
Přeju Vám aby jste našli třeba novýho taťku kterej Vás bude mít rád.
Pa a hezký den
ahojda - tak jsme zpátky doma a bylo to super - mc jsme si to užily ale domů jsme se taky těšíly ![]()
pa
Ahojky ![]()
Tak to je super, ze ste si to uzili !!
CO mala, spokojena?
Kde jste vsude byli??
Tady nic moc novyho, momentalne jsme nemocny, malej mi nejak nastydnul
Jinak chodime temer kazdy den na hriste - na stadion, tam u bazenu, jestli vis
Je to tam pro prcky perfektni.
Taky uz obstojne chodime, takze tam prdolka poctive trenuje chuzi
pekne v terenu ![]()
A co vy, jak rostete? Vsechno ok? ![]()
Chjo, zrovna je tak pekne a my nemuzeme ven… budem zitra zase doma.
Tak zatim papa ![]()
ahoj Dany,
tak to je blbý že jste v tak krásným počasí nemocný
My máme rýmu (obě dvě) a kašel … bez teplot - tak ven můžeme. Ale jak není často nemocná - teprve její třetí rýma - tak je z toho vedle.
Dnes jsem dala na noc sirup na kašel a uvidíme jestli se líp vyspíme než včera ![]()
Anďa byla v Anglii spokojená - pořád kolem ní děti - tak to se ji moc líbylo
Byli jsme na různých výletech (lesopark, Zoo a tak) a obnovit šatník ![]()
To hřiště neznám - ale můžem se tam jít podívat ![]()
Je bezva jak se malej hezky rozchodil ![]()
My rosteme jako z vody - má 74cm a 8,49 kg ![]()
Musím jít žehlit … brrrr
Zatím pa a hezký večer
Ahojky Fish ![]()
Nedavno jsem te zahledla v nejake diskuzi, myslim v Nelezeni
Ja do zadne dlouhodobe nechodim, jsem tu jen chvili a teprve se zabydluji… ![]()
Tak my uz jsme nastesti zdravi
A co novyho u vas? Jezdis nekdy do Novace?
Na to hriste bysme mohli nekdy klido vyrazit
Je to tam fakt supr. A jak to u vas vypada s tim plavanim? Ja premyslela ze uz skoncime, protoze jsem s malym sama a dost mi toleze do penez, ale kdyz on to fakt zboznuje
Takze plaveme dal.....
Teda mala roste jako z vody, co
Ja malyho vazila jak jsme byli nedavno v nemocnici ( broucek mi vdechnul pudr) a mel 13 kg
Je to obrik, no…
Ted se moji kamaradce narodil chlapecek, byli jsme se podivat v porodce na broucka malickyho, a uplne jsem se rozplyvala nad tim malickym miminkem, je to uz neni ani mozny
Danik tam lital po chodbe a porad sem za nim musela behat.....
a miminko ho vubec nezajimalo… ![]()
Jak se jinac mate?
ahoj Dany,
jo jo tam chodím - jsou tam fajn holky - většina z tohodle kraje - plánujeme jet v Květnu do Častolovic - tak třeba když by se ti chtělo tak můžeš jet s námi.
To hřiště beru - domluvíme se a odnaviguješ mě abych trefila
![]()
S tím plaváním - zkoušela jsem volat a posílala i maila ale nikdo se mi neozval - tak se tam asi stavím osobně - a necháme to asi až od roku - to je myslím ta další skupina - snad to nebude vadit že jsme předtím nechodily.
Jéé vdechnutej pudr … a už je v pořádku ? Koukám je to kus chlapa … aspoň to nebude žádný tintítko.
Anička taky roste jako z vody … až mě to zaráží … teď mám tři kamarádky co budou mít miminka měsíc od sebe - červen - červenec - srpen
To bude nostalgie.
Aničku miminka neberou - má ráda děti co už se hejbou aby měla co pozorovat.
Jinak se máme dobře - úžasný počasí - dá se být venku- paráda. A jak vy?
Hezký víkend,
Ahojky holky je tu někde nějaká těhulka z okresu Náchod začátkem 2.trimestru?
Ahoj, vložím jsem svojí nabídku, pokud by vadila smažu…
Maminy i těhule nabízím Vám BABY MASÁŽE a TĚHOTENSKÉ MASÁŽE, bližší info do SZ nebo na email: masaze.baby@seznam.cz
Přeju hezký den:)
BABY - masíruju já za Vaší přítomnosti a nebo je možnost kurzu, kde Vás masáž naučim.
Ahojik, mám ročního syna a bydlíme kousek od Náchoda. Hledáme kamarády ![]()
Ahoj ja mam 10mesicni dcerku a bydlim u Noveho města nad metuji