Náchod a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1854
27.3.09 22:14

Ahojky :) Teeeda vy delate pokroky ;) No malej se naucil cca jako tvoje mala taky stat, zato ale jeste neumel sedet, takze ze stoje padal vzdy rovnou na hlavu, nenapadlo ho spadnout na zadek… :lol:

To verim ze mala vypada jako upirek :D My teda mame uz osm zoubku, uz je to takovej krasnej usmevavej zubatec :) Uz s tim paradne ukousne rohlik ;)

Taky uz se zkousi sam poustet, jinak par krucku udela alle musim ho postavit a poodejit aby sel ke me, ted uz se ale opatrne zacina poustet sam :) Vzdycky se rozbehne a pak to neukociruje a kecne si na zadek… :lol: Je to sranda…

My chodime plavat v utery. Myslim, ze decka plavou utery a streda, ostatni dny nevim, jak to je. Ale to plavco je fakt super, vzdycky se tam oba paradne vyblbneme..... :)

Tak ja zase koncim, uz je pozde tak jdu spat… :) Jo a jeste mam dotaz, kam chodite k doktoroj? K detskymu? Nekam do Novace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
29.3.09 21:19

ahoj Dany,

tak to je malej šikula že už se sám pouští a zouší chodit - to je super - jen ty budeš mít o to víc hlídání co ? No i když ono když lezou tak taky uměj být dost rychlý.
Anička to lezení teď zdokonalila do rychlosti blesku … aspoň semi to tak zdý - dnes jsem ji tahala od zásuvky na poslední chvíli a pak tam zrovna dala záslepku který jsem sice koupila ale ještě nestihla všude dát :)

Jé chudák to musel mít samou bouli když padal na hlavu.

Ale je to s nima úžasný viď … vždycky žasnu nad tím na co novýho přijde.

Tak to plavání asi zkusíme … zavolám si tam co všechno potřebujeme (stačí plínky na plavaní nebo musí mít i plavky ?) a uvidíme jak nás vezmou. Nejdřív ale až od konce dubna - od 10 do 19 jsme pryč tak by jsme zbytečně propásly:)

K doktorce chodíme do Náchodana Plhov k paní doktorce Hubkový - je bezva - nemůžu si stěžovat - zatím - ale je fakt že Aničce zatím nic nebylo - musím to zaťukat.

Měj se krásně, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
30.3.09 17:17

Jee a kampak jedete? :)
My chodime do Novace k dr., no, popravde nazor na nej nemam moc ok, ale mame to nejbliz, maly zatim taky moc nestonal, takze zatim to nejak neresim :)

Jj je to parada, jak ti prckove rostou :) Ja se hrozne tesim, az budeme moct jit na prochazku „po svych“, treba jen do Alberta (mame to kousinek), uplne bez kocarku :)

Jak jsme se bavili o tech materskych centrech, tak mama mi rikala, ze pry je neco v Nachode nahore u nemocnice, a pry si to dost chvali, neslysela jsi o tom? Ja jsem sice bez auta, ale rikala jsem si, ze az bude maly tapat, tak bych vzala jen golfky a asi se tam nekdy sjedeme mrknout… :)

Nechodis nekam v Novaci cvicit? Ja bych chtela, ale mam problem s hlidanim :( Tatku nemame ( :roll: „utek“ :? ) a moje mamka nejak nema cas… :(

Hele na plavco staci plinky, my kupovali ty od Babylove v DMku, vyjdou mnohem levneji nez HUggiesky a jsou taky dobry, ale ted jsem mu koupila plavecky, jsou bezvadny, a jedny plavky stoji min, nez baleni tech Huggiesek :D Koupila jsem je v Nachode v Bambinu ( u Kina) za 180 Kc… To baleni plinek z DM stoji 99 a je jich tam myslim 10, ty Huggiesky stoji skoro dvakrat tolik a je jich tam taky tak nejak… ale nevim, nekupovala jsem je :)
A kdyztak primo na bazenu prodavaji ty Huggiesky po kusech, jedna stoji myslim nejak dvacku… ? A prodavaji tam i cely baleni za akcni cenu (maj nejakou smlouvu s dodavatelem nebo co).
To by bylo super, kdyby ste chodili taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
30.3.09 21:59

ahoj Dany,

letíme do Anglie - mám tam kamarádku. Už se moc těším :

Ono s doktorama moc nenaděláš - já mám pocit že jsou všichni obvoďáci stejní … liší se jen v přístupu a v tom jak milý jsou nebo nejsou - takže si člověk moc nevybere.

Na to plavčo budu chodit ráda - zavolám si tam a pak dám vědět jestli nás vzali nebo ne :)
Jinak já v DMku kupuju skoro všechno pro Anďu - je to levnější i díky těm jejich slevovejm kuponům a tak.

Do Hopsáčku (MC u nemocnice) jsem se chtěla jít podívat - ale nějak jsem se k tomu nedostala … asi pak budeme chodit do Déčka (pod zámkem v Náchodě) - tam mají cvičení pro děti, tanečky, hudebku a tak :) I když v tom MC taky.

Cvičit nechodím … ale pokud nemáš hlídání tak zkus MC na zámečku - tam cvičí a malýho pohlídaj - myslím že je to super řešený :)
To je škoda že vám taťka utek … ale ono někdy možná lepší … :( ach jo

To bude super až ti malej dojde sám třeba zrovna na ten nákup … je to takový roztomilý … vždycky koukám na ty děti jak ťapaj a jak se snažej.

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
2.4.09 21:17

Jee do Anglie, tak to mate super, nikdy jsem tam nebyla :) Tak si to uzijte… ;)

Ja v DMku kupuju taky uplne vsechno :D Na malyho a i pro sebe… Ono se to fakt perfektne vyplati, s tema bodama a kuponkama… :) Zrovna vcera mi prisla slevova knizecka od 13.ti mesicu, tak z ni rovnou neco nakoupim :)

No ja se do toho MC prave taky chystam, mozna az prijde materska, vzala bych malyho jen s golfkama a sjeli bysme tam busem… jeste uvidim.

Jj no pro nas je to urcite lepsi, ze utek… Ono nekdy je lepsi zadnej tata, nez spatnej tata…
S tim cvicenim je to bezva :) Zkusim zjistit kdy to tam je… :)

Dnes jsme byli na navsteve u babicky, malej se tam krasne roztapal, je videt, ze se jeste boji, udela tri ctyri krucky a radsi si pak seda :) Je to fakt roztomily a myslim, ze uz brzy bude tapat uplne sam… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
7.4.09 15:36

ahoj Dany,

to bylo nááádherný počasí o víkendu co ? Parádně jsem si to užila a dobila baterky :)

Teď zavedly v DMku novou kartu - to jsou mi novoty :) Jen u toho nějak postrádám ty slevy co byly u tý minulý - uvidíme - a nebo ten jejich novej systém blbě chápu :?

To je super že malej tak krásně ťape … gratuluju … to za chvilku budete chodit bez toho kočárku.
My jsme dnes na:,–(ili sporťák - včera spala v hlubokým a probudila se a chtěla si sama vystoupit - nepovedlo se ale podruhý by se ji to určitě povedlo :? Takže je na sporťáku - a mám po miminku 8O

V Anglii si to určitě užijeme - jako vždycky :)
Přeju Vám aby jste našli třeba novýho taťku kterej Vás bude mít rád.

Pa a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
20.4.09 21:53

ahojda - tak jsme zpátky doma a bylo to super - mc jsme si to užily ale domů jsme se taky těšíly :D
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
21.4.09 20:38

Ahojky :)

Tak to je super, ze ste si to uzili !! :) CO mala, spokojena? :) Kde jste vsude byli??

Tady nic moc novyho, momentalne jsme nemocny, malej mi nejak nastydnul :( Jinak chodime temer kazdy den na hriste - na stadion, tam u bazenu, jestli vis ;) Je to tam pro prcky perfektni.
Taky uz obstojne chodime, takze tam prdolka poctive trenuje chuzi ;) pekne v terenu :D

A co vy, jak rostete? Vsechno ok? :)

Chjo, zrovna je tak pekne a my nemuzeme ven… budem zitra zase doma.
Tak zatim papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
22.4.09 21:19

ahoj Dany,

tak to je blbý že jste v tak krásným počasí nemocný :( My máme rýmu (obě dvě) a kašel … bez teplot - tak ven můžeme. Ale jak není často nemocná - teprve její třetí rýma - tak je z toho vedle.
Dnes jsem dala na noc sirup na kašel a uvidíme jestli se líp vyspíme než včera :wink:

Anďa byla v Anglii spokojená - pořád kolem ní děti - tak to se ji moc líbylo :D :wink: Byli jsme na různých výletech (lesopark, Zoo a tak) a obnovit šatník :wink:

To hřiště neznám - ale můžem se tam jít podívat :)
Je bezva jak se malej hezky rozchodil :D
My rosteme jako z vody - má 74cm a 8,49 kg :)

Musím jít žehlit … brrrr :( Zatím pa a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
1.5.09 11:45

Ahojky Fish :)

Nedavno jsem te zahledla v nejake diskuzi, myslim v Nelezeni :) Ja do zadne dlouhodobe nechodim, jsem tu jen chvili a teprve se zabydluji… :)

Tak my uz jsme nastesti zdravi :) A co novyho u vas? Jezdis nekdy do Novace? :) Na to hriste bysme mohli nekdy klido vyrazit :) Je to tam fakt supr. A jak to u vas vypada s tim plavanim? Ja premyslela ze uz skoncime, protoze jsem s malym sama a dost mi toleze do penez, ale kdyz on to fakt zboznuje :) Takze plaveme dal.....

Teda mala roste jako z vody, co :) Ja malyho vazila jak jsme byli nedavno v nemocnici ( broucek mi vdechnul pudr) a mel 13 kg :D Je to obrik, no…

Ted se moji kamaradce narodil chlapecek, byli jsme se podivat v porodce na broucka malickyho, a uplne jsem se rozplyvala nad tim malickym miminkem, je to uz neni ani mozny :) Danik tam lital po chodbe a porad sem za nim musela behat..... :lol: a miminko ho vubec nezajimalo… :lol:

Jak se jinac mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
1.5.09 20:52

ahoj Dany,

jo jo tam chodím - jsou tam fajn holky - většina z tohodle kraje - plánujeme jet v Květnu do Častolovic - tak třeba když by se ti chtělo tak můžeš jet s námi.
To hřiště beru - domluvíme se a odnaviguješ mě abych trefila :D :roll:
S tím plaváním - zkoušela jsem volat a posílala i maila ale nikdo se mi neozval - tak se tam asi stavím osobně - a necháme to asi až od roku - to je myslím ta další skupina - snad to nebude vadit že jsme předtím nechodily.

Jéé vdechnutej pudr … a už je v pořádku ? Koukám je to kus chlapa … aspoň to nebude žádný tintítko.
Anička taky roste jako z vody … až mě to zaráží … teď mám tři kamarádky co budou mít miminka měsíc od sebe - červen - červenec - srpen :) To bude nostalgie.

Aničku miminka neberou - má ráda děti co už se hejbou aby měla co pozorovat.

Jinak se máme dobře - úžasný počasí - dá se být venku- paráda. A jak vy?

Hezký víkend,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
19.3.12 19:39

Ahojky holky je tu někde nějaká těhulka z okresu Náchod začátkem 2.trimestru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.6.12 09:12

Ahoj, vložím jsem svojí nabídku, pokud by vadila smažu…
Maminy i těhule nabízím Vám BABY MASÁŽE a TĚHOTENSKÉ MASÁŽE, bližší info do SZ nebo na email: masaze.baby@seznam.cz
Přeju hezký den:)
BABY - masíruju já za Vaší přítomnosti a nebo je možnost kurzu, kde Vás masáž naučim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ciiina
20.5.13 13:36

Ahojik, mám ročního syna a bydlíme kousek od Náchoda. Hledáme kamarády :-)

• Citovat
  • Upravit
lenka365
18.6.13 21:08

Ahoj ja mam 10mesicni dcerku a bydlim u Noveho města nad metuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky