Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
22.6.10 19:34

Taky budu zítra asi dělat test, moc se mi do toho nechce ale co nadělám. S tím laparem jsem to taky slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.6.10 19:40

Tak holky a hlásit ty nejlepší výsledky jasný :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
22.6.10 19:45

No kdyby už se tělíčko chtělo srovnat, chjo
ale tobě Lucy to určo vyjde.....moc ti to preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.6.10 19:49

Já vám to přeju taky moc,ale u mě to vypadá že se budu muset smířit s jedináčkem,no nic jdu do vany a do pelíšku tak se tu mějte dobrou noc a pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.6.10 19:53

ahoj holky, nevím jestli můžu sem mezi Vás, ale já si už jako problémovka taky tak trochu připadám. Snažíme se s manželem od 8/2009 a minulý měsíc poslala moje gyndařka manžela na spg, dopadl katastrofálně - chlamydie, takže se oba léčíme atb. Nechápu jak jsme k tomu mohli přijít, jsme spolu 3roky a jsme si věrní. Ale kolegyně z práce je měla cca před půl rokem tak :nevim: jestli je to přenosné třeba i na wc :-? chjo, takže se teď nemůžeme snažilkovat :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.6.10 19:59

Susan23

To jsi mě potěšila, bylo by to hezký ale nevím nevím.
Ty jsi mladá holčina a navíc jsi tu někde psala jak máš skvělýho chlapa, to je moc důležitý a určitě se dočkáte a třeba už hooodně brzo. Právě dneska mi sousedka povídala jak to bylo u nich. Už nevěřila že bude mít děti, po třech letech otěhotněla, ale potratila, pak neměla 7 měsíců menstruaci, jednou byla na inseminaci a nic, a když měla jít na další IV…nevím co, tak najednou byla těhotná a to si ještě dělala test který ji vyšel negativní, no prostě neuvěřitelný příběh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.6.10 20:18

JaNinaMr

Ahoj
Můžete je mít oba už hodně dlouho bez nějakých příznaků.
Přeléčení antibiotiky výrazně zlepšuje kvalitu spermií, kterým do té doby chlamydie dávají pěkně zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.6.10 20:23

no a to jestli má chlap chlamidie poznají na spermiu??? mě to jen tak zajímá, protože ty chlamidie mě u nás už taky napadali, říkají, že je člověk chytí i v bazénu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.6.10 20:28

podle mě se dělá test přímo na chlamydie, sestra si ho nechávala dělat na počkání u svého gyn.dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.6.10 20:32

myslím že s chlaydiemi přijde do styku každý, ale jde o to jakou má člověk imunitu a jestli se mu přemnoží, tak to potom je problém, v rodině se nám vyskytla záhadná nemoc, nakonec byly zjištěny právě chlamydie a to nejen ty pohlaví ale i ty co bydlí v plicích a já nevím kde ještě, je tuším 7 druhů, ale jistá si nejsem, někde jsem to tenkrát vyčetla 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.6.10 06:23

ahoj,
tak jak se tu máte?

Lucyy ,že by to vyšlo?

U nás vše při starém..uvidim v pondělí co a jak,jedu k dr.

• Citovat
  • Upravit
407
23.6.10 08:00

Lucya a Goldenkaasi to tak bude, protože ani jeden z nás žádné příznaky nemá, takže pokud by manžel nešel na spg, tak ani nevíme že je máme :-? . Na preventivní prohlídce se to nepozná, protože se dělá speciální test na chl. a ten prý stojí podle mojí dr. 2000,– :roll: Je to přesně jak říkáš chlam. výrazně zhoršují spermie, a u ženy můžou způsobit i neplodnost (v případě neléčení) :cry: :-P Tak jen doufám že doberem atb a bude vše o.k. Jinak přeji všem krásný den a všem co testují // :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.6.10 08:08

test

ahoj,
tak hlásím že test je negativní, já to věděla takže nejsem ani zklamaná, teď by mě zajímalo kdy to dostanu :nevim:
JaNinaMr prosím tě, ten test stojí 200Kč
Susan23 tak co ty?
Díky holky, že jste mi to přály, snad někdy jindy, možná v příštím životě :zed: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.6.10 09:31

Lucya

tak to nevím proč mi gyndařka říkala 2000,– a ten test co myslíš ty je z krve a nevíš kde si ho můžu nechat udělat, myslím třeba i u praktického lékaře? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
23.6.10 12:14

Ahoj sluníčka, jen v rychlosti, test ráno negativní a vysledky krve budou zítra po 10, tak jsem zvedava ale jsem pripravena na 0. Jinak jsem si koupila na svedení Canesten v lekarne, protoze u noveho dr, jeste nemaji kartu a u stareho ji již nemají, takže lekarna.
Jinak co se týká veškerých testu, tak mi udela obvodák co chci, ale je to super lekar takze mi dnes vzal krev jen na HCG, což obvodák nemusí. A jako samoplátce by me to vyslo na 350 asi. Takže tak u mě.
Lucy, treba je jeste brzy, ja jsem 5 DPO, vís jak nadeje umírá poslední:D Pa musím fičet pro rámečky pod zásuvky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí