Naděje, víra, rady, podpora ve snažení

359
10.4.10 19:26

Naděje, víra, rady, podpora.

Ahoj holky,

diskusí je tu hodně, ale řekla jsem si, že založím novou. Přišla jsem v březnu o miminko v 16 týdnu a s manželem jsme si řekli, že to zkusíme ještě jednou. Ráda bych si tu psala s Vámi co jste bohužel zažily něco podobného a vytoužené miminko plánujete, nebo už se Vám povedlo.Každá rada je vítáná, za každé povzbuzení díky. Zajímalo by mne za jak dlouho Vám lékař doporučil znovu se pokusit otěhotnět a za jak dlouho se Vám to podařilo. Zajímá mě ten rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21576
10.4.10 19:30

edit. to je mi moc líto!
já jsem potraila loni v létě v 8tt (byla jsem na zákroku pro zamlklé těhu na konci července). doktor doporučil počkat 3 menstruace a pak se začít snažit. zadařilo se nám po 3 měsících snažení (koukni na metřík). určitě se Vám také rychle zadaří. švagrová přišla o mimi přibližně ve stejném týdnu jako ty a pak se jim zadařilo asi za 4 měsíce snažení a mají 4-letou slečnu. držím palce a přeju mnoho štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.4.10 19:40

eeedit :srdce:

Já měla stejný týden těhu jako ty,když jsem byla ‚porodit‘…Byla nám doporučena 3měsíční pauza,což mně se zdálo nepředstavitelné a ihned po šestinedělí jsme se začali pokoušet ‚zacelit tu prázdnotu v mém břiše i srdci‘. Povedlo se IHNED-a za devět měsíců se narodila zdravá holčička( prostřední).

Nejdůležitější je asi pokusit se pochopit,že TO,CO SE STALO,SE PROSTĚ MĚLO STÁT- a nikdo a nic by to nezměnil.....Má kouzelná klauzule( chytala mně hysterie pokaždé,když se mi zdálo,že mé těhu příznaky mizí anebo mimi kope jaksi málo)byla:

‚VŠECHNO JE TAK,JAK MÁ BÝT‘

Přeju Ti ŠTĚSTÍ :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.4.10 19:43

sliznice??

a nebály ste se, stále čtu jak musí dorůst sliznice.Myslím si, že když je tělo připravené tak se mimčo chytne, ale proč tedy doktoři doporučují většinou tři měsíce??Moc děkuji za milé přání. :kytka:

Příspěvek upraven 10.04.10 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
10.4.10 19:44

Taky jsme to zažili ve 13tt.
Bylo to velmi smutné, pro mě i námaha na psych., moc jsem si miminko přála.
Dr. doporučil 3 měsíce počkat, ale pak jsem musela kvůli problémům čekat 1/2 roku. Zadařilo se hned první měsíc. Za čtyři roky se zadařilo znovu, tentokrát už napoprvé.

Já si to ořvala, a pak se snažila jít dál. Přítel, dneska už manžel, stál tenkrát při mě, prožívali jsme to spolu.

Určitě vám to brzo vyjde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.4.10 19:47

EEEDIT,

ja si presne rekla,ze 'pokud tam jeste sliznice dorostla NENI-nic se ani neuchyti a zkouset budem dal…Ale-pokud tam ta sliznice dorostla JE-proc cekat tak dlouho :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
10.4.10 19:48

podle mě to doporučují tak nějak ze standartu, tělo se dá kapku dohromady, možná i ta ženská se tak nějak zklidní
je lepší to respektovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.4.10 19:51

Překonat strach!

taky si říkám jak jste potom maminky překonávaly ten strach.Určitě jste ho musely mít a velký.Jak se dát do klidu, který je pro mimčo i maminku velmi důležitý.Jak se donutit moc nehlídat a nešílet při každém s prominutím prdíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.4.10 19:52

:-)
VIZ VÝŠE:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.4.10 19:54

Eedit ja takhle prisla o miminko ve 13tt,v porodnici mi mudra doporucila pockat tri mesice,na genetice pul roku a muj gyndr mi rekl at pockam 6 tydnu,az skonci prvni menses a pak jdu do toho..
Kdyz jsem se ho zeptala co rika na cekani 3 mesice tak mi rekl a proc ne 2 nebo 4?!?!??!
Pockala jsem a tyden po sestinedeli jsem otehotnela a viz metrik-dcerka se narodila skoro do roka a do dne.
Ono telo vi kdy je pripraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.4.10 19:56

Ani sem nečekala, že by se tolik maminek přišlo podělit o rady.Máte krásné metříky, je radost si je prohlížet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.4.10 20:04

eeedit,

opravdu se neboj-i když se člověku zdá,že to,co ho potkalo,pro něj a jeho partnera znamená konec světa-i VY BUDETE ZASE BRZY VIDĚT JASNÉ BARVY A SLUNCE NA OBLOZE.............. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
10.4.10 20:04

eedt, s tím šílením a strachem to je těžké… taky se bojím, jak dopadne UTZ, kam jdu za 10 dní, říkám si, jak dopadne genetika… ono, o dítě se bojíš až do porodu a pak až do smrti, toho se nezbavíme, jen se s tím musíme naučit žít. ale jak již bylo napsáno, je potřeba to brát tak, že co se má stát, to se stane. já si říkám, že prostě to malé muselo odejít a pokud odešlo, určitě nebylo něco v pořádku a kdyby vydrželo, bylo by to trápení pro všechny… možná to je ošklivé, ale já to tak prostě cítím. možná jsem na tom psychicky líp, protože už doma jednoho raráška mám. ale řekni si, že jste si vyzkoušeli, že to jde, takže se můžete v klidu snažit dál a užívat si snažení a sexu ;-) a příště už to prostě vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.4.10 20:10

díky

farska:moc děkuju jsi hodná.Díky manželovi a našim chlapečkům je mi o moc lépe.Kéž by to vyšlo.Nějaké zdravotní problémky mám také, ale doktoři mi řekli ať se nebojím a jdu do toho,tak jdu tedy jdeme s manželem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.4.10 20:13

nozu:také si to tak říkám a věř, že před tím je tohle přesně věta, věty co bych říkala pro utišení já.Překvapila mě ta bolest u srdíčka.Říkám si všechno zlé je pro něco dobré, ale citům to asi trvá déle.Děkuji za písmenka povzbuzení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí