Nachytala jsem bratra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17021
12.10.21 20:02

No velmi zajímavé číst co by kdo udělal, respektive neudělal… No já lhát neumím, nechtěla bych se přetvařovat a i když bych nechtěla ani být za tu, která tohle oznamuje.

Jsi ve velmi nezáviděníhodné situaci, zajímalo by mě, jak se zachováš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
12.10.21 20:05

Mimochodem, proč píšete, že si zkazí hezké vztahy se švagrovou? Naopak, ta ji bude vděčná, že ji to řekne a bude k ní upřímná. Zkazí si jedině vztah s bráchou, ale ten je asi rozkrokem smýšlející blb, který je zahleděný jen do sebe - vsak nebere ani telefon vlastní sestře, aby ji to vysvětlil - což by asi měl chtít. Místo toho ji vytípne telefon s rádoby gestem „nech mě být, na tvém názoru a pocitech mi nezáleží“ - měl by být kajícný a svoji sestře patlat med kolem pusy - to by alespon bylo gesto „podělal jsem to, vím to, ale napravím to“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
12.10.21 20:06
@Janasas píše:
@ivašot. tak zase kdyby monžá zaklepala, nemusela tam vlitnout a vidět bratra, tím nic neumlouvám, ale kdyby tam byl sám nahý.. Unás se teda klepe, když se někde jde..
Možná dkyby o ni věděli, tak o ničem neví a nemusí řešit co a jak.. na druhous tranu si stejně myslím, že by to měla nechat na mě, jak se k tomu postaví..
A jestli by mi to bylo trapné, nebylo, zažila jsem dvě situace, kdy tito lidi co to mysleli dobře, pak z toho vyšli jako největší lháři, ti co šmírují a závidi, po zkušenosti co měla kamarádka a má má, mám pravidlo, že vztah o o dvou ne o dvou a kolí co chce řešit jejich problémy

No když bych si šla do bytu, kde nikdo nebydlí, pro poštu, tak by mě ani ve snu nenapadlo klepat. Ale možná jsem jen málo ostražitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.10.21 20:11

@ivašot. tak v tom případě by bylo zamčeno, a nebo zamčeno zevnitř a klíče.. když tam někdo je to si zase nemyslím, tže nevěděla, že tam někdo je, ale i tak..
Bych se do toho nemíchala, nakonec oznámí rouchod a si našel jinou.. třeba po čase. Můj bývalý se rozešel s přítelkyni dva měsíce před svatbou, a to mělis polečné bydlení a rozestavěno.
Jo a ne kvůli mě, rok byl sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
12.10.21 20:35
@karkarka píše:
Muze být. Ale raději budu držet s vlastní rodinou, než s cizí ženskou. Protože když ji to řekneš, budeš za svini před vlastní rodinou.

Pokud se bratr chová jako svině, výčitky svědomí bych neměla. Ty bych měla, kdyby ona s ním otěhotněla a věřila, že je vše o. k. No a on by pak třeba odcházel k milence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
12.10.21 20:45

Nejspíš je to troll. Zakladatelka navíc už vůbec nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.10.21 21:05

Já bych nic neřekla. Je to tvůj brácha, já bych svýho nepodrazila. Ale zas my máme takovej vztah, že bysme si z toho ještě společně udělali srandu :mrgreen: co už. On má máslo na hlavě, ne ty. Tak se tím netrap a pusť to z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
13.10.21 07:02
@Russet píše:
Proč za svini? On je prasák.
@Russet píše:
Proč za svini? On je prasák.

Se koukni, na co jsem reagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.21 08:07
@AnastazieB píše:
Neříkala bych nikomu nic, v žádném případě. Sama bych nechtěla, aby mě někdo takhle „kontaktoval“.

a to já bych to vědět chtěla, ať neztrácím čas s někým, kdo mě podvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.21 08:11

Pokud to nikdo doteď nepoznal, tak je to už je ve fázi, kdy s tím jen tak nepřestane. Můžeš to s ním probrat, ale nespíš to bude dělat dál a lépe. Vždy mě zaráží, jak každý radí, že by to raději nevěděl. Ono radši žít ve lži, než se trápit. Já volím raději variantu být sám, než mít někoho takového doma. Bráchovi bych to důrazně řekl, že má doma skvělou holku a jaký je to sr-č. Mám taky bráchu co to dělal a taky jsem to s ním řešil. Měl bokovku pouze na sex a přítelkyni se kterou mu bylo dobře. Nakonec se s přítelkyní rozešel a našel si jinou. Teď už je pár let ženatý. Sám mi říkal, že jak tohle někdy člověk zkusí, tak je to svým způsobem závislost. To jak se vždycky těšil až zase skončí v posteli nebo se na tajňáka někde sejdou. Můžeš to s ním pořešit, ale myslím, že tě nebude chtít poslouchat. Je to jeho život, jeho styl a ty s tím asi nic neuděláš. Když to řekneš jeho přítelkyni, tak si s bráchem skončila. Divila by si se kolik lidí žije v takové lži. Samozřejmě než to praskne. Občas to bráchovi připomeň a nevěnuj tomu zase takovou pozornost. Takový je život. Lidi si chtějí užívat a potřebují získat určité zkušenosti. On jednou narazí a pak zjistí, že to byla blbost. Možná ale taky ne.

• Citovat
  • Upravit
521
16.10.21 17:28
@karkarka píše:
Muze být. Ale raději budu držet s vlastní rodinou, než s cizí ženskou. Protože když ji to řekneš, budeš za svini před vlastní rodinou.

Tak jestli je u tebe a tvojí rodiny normální krýt před dalším blízkým člověkem, který jen nemá stejnou krev, takové prasárny, tak ok, asi bys byla za svini. Naštěstí ale existují i lidé, kteří mají rovnou páteř a nějaké morální zásady. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
16.10.21 17:49

Jestli se brácha choval o víkendu jak milius, k ofiko partnerce se měl jak k princezně a pár dní po tom už plánovaná šuk akce na bytě s jinou, tak v tom sacra dobře umí chodit a nebyla to výjimečná jednorázovka. On s tím nepřestane jen proto, že ty s ním o tom budeš mluvit. Maximálně ti nakecá to, co chceš slyšet.
Nechala bych to být.
Máme to v rodině. Kluk zahýbá celý život, už když spolu chodili a celou dobu manželství. Teď je mu táhne na 50 a zdá se, že se trochu zklidňuje. Já jsem jí to nikdy neřekla, ale vím, že se jí to asi 2-3× doneslo a vždycky se to obrátilo proti tomu, co jí to řekl. Ona tomu nechce věřit a on se z toho vždycky vykecal. Proto bych do toho nešla, on to stejně popře.
Co si o tom myslíš, mu říct můžeš, ale to je asi tak všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
16.10.21 17:59

Znám to z druhé strany, bývalý přítel mě podvedl na fesťáku s mojí kámoškou. Byli tam další mý kamarádi i kamarádky. Já tam nebyla, nejsem na to ale jemu jsem v tom nebránila, naivně jsem mu věřila.
No a všichni je viděli, jak se tam spolu líbaj a nakonec spolu skončili ve stanu, to ten š. ulin měl půjčenej můj spacák :poblion: přijeli z fesťáku, všichni (i s tou,, kámoškou'') jsme chodili na akce jezdili na výlety a nikdo mi nic neřekl. Až když jsme se ožrali s kámoškou co tam byla taky, tak se prokecla. Od všech jsem to brala jako zradu. Hlavně to byli moji kamarádi, toho přítele jsem s nima seznámila. Takže já bych v tu chvíli uvítala kdyby mi to někdo řekl a nedělali že mě krávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
16.10.21 18:03

@Kaktusanda
Dobrý a cos udělala? Rozešla ses s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
16.10.21 18:39

Jo rozešla ale taky jsem se na čas přestala se všema co o tom věděli bavit, protože jsem to od nich brala jako velkou zradu. Tam ale hrálo roli i to, že on si s tou mojí,,kámoškou'' psal, jestli došlo na další setkání o samotě to nevim a bylo mi to už jedno.

Jde o to, že je jedno jak jsem s tím naložila, měli mi to říct a ne se koukat na to jak jsme spolu a on přitom pár dní předtím byl s ní. To pak vypadlo i z té kámošky co se prokecla, že tam na tom fesťáku chodili za ruce atd. jako by byli pár.

Je to jiný případ. Být na místě zakladatelky. Tak se bráchy narovinu zeptám a řeknu mu že je to hnusný, ať si to s tou přítelkyní vyříká, sama bych asi nic neřekla ale omezila bych kontakt, protože by mi to bylo nepříjemné.

Z toho co jsem pochopila nemají děti, takže jestli jim to podle bráchy neklape a musí podvádět, tak nemá cenu v tom pokračovat. Každopádně těžko soudit, třeba to byla jednorázovka, poprvé a naposled nebo ne. To ví jen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová