Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
24.6.10 11:44

Krásný slunečný a teplý den,

dovču si užiju,ale bez manži to nebude ono,ale začínám si zvykat,že ho vydím jen z rychlíku. Pomalu začínám balit, vyjíždíme z pátka na sobotu mezi 3-4 hodinou, to musím ještě zajet k našim, abychom jeli společně, u nich ještě hodíme do auta lednici s masem a pak tradá směr Budějice, měli bychom na místo dojet do 16 hodiny. Je to cca 1100 Km, tak Tom nejde zítra spát a doufám,že jak ho usadím v autě,že usne a celou cestu prospí :lol: Holky, jak já to balení nesnáším a to mám něco doma a něco u rodičů a musím přemýšlet co jim zabalila babička a co mám zabalit já, no je to pro mě trest :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.6.10 12:26

Nějak jsem nepostřehla kam že to jedete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.6.10 12:35

Do Itálie,ale nechtěj vědět název, nejsem schopná si to zapamatovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.6.10 12:49

Jééé,přibal nás sebou :lol: :lol: :lol: .Užijte si dovču :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.6.10 13:21

hmm tak tam jsem taky nebyla

krásně si to užijte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
24.6.10 14:04

Eri - taky přeji, ať hlavně dobře dojedete a cítíte se tam moooc dobře!! A kdy se vracíte??

Susan - já bych 5 DPO ještě vůbec nic neřešila, to je určitě moc brzy i kdybys byla těhu. Každopádně jsem zvědavá, jakou hodnotu máš v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
24.6.10 21:06

Ahoj holky, jsem dnes 6 DPO a HCG mám 36, doktor říkal, že pozitivní je od 6. Holky, začíná to vypadat, že jsem těhu, jsem šťastná jako blecha. Tak jen ať hezky roste a v neděli jsou už na testu //. Dnes odpoledne ještě byla /.Ale věřím tomu, mooooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
24.6.10 21:51

Susan, tak to je moc dobrá zpráva, tak přeji, ať to dobře dopadne a hlásíš brzy // :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.6.10 23:05

Susan, tak tiše gratuluju :kytka: , jak bylo HCG 36, tak je to jasný, ale na test z moči je brzo, myslím, že zítra nebo v sobotu bude // i na testu, jestli máš testy od 25 jednotek, tak aspoň co jsem slyšela, tak HCG musí být jednou tak vysoký v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
25.6.10 07:57

Ahoj holky, tak já nevím, dnes od 5 ráno krvácím jasně červenou krví a bolí mě břicho jako při ms. Že by planý poplach? Nebo mám ještě šanci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.6.10 09:57

ahojky po delší dobe..četla sem
susan me // na testu ukázaly už u hcg 33..za dva dnysem mela 77..dyt sem to tu i psala…anemela si pregnyl??????
krvácení muže znamenat ztrátu..i když 6 dpo bi to bylo biochemický ale takyzahnízdování nekdo to má tak 1 den i 2 dny :nevim: …každopádne držím palce

eri užíj si dovču krásne odreaguj naber sílu na snažení at vám svítí sluníčko..a po ceste hodne štestí at dojedete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.6.10 10:58

susan nebo zajdi nekam do laborky kd enabírají krev stojí to 200-220 a výsledek máš za hodinu a uvidíš zdakleslo či stouplo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.10 13:40

Ahojky

Ahoj holky,koukám na příspěvky a doufám že Vám nebude moc vadit kdybych se k vám přidala.K mému problému-dvě holčičky už doma mám,ale stále se snažíme o třetí dítě,marně.Předešlé těhotenství bez jakýchkoli problému,zapadla jsem snad hned na první pokus,ale u třetího jsem tvrdě narazila,doufala jsem že to bude stejné.první těhotenství mrtvý plod,po nějaké době jsme se začli těšit znova,bylo mimoděložní,třetí také už s rychlovkou do nemocnice a odebráním jednoho vaječníku,pan.mudr mi oznámil že už jaksi nestihnul při laparce pořádně ošetřit druhý vaječník,který je bohužel hodně posrůstaný,bylo mi všelijak :zed: .S odstupem času na to koukám trochu jinak,samozřejmě je to i tím že člověk se těší z toho co má doma děti manžel,pomůže podpora rodiny a přátel…Tím vám chci milé snažilky říct,at nevěšíte hlavu,at Vás to nepoloží při prvním krachu a samozřejmě Vám z celého srdíčka přeji at Vám to vyjde :hug: …My to taky zkusíme znova,tak snad se na nás ještě jendou usměje štěstí…přeji všem krásný den a nádherné dovolené,Petka :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
25.6.10 13:48

Peti díky za palce, nikam nejedu, nechám to na přírodě, Pregnyl jsem neměla, jen Duphaston a ten dobrala minulé úterý 15.6. Otázka tedy je, když je biochemiké těhu, tak se spojí vajíčko se spermii ale neco je spatně? Toto potřebuji vedět, protože jsem neměla asi ovulaci a najednou mam HCG? Nějak tomu nerozumím, myslís ze tolik pomohla ta laparka? Nebo jak to vidíš ty? na laparu jsem byla 27.5. a pak jsme na to hned hupsli, protože v papírech bylo napsáno „známky probíhající ovulace“. Ale nechám to tak a udělám v neděli testík pokud tam budou //, tak je vše v pořádku, pokud nee, tak budu plakat, ale to až v neděli. Třeba budu patřit k těm, ktere mají ms i při těhotenství a nebo k těm, co se první pokus nepodařil:D. Ale jak říkam na to je čas do nedele.
Eruš, krásnou dovolenou, moc si to užijte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
25.6.10 14:29

no nevím, ale já by jsem to nenechávala jen tak, proč jsi ten duphaston vysadila??? Nasaď ho zpátky, HCG 36 je bych řekla těhotenství, kor když jsi neměla pregnyl. Ten duphaston může těhotenství udržet, ty tvý příznaky může být počínající potrat, takže rychle nasaď duphaston, menzes přijde i s ním, nemusíš ho vysazovat, stačí počkat až začne menstruace a pak vysadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí