Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no já jo,protože vždycky dojdu k těm 45dc a když ms nic tak test a když nic tak na vyvolávačku
Ahoj holky
,jak se máte?
Tenhle týden mám pěkně rozjezděnej,včera v Sanusu,mám tam přijet ještě zítra na ultrazvuk a s největší pravděpodobností prý v pátek odpoledne znova na IUI. Dneska jsem potkala kamarádku,které se v Sanusu povedl třetí pokus IUI
.Ale taky jsem potkala jinou kamarádku co jsem skoro tři roky neviděla,tím že jsme se přestěhovali a tá ma za sebou,radši si sedněte…tři neuspěšné IUI,tři hrazená IVF neuspěšná a čtvrtý který si už komplet hradili a povedl se jim až pátý,to je síla co.Jinak je to stálo 200 000kč.Je smutný že pojistovny nehradí víc ![]()
Ahoj mám ten samý problém pokoušíme se o mimčo přes rok.Přítel byl na vyšetření a má vše o.k já sem byla min.měsíc na laparoskopii a taky to mám o.k.Mám pravidelnou menstruaci 28-30dc i ovulaci mám mám tak 14-16dc podle ovu testů.Teť mi doktor předepsal Clostilbegyt+utrogestan na 2měsíce tak snad zabere.Jestli nezabere tak před vánocema mne dr.pošle do IFV centra.
Aho holky,
rere vítej ![]()
Tak my jsme na tom podobně, já mám za sebou komplet vyšetření + laparoskopii teď v květnu. Manža několikrát spermio a oba jsme O.K. Snažíme se skoro 2 roky (teď v listopadu). Mám za sebou taky clostík, ale na něj jsem reagovala přehnaně, takže nic. Teď čekám, ms mi s dneškem mešká 2 dny, tt co jsem dělala ve středu, tak duchoval a to až dlouho po limitu. Zítra zkusím znova tt, tak snad se konečně podařilo, modlím se, aby ms nedošla.
Eraguška:
Budu držet palce aby to dopadlo dobře.Já dnes sem začala brát utrogestan(beru 1měsíc)a během 2dnů čekám ovulaci.Co sem četla hodne holkám se to povedlo na poprvé.
Příspěvek upraven 09.08.10 v 21:15
Ahoj holky
Můžu se k vám ještě přidat?
Myslím že mezi problémové rozhodně patřím a nebo se málo snažím
hezký den
Ahoj holky
,
Eraguško,tak to držím moc moc moc palce at // sílí a sílí.
Ahoj holky,
těhu se nekoná,jsem po zákroku a ms už pomalu končí, tak jedeme na novo ![]()
Holky já sem teť po ovu tak sem zvědavá jestli jo nebo ne ale radši tomu nevěnuju čas protože už sem ztoho byla tolikkrát zklamaná.
Příspěvek upraven 16.08.10 v 14:24
Ahoj holky chtela bych se zeptat na Bt měření já sem si ho začala delat teprve předevčírem doteť sem kupovala jenom ovu testi.Co sem se dočetla ovu by mnela být tam nekde kde klesne teplota dolu a pak náhle zase nahoru a kdy teda začína ta ovulace ten den co klesne teploměr dolu?A kdy mít sex aby se to povedlo?
myslím,že když to klesne,tak o dva stupínky,za dva dny se to zase zvýší,pak už je po ovulaci.