Nachytala jsem bratra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15436
12.10.21 18:19
@prokr píše:
Já teda nevím, ale to by Vám tady nikomu nebylo ani trochu trapný před tou bráchovou přítelkyní hrát divadlo a dělat jako, že nic? Zakl. píše, že se mají rády, plánovali společnou dovolenou…
Jako nehořela bych touhou se do toho montovat a bratra prásknout, ale zůčastnit se toho tím způsobem, že to v podstatě budu krýt by se mi nechtělo minimálně úplně stejně..
Bráchovi bych asi napsala, něco v tom smyslu, že když už musí podvádět a ještě se u toho nechá chytit, tak se mnou o tom mluvit prostě bude a to dost důkladně. Až po tomhle rozhovoru bych se rozhodla, jak se k tomu postavím dál. Pokud by dělal mrtvýho brouka dál asi bych ho práskla a to bych mu předem řekla :think:

cítím to úplně stejně, bratr dostal zakladatelku do nepříjemné situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.10.21 18:20
@Anonymní píše:
Prosim o anonym. Dneska se mi stala silena vec a jsem z ni v soku.! 8o Mam o tri a pul roku starsiho bratra, je se svoji holkou uz skoro pet let, je to fajn holka ikdyz hodne na nasi rodinu introventka, ale beru ji jako super kamosku. :srdce:.pred nedavnem jsem se se svym pritelem prestehovala z bytu, ktedy patri nasim rodicu do sveho.. dnes jsem si tam sla pro postu, porad jsme si ji nezaridila domu..s tim ze se skocim podivat nahoru, zda tam nejsou nejake nabijecky a prodluzky..a no nacapala jsem spiciho nahyho brachu v posteli s cizi holkou!! :poblion: Bracha ma stale klice, obcas tam prespi, kdyz ma ve meste skoleni. Spadla mi brada a utekla vycouvala jsem… bratr mi vytipl kdyz jsem to trosku rozdychala telefon a na smsku nereaguje… nevim co ted mam delat, :nevim: v nedeli jsme meli rodinou akci a bratr se ke sve pritelkyni mel jak k princezne, i jsme trosku zacali planovat zimni dovolenou, a dnes toto? Vubec nevim jak se mam zachovat?? Drzet basu s brachou? Rict to „svagrove“ netusim, kdyz se bratr odmita nechat zkontaktovat :zed:

Mlčet. On ví, co dělá a že to není pěkné. Nechtěla bych být poslem zlých zpráv a raději do bytu už nechodila, abych je náhodou nezahlédla v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.10.21 18:20

Jestli tam neležel s tvým přítelem, tak je to jeho věc. Nemíchej se do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
12.10.21 18:30

Je to jeho věc. Dělej, jako bys nic neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
12.10.21 18:35

Nic neříkej, kdoví kolikrát už si bratr vrznul někde mimo. Je to jeho život, jeho vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
12.10.21 18:36
@Russet píše:
Mlčet. On ví, co dělá a že to není pěkné. Nechtěla bych být poslem zlých zpráv a raději do bytu už nechodila, abych je náhodou nezahlédla v akci.

a nebo on by si možná mohl milenku vodit někam, kam nemá nikdo další přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
12.10.21 18:37
@karkarka píše:
Je to jeho věc. Dělej, jako bys nic neviděla.

Budeš za stejnou svi.ni, jako je on, pokud ona se dozví, žes o tom věděla…
Chtela bych od bratra jasně vědět, jestli jde o jednorázový úlet a jak to hodlá dál řešit. Pokud jednorázovka a bude si sypat popel na hlavu a přítelkyni na rukou nosit…budou spolu plánovat společný život a rodinu…no tak dejme tomu. Neříkat.
Pokud přítelkyni po pěti letech vztahu zas až tak moc nežere, budoucnost s ní neplánuje…tak ona s ním jedině ztrácí čas a v tom případě není vo čem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.10.21 18:38
@ivašot. píše:
a nebo on by si možná mohl milenku vodit někam, kam nemá nikdo další přístup

Však bych taky vrátila rodičovstvu klíče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3190
12.10.21 18:39
@Prof. Farnsworth píše:
Vidělas je šuk. t? Ne. Třeba jen zmokli, tak si dali sušit hadry a usnuli…
:zed: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
12.10.21 18:48

Úplně všichni jste se shodli (spíš všechny shodly), že „švagrové“ neříkat, ALE zažily jste někdy takovou situaci??? že s ní pak večer sedíte x hodin u jednoho stolu, něco se vypije a vy tím, že držíte basu s bráchou vlastně lžete jí?

v rodině jsme nevěru řešili (ona se nakonec přiznala manželovi sama, ustáli to a jsou spolu dál), ale zůstala ta pachuť - proč jste NIKDO NIC NEŘEKL, když jste to věděli a jen já nic netušil a byl za de-bila, idi-ota a paroháče..

Chápete, že ten podváděný je tím přístupem nevidím-neslyším vlastně obelhán:

ALE ano, volili jsme ho všichni v okolí, tím „poslem špatných zpráv“ nechtěl být nikdo a taky jsme si říkali, že je to JEJICH VĚC.. Ovšem nakonec trvalo několik LET, než se vztahy zas daly mezi všemi „aktéry“ do pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
12.10.21 18:50
@Lucy75
@truelly píše:
Budeš za stejnou svi.ni, jako je on, pokud ona se dozví, žes o tom věděla…
Chtela bych od bratra jasně vědět, jestli jde o jednorázový úlet a jak to hodlá dál řešit. Pokud jednorázovka a bude si sypat popel na hlavu a přítelkyni na rukou nosit…budou spolu plánovat společný život a rodinu…no tak dejme tomu. Neříkat.
Pokud přítelkyni po pěti letech vztahu zas až tak moc nežere, budoucnost s ní neplánuje…tak ona s ním jedině ztrácí čas a v tom případě není vo čem. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
12.10.21 18:55

@truelly ;) tak světlá vyjímka..
O té svini je to de-facto pravda i tom „úletu“ versus „vztah“,
jen já nenapsala, že bych to i po téhle zkušenosti určitě řekla.. jen píšu, že je to strašně těžká situace a že zakladatelku přesně chápu, proč se na to ptá a proč je v šoku a proč jí to šrotuje v hlavě..
Prioritně by mi na jejím místě vadilo, že Bruder se hodil do modu „neviditelný“ a kašle na to, takže to NE, napsala bych mu, že pokud si o tom nechce promluvit, tak to kopretince prostě řeknu - čímž bych ho varovala a jednala na rovinu v tom, co hodlám udělat.
Snad by ho to probralo k akci, minimálně aby zavolal. Jo a klíče bych mu zabavila. V nevěře v mé posteli bych ho prostě nepodporovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
12.10.21 18:58

Bráchovi bych napsala, že mě postavil do role, kdy musím dělat blbce ze svojí kamarádky, případně jí i lhát do očí, a je mi líto, ale tuto roli hrát nechci. Takže ať si během týdne rozmyslí, jak to vlastně má, pak se sejdeme a řekne mi, jak to tedy má.
Nebudu za jeho zády říkat jeho ženě, že ji podvádí, ale chci, aby si to vyřešil on.
A jak tu většina píše „nic ti do toho není“, tak sorry, ale je, já sama bych upřímnost chtěla, a chovám se k ostatním tak, jak chci, aby se chovali oni ke mně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.10.21 19:05

Neřeš to, je to brachy věc a pokud mate dobre vztahy, tímhle bys to cele zkazila. Třeba to ted brachu nakopne a nějak si to vyřeší… být tebou, řekla bych mu pouze, ze to určitě nebudu nikde vykládat a ze to na mem vztahu k němu nic nemění… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.21 19:06

@Lucy75 Rozumím ti. Nejlepší kamarádka mojí mamky se dostala do pozice, kdy její dcera podváděla manžela, ona jí u toho hlídala děti. Mladí u ní bydleli, a ta dcera jednou byla tak drzá, že si toho milence dovedla i domů a poslala děti dolů za babičkou. Jedno z dětí už mluvilo, takže si pustilo před ostatními příbuznými pusu na špacír a brzy to věděla celá ves. A ten mladý chlap jim makal na baráku, tchyně mu vyvářela a netušila, jak s ním vůbec mluvit, ale pořád se držela toho, že jí do toho nic není a je to mezi mladými. Když to prasklo, tak jí zeť při odstěhování říkal, že od ní ho ta přetvářka bolela snad víc než ty parohy.
Mamka nám toto líčila jako odstrašující příklad toho, co ona by pro svoje děti nikdy neudělala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová