Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Zvu všechny snažilky do diskuze, které mají náky ten problém
, at už se cpou hormony, clostíkem, lítaj po ruzných vyšetřeních, a na konci cyklu stejně najdou jen / čárku…problémovky spojme se ![]()
Příspěvek upraven 11.05.10 v 15:55
Ahoj Petro, jedna „problémovka“ už se hlásí!!!! Do žádné diskuze se pořádně nehodím, sem tam si píšu s holkama v Clostilbegytu… Jak píšeš, lítáme pořád po nějakých vyšetřeních, ale výsledek stejně nulový.. Měli jsme v plánu tento cyklus IUI, ale místo folíků jsem měla jen 4 cm cystu, takže nic.. navíc mi teď zadržuje ms, tak ani nemůžu začít další cyklus s clostíkem.. Uvažuju, jestli ještě počkat, zda se nerozjede, nebo jít na Agolutin…
![]()
Vidím, že už máte taky jedno dítě a včera jste podstoupili inseminace, tak přeji, ať se to podaří!!!! Ale nejhorší to čekání, že????
denco vítej
upřmne si myslím že ta včerejší insemka asi nevýjde
…jinak máme jedno…chtely bysme druhý ale nák to nejde a nebo jde a nedaří se…a ted taky lítáme jen po vyšetřeních…jinak holky se přidaj..co berou u nás clostík…já bych na tu vyvolávačku asi šla
jinak me napadlo založit tuto diskuzi i proto že všude je to mířeno na neco..bud clostík, nebo třeba lapárka,, nebo sou snažilky a spousta tehulek v nich ty poslední co stále čekaj…tak si myslím že si tu budou mít o čem povídat
danco a ty chodíš už dfo nákyho caru…asi podle te insemky ano, já chodím do genettu
Petro, taková diskuze tu opravdu chyběla, doufám, že se to tu víc rozjede… My se snažíme už 3 roky o druhé, v CARu jsme necelý rok.. Chodím do Frýdku-Místku (takové menší car…, ale dr. docela schopný, aspon se to tak o něm říká
) My teď čekáme na výsledky z genetiky a imunologie.
Už jsem myslela, že se dnes mrška rozjede, ale nevypadá to tak.. zítra zavolám a asi zajdu na tu vyvolávačku.. Uvidíš, třeba ti insemka vyjde… dokud se neobjeví mrška, tak je vždycky naděje… ![]()
denny určo se to rozjede asi ne hned ale holky se najdou…my genet máme za sebou..jak imuno, tak genet, a vše, i 4 d v menstruaci, laparoskopii, spermiky, no proste vše, jinak moje nezdary najdeš u me na profilu v deníčcích
Ahojky,
tak už jsme tu 3, zatím pořád čekám jak to dopadne, mrcha nikde a tt negativní
. A zrovna teď kdy se mi to moc nehodí, protože další cyklus už clostík užívat nemám, tak se potřebuju domluvit na lapárce na zjištění průchodnosti, ale tahle teda nevím, jen mi to natahuje cyklus. Nevíte, jestli to může způsobovat cysta? ![]()
ahojky eri tak s cystou to nevím
ale třeba si ješte tehu a nevíš o tom
![]()
ahoj eraguško, mě cysta na 100 % zadržuje ms… ty mrchy cysty to dělají!!!
Ale třeba jsi fakt těhu, někomu tt ukáže až později.. Kolik dní máš zpoždění??
Ahoj holky,
tak se taky přidávám. My jsme se o druhé snažili 2 roky, teď o třetí 10 měsíců (+ jeden nezdar v 8tt v srpnu).
Denčo takže chodíš k Čaplyginovi jo? Tak to máme společného doktora, ale já s tím teda moc spokojená nejsem
. Mám šíleně dlouhé cykly a podle něj je to normální, prý když jsem s tímhle cyklem 4× otěhotněla tak není nikde problém a nehodlá to řešit
. V září mi dal Utrogestan a hotovo a vůbec ho nezajímá, že při něm vůbec nemám ovulaci a bez té se jaksi otěhotnět nedá, že
.
Denči, čekala jsem ji včera, ale mně drží i BT poměrně vysoko, počkám do pondělka a pak si raději zajdu na gyndu, třeba se to srovná samo, ale já jsem nikdy zpoždění neměla.
Ikulko, tak to jsme na tom hodně podobně… Já k němu chodím proto, že v Ostravě je to ještě horší a Čaplygina si spíš chválí… Ale jak říkáš, taky mám pocit, že by některé věci mohl víc řešit.. Taky mám téměř všechny cykly anovalační a když jsem se ho zeptala proč, tak byl v koncích, vůbec netuší…
Od kterého dne bereš Utrouš??? Mě ho napsal taky (nebo Duphaston), ale já si to hlídám, nezačnu ho brát dřív než po 20dc… kdyby náhodou ovu byla.. ale stejně není.. ach jo.. ![]()
Eraguško - a kolikátý den luteální fáze jsi?? možná je fakt ještě brzo na tt.
Denčo napsal mi ho od 17dc, ale já ovulaci nemám dřív jak 20dc, takže ho beru až jak vím jistě, že proběhla. Minulý cyklus byla až 30dc, takže jsem ho brala až od 33dne
. To je pak jasné, že jak jsem ho brala od toho 17dne tak jsem dřív odmenstruovala než byla ovulka. A jak jsi spokojená s jeho přístupem… taky si vždycky jak od něj odejdeš připadáš jak největší magor na světě?
Eraguško já si myslím, že by to ještě pořád mohlo být těhu. Zkoušela jsi ještě testovat? Dneska bys měla být 14DPO ne?