Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
20.6.10 13:59

Ahoj,

Susan, tak mně po laparu došla ms tak jak mělatak ti to třeba vyšlo :lol:

Já byla ve čtvrtek na KO, dostala jsem globule na vkládání, objevili se nějaké kvasinky :twisted: a domluvili jsme se, že počkáme do podzimu, jestli se po laparu zadaří či ne a pak ještě zkusíme folikulometrii s pregnylem a když nic, tak to budem řešit v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
20.6.10 18:05

Ahoj holky, že bych zkusila teda test už zítra ráno? Budu asi 3 den po vynechání, mám je prostě strach že to zase nevyjde a bude tam jen ta hnusná /. Ach jo, ale vy víte jak moc si přeju už být těhu. Vy máte aspoň už prcky doma, ale ja furt nic, ale mam užasného chlapa, to zase ano.
Eraguš, taky jsem přemyšlela, že bych vše nechala chvili plynout bez lekařů a blbych prašků, ktere stejně nepomahají. Ach jo, 29.6. jedeme do Prahy na imunologii a 12.7. mame genetiku. Jinak asi nechám čas plynout, 9.-11.7 jedeme na vandr na Slovensko, a to bych jako těhule (beztak riziková) nemohla, takže to necháme vše až na září:D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.6.10 19:29

Susan23

Ahoj všem,
Susan23 řeším stejné dilema jak ty, testovat či netestovat toť otázka. Jsem nervozní jak sáňky v létě :zed: 32DC a nic se neděje přitom poslední menstruaci jsem měla po 26dnech. Někde jsem četla, že se test má dělat až po týdnu vynechání, bylo to v nějaké poradně psal to lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
20.6.10 19:46

Ahoj Lucy, a budeš teda testovat? A jak dlouhe teda máš cykly? Já jsem dnes vlastně jen 2 den vynechani. Jak dlouho chces čekat? Ja mam hrozné nervy a nevím, ale víš jak zase když zkusím zítra udělat test, tak budu vedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.6.10 11:45

Susan23

Ahoj
Právě že u mě je to s těmi cykly naprd. Ale když jsem se dívala na svůj menstuační kalendář dva roky zpátky tak mám většinu cyklů spíš kratších tak 26-30dní. Nevydržela jsem to a test koupila, udělala a teď nevím, protože sice tam jsou dvě čárky, ale ta první je bílá takže asi nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.10 12:13

Ahoj Lucy :mavam: ,podle mě i uplně světlá a slabá čárka je počínající těhotenství,Zkus druhý test ještě zítra třeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
21.6.10 12:34

Ahoj, taky jsem ráno testila, a nic teda ano /, jako vzdy. Třeba je fakt ještě čas, nebo ms zpožděnou vlivem laparoskopie. Rozhodla jsem se, že budu brát další cyklus Clostík, ale bez UTZ a bez lekařů. 29.6. jedeme do Prahy na imunologii a pak 12.7. na genetiku. A pote půjdeme do CARu, ale až v září, do té doby dám svemu tělu poslední šanci…
Jinak Lucy, třeba jsi fakt v tom, ja nikdy němela ani náznak druhe čarky, takze nevím jake to je. Zkus test zase za dva dny, nebo zítra rano a uvidis zda bude čarka silit, pokud ano, jsi jasná těhule:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.6.10 13:20

Suzan, držím palce ať se zadaží ještě před CARem. Z vlastní zkušenosti- domluvila jsem se s kamarádkou která tam pracuje že mi domluví schůzku s jejich primářkou asi za 3 týdny, a tělo se tak leklo že by muselo do caru že raději otěhotnělo, tak jsem jí pak jen řekla že je asi nenavštívím :-))
Lucyo já měla taky první testík teměř neznatelnou čárku, takového ducha, ale druhý den už byl duch znatelnější.
Moc štěstíčka i ostatním snažilkám, vím jaký je to záhul pro psychiku. Tfuj, tfuj ať tulánkování přinese i to ovoce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
21.6.10 14:06

Al, problém je v tom, že v CARu už jsme byli a zase chtějí vyšetření krve a spermošů, i když toto již máme. Ale uvidím, třeba už jsem fakt těhu, jen je na test brzy. Holky nikdy mě nepálila žáha, jen ted poslední dny, je to známka těhu? Nebo jsem za těch 16 měsíců machr na sugesci symptonů?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.10 14:35

Susan,to si krásně napsala :lol: :lol: :lol: .Pálení žáhy určitě v těhotenství je,nevím jestli na začátku ale když už je mimčo velké v bříšku a tlačí ti na bránici,tak z toho to je.To já už bych nevydržela a byla dávno otestovaná,nebo bych šla na krev,to je 100%výsledek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.6.10 14:51

Ahoj holky budu vám všem držet palečky ať se testíky vybarví správně :palec:

já testovala minulý týden a byla taky jenom jedna,ale tak nevím jak to bude s ms,jsem 36dc a mrcha nikde,počítám že to dopadne jako minulý měsíc a to že budu muset na vyvolávačku-už tomu nějak přestávám věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.10 14:58

Zuziš,tak zkus ještě jeden testík :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.6.10 15:05

Susan mě žáha taky teď na začátku těhu pálila, začlo to pár dní po ovulce. Nikdy jsem na to netrpěla, tak mě to taky docela překvapilo. Takže držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.6.10 15:13

že by??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
21.6.10 17:39

Tak to jste mě fakt moc potěšily, holky moje. Takže teď budu netrpělivě čekat zda ms dorazí nebo nee. A ve středu si u obvoďáka nechám vzít krev na HCG a budu mít jistotu:). Jo a ráno jsem testila a /…Víte, jak stále budu doufat. a i vám všem přeji brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí