Náchod a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
14.3.14 21:33

Ahojda je tu nějaká maminka z Náchodska? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
29.3.14 07:51

:mavam: já se hlásím :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
15.1.15 13:51

Obnovuji :mavam: Holky, nejste tu některá z Náchodska, co jezdí do Prahy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 07:34

Dobrý den maminky. Měla by jste některá zájem o prezentaci německé firmy o výrobcích z aloe vera, produktů na hubnutí, parfémů třeba Karel Gott, Karolina Kurkova, dětské kosmetiky atd.? Prezentace by byla v odpoledních hodinách ve čtvrtek. Přesný čas bych upřesnila. Nebojte se vyzkoušet něco nového. Kdo nic nezkusí, nic nezíská. Pokud hledáš extra výdělky, vedlejší příjem nebo úspěšnou kariéru, přidej se k nám. Neváhejte mě kontaktovat do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.15 08:44

Dobrý den maminky. Měla by jste některá zájem o prezentaci německé firmy o výrobcích z aloe vera, dětské kosmetiky atd.? Prezentace by byla v 18h ve čtvrtek 20.8 v Novém Městě nad Metují. Nebojte se vyzkoušet něco nového. Kdo nic nezkusí, nic nezíská. Pokud hledáš extra výdělky, vedlejší příjem nebo úspěšnou kariéru, přidej se k nám. Neváhejte mě kontaktovat do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.18 12:34

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.2.18 16:43

Ahoj holky. Obnovuji toto téma s velkou prosbou na maminky z Náchodska.
Dcera (6let) by ráda chodila na gymnastiku. Dnes ji paní učitelka někde od známé dala kontakt na gym. v České Skalici. Super 3-4tis ročně(v tom by prolém nebyl) ale 2× týdně od 14ti hod. Nevím, jsme z vesnice a nechci prvňačku posílat autobusem. Proto jsem ji slíbila, že se podívám po kroužku kde by gymnastika byla víc odpoledne až navečer abych ji až přijdu z práce v 14:45 mohla na kroužek odvézt, třeba si nakoupit a zase ji dopravit domů. Koukala jsem na stránky sokola, našla jsem tam spousty článků jak Náchodské gymnastky vyhrávají, ale nějaký rozpis kroužků a časy nikoliv. Proto se ptám, nevíte kde je nějaký kroužek gymnastiky pro „žáby“ cca 7let -odpoledne (a klidně jednou týdně) Náchod, Červený Kostelec, Česká Skalice.
Moc dík za případné info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.4.21 06:27

Ahoj obnovuji diskuzi… najde se tu nějaká maminka z Náchodska… mám dva roky starou dcerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová