Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kami, taky mě trochu zaráží, že ty máš už i laparo a mužík byl poprvé na spermiu?
My už pujdeme podruhe a i na hormonální profil zase, ale třeba fakt Clostík pomože a my pujdem na IUI a budeme brzy těhu:D A to přeji všem spolubojovnicím:D
Ne ne ,nebyl poprvé na spermiu..byl podruhé..a dr si myslel,že se to zlepší.
Ale bohužel nezlepšilo ani o kousek a horší to už snad ani nemůže být..teda může–ale doufám,že k tomu nedojde,aby jsme neměli ani mrt.. ![]()
no to si člověk nevybere, my máme spermio úplně úžasné, naprosto ukázkové a přesto nám bylo doporučeno IVI+ICSI, kvůli té mojí imunitě. Ale podle mého laického názoru - přece když beru léky na úpravu imunity a zlepší se to, tak bych mohla i přirozeně otěhulit, ne??? Někdy mám pocit, že to je jen bysnys, jedno co nám je, hlavně že z toho mají velké prachy…
![]()
Denča82 píše:
no to si člověk nevybere, my máme spermio úplně úžasné, naprosto ukázkové a přesto nám bylo doporučeno IVI+ICSI, kvůli té mojí imunitě. Ale podle mého laického názoru - přece když beru léky na úpravu imunity a zlepší se to, tak bych mohla i přirozeně otěhulit, ne??? Někdy mám pocit, že to je jen bysnys, jedno co nám je, hlavně že z toho mají velké prachy…![]()
Ahoj holky,mužu se přidat?V pondělí jsem byla na první inseminaci,po roce a pul snažení přirozenou cestou.Já mám ovu v pořádku a velikost vajíčka také,jen spermiogarm máme horší.Trošku se divím proč uspěšnost IUI není vyšší,když spermíky stříknou tak daleko a oni mají před sebou jen malý kus cesty,jeden by řekl že by uspěšnost mohla být téměř 100% co myslíte? ![]()
ahoj holky, po delší době.
Jsem po laparo, oba vejcovody naprd,plné pozánětlivé tekutiny tak mi je vzali. V po jsem byla na endokrinologii, mam trošku sníženou funkci štítky, dostala jsem prášky. Ale nic nebrání v tom,začít z IVF a stimulací příští týden. V pátek si jdu pro injekce ![]()
Zatím marodim, tak uvidim, jestli mě uschopní nebo budu pokračovat dál.
Ahoj,
Gábi, vítej, klidně se přidej, aspoň tu bude zase o jednoho na pokec víc
Napíšeš něco o sobě? Jak dlouho se snažíte, jestli už máš dítko, odkud jsi atd. ![]()
Ahoj holky,už jsem do snažilek psala nejaký dotaz…S přítelem uvazujeme o snazeni,moc bychom chteli mimi,ale zatim je to v pocatcich planovani…bohuzel problem je ten, ze snad odjakziva mam problem s menses-desne nepravidelna…HA to srovnala,ale pred nedavnem jsem vysadila a jsme tam kde driv…zas nic…posledni byla 18.dubna…
Myslíte ze by s tim mohl byt problem a mela bych s tim zacit neco delat? Děkuju za rady…
Eraguško díky za přivítání,mám jednu pětiletou princezničku doma
,co je za malou čarodějnici na fotce.O mimčo se snažíme rok a pul,je to zajímavý Kristýnka se povedla po pul roce snažení.Já jsem doufám v pořádku,ovu i vajíčko výborný výsledky,jen spermiogram máme horší,podle doktorky né zas tak zlej
že by to se to snad nikdy nepodařilo ale je mi 35 tak nějak nemužu další třeba dva roky čekat.
.Dcerka touží po sourozenci už od tří let,zpívá cizím dětem v kočárku ukolébavky…
tak bych si to přála moc i kvuli ní.Jsem dva roky Přeloučanda,ale rozená v Pardubicích,kam taky jezdím do Sanusu.Taky jsem koukala že máš broučka na fotce,první se vám povedlo taky normálně? ![]()
Ahoj všem, dneska tu je nových příspěvků ![]()
alchien já jsem také měla menstruaci od jakživa hodně nepravidelnou, poprvé jsem otěhotněla po roce a byla jsem dost mladá bylo mi čerstvě 19, teď beru prášky na štítnou žlázu, menstruace 25-40dní, snažíme se už skoro rok a rok předtím než mi přišel doktor na tu ŠŽ se prý nemůže počítat takže asi tak, ale každopádně je to dost individuální, buď v pohodě to je nejdůležitější ![]()
Příspěvek upraven 17.06.10 v 12:35
alchien, pokud máš rozházené cykly určitě je zapotřebí ho srovnat, aby byl pravidelný, otěhotnět samo můžeš i při takovém to cyklu, jen to asi potrvá.
Gábi, toto není moje první dítko, z prvního manželství mám ještě 2 kluky, ale velké, ty byli hned, ani pořádně nevím jak. Tomášek, 6 let, je ze současného manželství a čekali jsme na něj 8 měsíců, než se zadařilo. Těhu bylo fajn, porod katastrofa, klučina = hromada problémů a starostí, když jukneš o stránku možna 2 zpět, tak si to tam můžeš přečíst a deníček o porodu najdeš v deníčkách také, nyní se snažíme už cca rok a půl, spermio na výbornou s hvězdičkou, já - HP v pořádku, štítka také, lapárka + průchodnost v pořádku, sice mi odstraňovali nějaké srůsty, ale více se dozvím až zítra, jdu odpo na KO. ![]()
Ale je možné,že některý car to dělá i s menším množstvím.Ale zatím jsem o tom neslyšela.
Jediný co je pak snad nejhorší když mají mršky blbý tvar.My máme problém uplně nejvíc s nízkým počtem-že to je tak akorát na ivfko+icsi.Taky si na druhou stranu říkám,proč to nezkoušejí i stím menším množstvím–vždy ty spermie nemají pak dalekou cestu.Tudíž jich tolik nemusí být.
Gábi 1 píše:
Ahoj holky,mužu se přidat?V pondělí jsem byla na první inseminaci,po roce a pul snažení přirozenou cestou.Já mám ovu v pořádku a velikost vajíčka také,jen spermiogarm máme horší.Trošku se divím proč uspěšnost IUI není vyšší,když spermíky stříknou tak daleko a oni mají před sebou jen malý kus cesty,jeden by řekl že by uspěšnost mohla být téměř 100% co myslíte?
Gábi no našla sem i odkaz že prej stačí i 10 miionu na ml.Ale my máme jen 20 tisíc..takže nás se to netýká.http://www.porodnice.cz/intrauterinni-inseminace-iui
Denčo ahojky..
Susan no u nás to není hraniční ,ale hluboko pod hranicí..nemáme téměř žádné spermie,a ty co sou tak jsou pomalé.

A proto rovnou umělé s icsi..