Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
16.6.10 16:10

Denčo ahojky..

Susan no u nás to není hraniční ,ale hluboko pod hranicí..nemáme téměř žádné spermie,a ty co sou tak jsou pomalé.
A proto rovnou umělé s icsi.. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5993
16.6.10 16:25

Kami, taky mě trochu zaráží, že ty máš už i laparo a mužík byl poprvé na spermiu?
My už pujdeme podruhe a i na hormonální profil zase, ale třeba fakt Clostík pomože a my pujdem na IUI a budeme brzy těhu:D A to přeji všem spolubojovnicím:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.6.10 16:30

Ne ne ,nebyl poprvé na spermiu..byl podruhé..a dr si myslel,že se to zlepší.
Ale bohužel nezlepšilo ani o kousek a horší to už snad ani nemůže být..teda může–ale doufám,že k tomu nedojde,aby jsme neměli ani mrt.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
270
16.6.10 17:26

no to si člověk nevybere, my máme spermio úplně úžasné, naprosto ukázkové a přesto nám bylo doporučeno IVI+ICSI, kvůli té mojí imunitě. Ale podle mého laického názoru - přece když beru léky na úpravu imunity a zlepší se to, tak bych mohla i přirozeně otěhulit, ne??? Někdy mám pocit, že to je jen bysnys, jedno co nám je, hlavně že z toho mají velké prachy… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.6.10 17:35
Denčo proč vám navrhují icsi?Když máte dobré spermio? :think:
Denča82 píše:
no to si člověk nevybere, my máme spermio úplně úžasné, naprosto ukázkové a přesto nám bylo doporučeno IVI+ICSI, kvůli té mojí imunitě. Ale podle mého laického názoru - přece když beru léky na úpravu imunity a zlepší se to, tak bych mohla i přirozeně otěhulit, ne??? Někdy mám pocit, že to je jen bysnys, jedno co nám je, hlavně že z toho mají velké prachy… :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
6473
16.6.10 18:35

Ahoj holky,mužu se přidat?V pondělí jsem byla na první inseminaci,po roce a pul snažení přirozenou cestou.Já mám ovu v pořádku a velikost vajíčka také,jen spermiogarm máme horší.Trošku se divím proč uspěšnost IUI není vyšší,když spermíky stříknou tak daleko a oni mají před sebou jen malý kus cesty,jeden by řekl že by uspěšnost mohla být téměř 100% co myslíte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
16.6.10 19:23

ahoj holky, po delší době.
Jsem po laparo, oba vejcovody naprd,plné pozánětlivé tekutiny tak mi je vzali. V po jsem byla na endokrinologii, mam trošku sníženou funkci štítky, dostala jsem prášky. Ale nic nebrání v tom,začít z IVF a stimulací příští týden. V pátek si jdu pro injekce :dance:
Zatím marodim, tak uvidim, jestli mě uschopní nebo budu pokračovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.6.10 19:27

Ahoj,

Gábi, vítej, klidně se přidej, aspoň tu bude zase o jednoho na pokec víc :lol: Napíšeš něco o sobě? Jak dlouho se snažíte, jestli už máš dítko, odkud jsi atd. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
16.6.10 19:36

Ahoj holky,už jsem do snažilek psala nejaký dotaz…S přítelem uvazujeme o snazeni,moc bychom chteli mimi,ale zatim je to v pocatcich planovani…bohuzel problem je ten, ze snad odjakziva mam problem s menses-desne nepravidelna…HA to srovnala,ale pred nedavnem jsem vysadila a jsme tam kde driv…zas nic…posledni byla 18.dubna… :cry: Myslíte ze by s tim mohl byt problem a mela bych s tim zacit neco delat? Děkuju za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.6.10 19:42

Eraguško díky za přivítání,mám jednu pětiletou princezničku doma :andel: ,co je za malou čarodějnici na fotce.O mimčo se snažíme rok a pul,je to zajímavý Kristýnka se povedla po pul roce snažení.Já jsem doufám v pořádku,ovu i vajíčko výborný výsledky,jen spermiogram máme horší,podle doktorky né zas tak zlej :cert: že by to se to snad nikdy nepodařilo ale je mi 35 tak nějak nemužu další třeba dva roky čekat. :jazyk:.Dcerka touží po sourozenci už od tří let,zpívá cizím dětem v kočárku ukolébavky… :wink: tak bych si to přála moc i kvuli ní.Jsem dva roky Přeloučanda,ale rozená v Pardubicích,kam taky jezdím do Sanusu.Taky jsem koukala že máš broučka na fotce,první se vám povedlo taky normálně? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.6.10 20:09

alchien

Ahoj všem, dneska tu je nových příspěvků :-)
alchien já jsem také měla menstruaci od jakživa hodně nepravidelnou, poprvé jsem otěhotněla po roce a byla jsem dost mladá bylo mi čerstvě 19, teď beru prášky na štítnou žlázu, menstruace 25-40dní, snažíme se už skoro rok a rok předtím než mi přišel doktor na tu ŠŽ se prý nemůže počítat takže asi tak, ale každopádně je to dost individuální, buď v pohodě to je nejdůležitější :wink:

Příspěvek upraven 17.06.10 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.6.10 20:30

alchien, pokud máš rozházené cykly určitě je zapotřebí ho srovnat, aby byl pravidelný, otěhotnět samo můžeš i při takovém to cyklu, jen to asi potrvá.

Gábi, toto není moje první dítko, z prvního manželství mám ještě 2 kluky, ale velké, ty byli hned, ani pořádně nevím jak. Tomášek, 6 let, je ze současného manželství a čekali jsme na něj 8 měsíců, než se zadařilo. Těhu bylo fajn, porod katastrofa, klučina = hromada problémů a starostí, když jukneš o stránku možna 2 zpět, tak si to tam můžeš přečíst a deníček o porodu najdeš v deníčkách také, nyní se snažíme už cca rok a půl, spermio na výbornou s hvězdičkou, já - HP v pořádku, štítka také, lapárka + průchodnost v pořádku, sice mi odstraňovali nějaké srůsty, ale více se dozvím až zítra, jdu odpo na KO. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.6.10 22:14

Eraguško,držím pěsti at máš zítra výsledky na výbornou. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 06:30
ahoj Gábi,
nevím jak přesně na tom jste s tím spermiem,ale vím že inseminace ma snad nějaky limit v počtu spermií-alespon 20 milionů.
Ale je možné,že některý car to dělá i s menším množstvím. :nevim: Ale zatím jsem o tom neslyšela.
Jediný co je pak snad nejhorší když mají mršky blbý tvar.My máme problém uplně nejvíc s nízkým počtem-že to je tak akorát na ivfko+icsi.Taky si na druhou stranu říkám,proč to nezkoušejí i stím menším množstvím–vždy ty spermie nemají pak dalekou cestu.Tudíž jich tolik nemusí být. :cry:
Gábi 1 píše:
Ahoj holky,mužu se přidat?V pondělí jsem byla na první inseminaci,po roce a pul snažení přirozenou cestou.Já mám ovu v pořádku a velikost vajíčka také,jen spermiogarm máme horší.Trošku se divím proč uspěšnost IUI není vyšší,když spermíky stříknou tak daleko a oni mají před sebou jen malý kus cesty,jeden by řekl že by uspěšnost mohla být téměř 100% co myslíte? :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
18.6.10 06:37

Gábi no našla sem i odkaz že prej stačí i 10 miionu na ml.Ale my máme jen 20 tisíc..takže nás se to netýká.http://www.porodnice.cz/intrauterinni-inseminace-iui

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex