Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, řešíme s partnerem dilema. Už od ledna neberu HA s tím, že chceme druhé mimi. Jenže jsem byla dvakrát za sebou nemocná, brala jsem i antibiotika, tak jsme to odložili. No a teď když už to vypadalo nadějně, tak nás celou rodinu přepadla nějaká střevní viroza. Trvalo mi to asi dva dny i s horečkou (začalo to v době ms).Teď mi ms končí a tak zase řešíme, jestli už tenhle cyklus to zkoušet, nebo radši ještě počkat. Jaký je váš názor?
Tea my jsme se tento měsíc snažili poprvé od revize.Měla jsem při tom břišní chřipku,horečky,přimo v den snažení.Byla jsem tak naštvana,že čekám ty tři doporučené měsíce od revize a zrovna mě chytne břišní chřipa v ovu.Sice to bylo strašně romantické
,ale nechtěla jsem to vzdát.Zítra budu asi testit,tak uvidím,jak jsme dopadli.
Ahoj, ja byla nemocna prakticky celou zimu, porad neco jako chripka (od listopadu). V lednu uz jsme se nato vykaslali a zacali se snazit. Hned jsem mela pozitivni test, ale po par dnech MS stejne prisla. V unoru jsme pokracovali a vypada to nadejne, viz metr. Jestli se citis normalne, tak bych na nic necekala, jestli si prijdes slaba a unavena, tak bych pockala na dalsi cyklus.