Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
16.4.10 09:04

no zíta by mela dorazit ms..skoušela sem ten čípek nepoznám to ale myslím že je otevřený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
16.4.10 09:06

a je měkký nebo tvrdý??? měl by být v začátcích těhu hodně tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.4.10 09:09

jenže ani nepoznám jak moc má být tvrdý..nevím..nák mi příjde stejný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
16.4.10 09:12

to nevadí, hlavně se netrap!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.4.10 10:55

Ahoj holky,

potřebovala jsem trochu vypnout a odpočinout si.

Jinak ta odpověď podle mě není na otázku, kterou jsem chtěla vědět, že? Bt se mi pořád točí okolo 37, občas spadne na 36,8, ale zřejmě mi clostík opravdu rozhodil cyklus a tak občas zašpiním. V úterý jdu na gyndu, tak uvidím co mi řekne.

PetroL, jak jsem procházela diskuze, tak vím, že tam holky psaly, že po pregnylu musíš mít nejprve test negativní, teprve pak cca po 2 dnech od testu, se ukáže, zda se vylučuje jiné HCG než z pregnylu, tak bych testla až tak za 3 dny. Jinak jestli se ti posunula ovu, tak i datum, kdy ti má dojít mrcha, aspoň tak mi to bylo řečeno, doba před ovu může být pokažý jiná, ale od ovu ta LF je pořád stejná +- 2 dny.

Vítám další čekatelky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
16.4.10 14:58

ahojky
Kartářky - no, hele dost věcí řekla, aniž bych začala mluvit já - co se týče minulosti, ale tohle ne a ne vyjít, když už tak ze zvědavosti jen k té, co je prověřená :)
Lindi já jdu 4.5. do poradny pro neplodné páry kde mi řekne dr. jestli odebrat ty vejcovody nebo ne, tak už aby to bylo a zase se to hejbalo :) ale i tak už jsem si oddychla, už samotné objednání mi nějak pomohlo k tomu se nenervovat,kort když to dostanu o 5 dní dřív že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
17.4.10 06:32

ahojky

tak u me stále nic, má být dnes krásne tak budu makat na zahrade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
17.4.10 13:31

holky už nemusím testovat začínám mít ms…takže vysadím ultrouš ani ten to neudržel..jinak dnes sem mela podle poslední ms dostat ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.4.10 21:02

Ahoj,

PetroL, tak to je škoda, ale asi nejsi moc sklamaná, když jsi s tím počítala,viď. Bylo by to moc hezký, kdyby se ti to povedlo touhle jednodušší cestou. Tak příště půjdeš znova na insemku nebo rovnou na IVF?

Já pořád nevím, jak to dopadlo, ale spíš ne. K dr jdu až v úterý a testy jsem už nedělala, to už by měl dr něco vidět a když nic, tak hurá na operaci. Doufám, mám problémy s nohama, dost mě bolí, na dnešek jsem se ani nevyspala, pořád mě to budilo, jde mi to z třísel do celých nohou, snad to nebude nic závažného, jinak mi je totiž dobře. BT se pořád drží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
18.4.10 08:15

Petro - mrzí mě to… :cry: :cry: :cry:

Eri - No já nevím, jestli ta zvýšená BT bude u tebe z agolutinu, protože mě ta injekce zvedla teplotu jen na 3 dny, pak zase hezky klesla.. :twisted: Takže naděje tu je!!! Jsi dobrá, že netestuješ, já bych to určitě nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
18.4.10 08:52

Peti - to mě mrzí
Eri - držim pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
18.4.10 11:28

Eri no u tebe je to teda detektivka na pokračování… jsem fakt zvědavá jak to dopadne :wink: .

Petro to mě mrzí, že to nevyšlo. Ale za pár bude nová příležitost, snad bude ovulovat správná strana :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
18.4.10 12:40

Ahoj holčiny,

nám tu krásně svítí sluníčko a je teploučko, aspoň na ten jeden den.

Denčo, ty jsi měla taky clostík nebo ne? Netestuju, to už vydržím než dojdu k dr a tam budu mít už snad 100% jistotu, jak to dopadlo.

Ikul, a jak jsi na tom ty? Nasadila jsi clostík nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
18.4.10 15:27

Eri ne, zatím jsem ho nenasazovala, mám jo doma a jak už budu zoufalá tak ho třeba vezmu, ale zatím ještě čekám, jestli se příroda neumoudří, když máme to jaro :mrgreen: .

Jinak u nás je taky krásně, ale my jsme nemocní a tak sedíme doma :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
18.4.10 15:53

Tak jsme se vrátili z procházky, vyvenčili jsme dítko i psi :lol:

Ikul, taky jsme o tom přemýšleli, ale nejdřív přece jen podstoupím tu lapárku, tím budu vědět, že vše funguje tak jak má a pak to asi ještě chvíli necháme na přírodě a když to dopadne blbě, tak to budem řešit přes nějaké to centro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí