snažení po nemoci

Tea
116
9.4.10 13:20

snažení po nemoci

Ahojky, řešíme s partnerem dilema. Už od ledna neberu HA s tím, že chceme druhé mimi. Jenže jsem byla dvakrát za sebou nemocná, brala jsem i antibiotika, tak jsme to odložili. No a teď když už to vypadalo nadějně, tak nás celou rodinu přepadla nějaká střevní viroza. Trvalo mi to asi dva dny i s horečkou (začalo to v době ms).Teď mi ms končí a tak zase řešíme, jestli už tenhle cyklus to zkoušet, nebo radši ještě počkat. Jaký je váš názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
9.4.10 13:31

Tea my jsme se tento měsíc snažili poprvé od revize.Měla jsem při tom břišní chřipku,horečky,přimo v den snažení.Byla jsem tak naštvana,že čekám ty tři doporučené měsíce od revize a zrovna mě chytne břišní chřipa v ovu.Sice to bylo strašně romantické :mrgreen: ,ale nechtěla jsem to vzdát.Zítra budu asi testit,tak uvidím,jak jsme dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.4.10 14:23

Ahoj, ja byla nemocna prakticky celou zimu, porad neco jako chripka (od listopadu). V lednu uz jsme se nato vykaslali a zacali se snazit. Hned jsem mela pozitivni test, ale po par dnech MS stejne prisla. V unoru jsme pokracovali a vypada to nadejne, viz metr. Jestli se citis normalne, tak bych na nic necekala, jestli si prijdes slaba a unavena, tak bych pockala na dalsi cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí