Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky ![]()
Tak útvar je pryč, MS mi vyvolali,ale 18.8 měla dojít další MS a nikde není ![]()
Těhu testy negativní,takže předpokládám,že těhule nejsem,nemám ani žádné příznaky. Takže v pondělí volám k Dr. a snad mi stím něco udělá
, ale mám také pocit,že jsem neměla ovulku
takže možná má anovulační cykly ![]()
Takže Dr. i asi dá nějaké léky na pravidelnou MS a půjdu na utz jestli mám folíky a uvidíme co a jak ![]()
Drž te palce a já přeju všem snažilkám //
pavlinka
drźím palce aby ti to dopadlo dobře a stou ovu ti dr určite neco udelá
ahoj snažilky,tak jsem byla v nemocnici na gyndě a řekla mi,že mám nejspíš něco s hormonama ![]()
Takže mě musí moje obvodní gynda poslat na hormonální profil ![]()
Tak snad to dobře dopadne,pak mi ještě zjistí jestli u mě probíhá ovulka ![]()
Tak mi držte palce prosíím ![]()
pavlinka
neboj to dopadne dobře teť sou v medicíne už takové zézraky.
Ano,přesně tak
holky snad se nám to jednou konečne povede a budeme držet mimi v náručí.
Ahoj holky, trochu to tady oživuji…
PetroL - i když jsem tu dlouho nepsala, tak pořád vás čtu v diskuzi, kde jsi s holkama (Ikulka, Eri, ..) Vím, že to musí být hodně těžké, když tam probírají bříška a miminka, já si taky vždycky každé nové těhu kamarádek obrečím.. Tak malá ti už chodí do školky, pamatuji, jak šel můj malý poprvé, on byl naprosto v pohodě a já jen nervozně chodila po baráku..
Jinak u nás nic nového, brala jsem 3 měsíce antidepky, teď jsem vysadila, tak uvidíme… Jediné plus co u mě je, že mi pomalu, ale jistě se začíná srovnávat cyklus i s ovulkou, ale zatím bezvýsledně.. Prednison jsem taky vysadila, začínám mít problémy s klouby a zubama, prý to jen odvápňuje a moc nepomůže.. Tak doufám, že tebe to pomůže a další těhu už nebudeš oplákávat, moc ti to přeji!!!!!
Eri - jestli tu ještě nahlédneš, tak moc gratuluji k těhu, neboj čárka bude sílit, jen to chce čas.. a přeji, ať zvládneš školu i Tomíka, musí to být hooodně náročné, já už bych se z toho dávno sesypala…chce to hodně síly a trpělivosti…
ahojky
Denčo tak to si me teda překvapila
…
prednison taky beru..to mi chceš říct že se mi zkazí zuby
, to sem nevedela že odvápnuje…já už tak mám málo vápniku a mela bých brát vigantol..který samo neberu protože me bolí ledviny
..jinak si se zbytek dočetla jinde..a já v uterý příští nastupuiju do práce..tak už nebudu mít skoro vubec čas na emimi
Ahoj všem, dlooouho jsem tu nebyla, ale dnes bych se potřebovala svěřit a poradit ![]()
Nemáte někdo zkušenosti s bolestí břicha po léčbě clostilem? Myslím tím ukončenou léčbu po třech měsících a vysazení. Minulý týden ve čtvrtek jsem dostala menstruaci až po deseti dnech od vysazení pro změnu utrogestanu. Včera večer mi skončila, ale dnes odpoledne mě začalo šíleně píchat a řezat v podbřišku tak nevím co se děje. Někde jsem četla, že účinky clostilu přetrvávají další tři měsíce tak jestli je to k tomu?? Díky za odpověď.
Ahoj Lucy,nemám vubec zkušenosti s tímto lékem,tak ti neporadím promin.Já brala jen Duphaston a potom žádné bolesti nemám.
Kdybych veděla poradím ráda ![]()