Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
18.6.10 12:09

Ahoj Kamčo,měli jsme na první IUI 17mimionu,tak aspon že není ta hranice 20 jak píšeš že někde chtějí.Taky nechápu proč to neudělaji i s opravdu malým množstvím,aspon třeba tři šance.To je mi líto že máte spermiogram takhle horší.Manžel muj sváří atd takže jsme taky čekali právě víc špatný výsledek.Gynekoložka mi dokonce řekla,že i přirozenou cestou by se to povést mohlo,že to uplně zlý není,ale vzhledem k věku,je mi 35let,že nemužem třeba dva roky čekat.Koukala jsem na fotku že máš taky cvrčka doma,taky mám 5ti letou dcerku,ta se povedla sama po 6měsících snažení…holt to asi byla klika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 12:27

Malýmu je 7 let a povedl se nám po 2 letech snažení..
Takže někde už ta chyba být musela,ale chvála bohu povedlo se a aspon ,že je klučík..
I když řeknu touhu po druhém mám snad ještě větší,než u kluka.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
6473
18.6.10 12:41

My jsme Kamčo měli spermiogram už asi trochu horší i dřív,taky na něm manžel byl ale já byla už těhotná… :hug: což bylo moc milý překvapení…byl na měm zbytečně.Gynekoložka mi tenkrát řekla,že at jsem ráda že se to povedlo,že ty výsledky nejsou uplně dobrý.Myslím že ty výsledky jsou stejný i ted.Manžel by rád zkoušel přirozenou cestou,ale já už tomu nevěřím,je to rok a pul,milujem se poměrně často a nic.Taky mi furt říká,at jsem ráda že máme aspon Kristynku…jenže jenže…ty ty pocity znáš. :-? :cry: Taky ti touží syn tak po sourozenci?Naše malá je jak jatá,když začla chodit do školky a pro spolužáky chodila maminka s kočárkem a miminkem,viděla jsem jak ji to trápí…to ji bylo 3roky :oops: ,vždycky jsem jo říkala…taky se dočkáme neboj taky…nebo to její zpívání ukolébavek cizím dětem…je to na stranu krásný ale na druhou smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 13:31

No my jsme spermio před klukem neřešily vůbec,jako začla sem pak k dr chodit-ale ten furt řikal,že jsme mladí,že to půjde.Tak cykly utíkaly-roky taky.Pak jsem šla od známé k dr a ten mi řikal at udělame spermio ,že taky může být chyba v chlapovi.
No ani jsme ho nestihly udělat a já při další návštěvě u svého dr byla těhotná..takže po 2 letech bez léků se to povedlo.

Pak byly malýmu 3 tak sem si řikala,začnem -je nejvyšší čas,malej otravoval pořád o brášku,že si nemá s kym hrát a tak..no první rok nic..to bylo 2006.Pak začal 2007 a řikala sem si to není možný,že to nejde.Tak zas lítájní k dr,bykla sem na prohlídce u obvodáka a z krevních testů-byla zhoršená štítka.No nic..nezalečilo se to,protože následující týden na to,jsem potratila–Ani jsem nevěděla,že jsem těhu-neměřila sem teplotu,prostě sem se nesledovala.Došla mrcha se zpožděním–taky sem si myslela u mě nic nového.Však mě cykly blbnou.Jenže ejhle-krvácení neuustávalo po 5 dnech-naopak snad ještě sílilo-pak se přidali šílené křeče.A ještě v ten den-doma ze mě něco vypadlo.Následovala pohotovost-kde z vysokého hcg konstatovali,že se jezná o spont potrat v 6 tt.
Na čas sem se uzavřela do sebe,k doktorům sem nechodila.Ale snažily jsme se doma.Další rok 2008 nic,2009 nic-teda krom toho,že jsme měli na 3 cykly clostil a 1 spermio -co už vyšel katastrofálně.Přesto nás dr usmlouval at zkoušíme dál.Rok 2010 sem byla na laparo ,já v pořádku,od kkvětna clostil-reakce nic moc.Spermio totálně na hovno.Že stím ani nejde itěhulit-přirozeně.
Jako vím že se stávají i zázraky,že prostě z ničeho ten život vznikne,ale už tomu nevěřim protože vlastně je to doba 4 roky a nic..
Jo a můžu ti říct-čím je kluk větší ,tak otravuje se sourozencem čím dál tím víc..a pro mě je to sakra nepříjemný.Poslouchám nooo všichni maj brášku nebo segru a já nemám nikoho.. :cry:
Je jasný ,že u nás to už nestihnem a ten věk odstupující mezi dětmi bude asi velký,tak mám i strach jak ho pak přijme.Přeci jen menší děti se sbližují daleko lépe.než když je dítěti 10 let a přijde mimi.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6473
18.6.10 14:17

Kamčo, je mi moc líto,že si o mimčo přišla…Ale ty jsi příkladem že i s takhle horším spermiogramem,při více štěstí se otěhotnet dá :wink: .Furt přemýšlím nad tím,když k oplodnění vajíčka stačí stejně jen ta jedna spermijka :oops: proč nechtěj dělat IUI při těhlech výsledcích.Takže říkáš že ta touha po sourozencích s dětma roste?Tak potěš,naše je jak jatá ted. :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 15:32
No dá…ale je to asi o hodně velkým štěstí a o dlouhém čekání..vem si že já vlastně ted takovou dobu a vlastně nic..A léta běží ,co si budem povidat. :think: :cert:
Gábi 1 píše:
Kamčo, je mi moc líto,že si o mimčo přišla…Ale ty jsi příkladem že i s takhle horším spermiogramem,při více štěstí se otěhotnet dá :wink: .Furt přemýšlím nad tím,když k oplodnění vajíčka stačí stejně jen ta jedna spermijka :oops: proč nechtěj dělat IUI při těhlech výsledcích.Takže říkáš že ta touha po sourozencích s dětma roste?Tak potěš,naše je jak jatá ted. :hug: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
6473
18.6.10 16:12

Souhlasím s tebou Kamčo,je to tak i u nás.A to si vem,vy máte horší spermiogram a povedlo se vám 2×,nám ani to ne.Samozřejmě,člověk je štastnej že už doma jedno dítko má… :hug: ale ta touha po druhém…to cítíme obě stejně. :srdce: .Kolik ti je Kamčo roku?Já kdyby mě bylo třeba o 5min,zkouším ještě bez asistence lékařu,ale tak nějak to utíká no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 16:35

Mno tak mě je 30..ale zas vzhledem k situaci v jaky jsme-už čekat nechci.A to spermio se bude spíš horšit-nebo bude max stejné-co nám řekli dr. :-(

• Citovat
  • Upravit
6473
18.6.10 16:40

Taky si nemyslím že se z ničehož nic zlepší.Je to tak…prostě bez pomoci lékařu se mimča když se poštěstí dočkáme za měsíce,roky…spíše ty roky…a to ještě když bude štěstí na naší straně…tak proč to nepopostrčit.Vzpomínám na plány z dřívějška…děti tak tři roky od sebe… :-? :think: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 16:45

No to sem si řikala že max 4 roky..aby byli od sebe..a skutek utek.
Já to spíš vidím na roky než měsíce,ale třeba bude štěstí blízko nás a vyjde to.

• Citovat
  • Upravit
6473
18.6.10 17:35

Přesně tak,musíme myslet pozitivně :lol: :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
20.6.10 11:42

Holky chci se zeptat, byla jsem v tomto cyklu na laparoskopii a měla jsem ms dostat v pátek a nic. Po Duphastonu jsem poslední dva cykly neměla problém a ms přišla. Navíc mám angínu a k ní antibiotika, tak nevím zda nemůžou ovlivnit ms i ony. Prosím poraďte, test ještě nechci zkoušet, mám strach, počkám ještě. Nechci zase vidět /. Moje otázka tedy zní, zda jstě měli opožděnou ms po laparu? Jo a snažili jsme se vlastně hned asi dva dny po operaci :oops: . Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
20.6.10 12:09

susan - já ti moc neporadím, na laparu jsem nebyla, ale třeba se to povedlo a proto ms nepřichází… který den jsi po ovu???

Já hlásím, že u mě KONEČNĚ ms dorazila a bez léků a bez vyvolávačky!! sice po 54 dnech, ale luteálka byla asi 16 dní, takže akorát…
Holky co u vás nového??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.6.10 12:48

Susan já měla po laparo mrchu normálně jako vždy,akorát teda silnou až až.. :cert:

Jinak u mě nového nic.Jím clostil a budem zkoušet ,než se dostanu do car.. :think:

• Citovat
  • Upravit
6473
20.6.10 13:15

Susan,taky jsem nikdy na laparo…nebyla,takže skušenosti nepředám :think: ,ale pokud máš 28dní bez ms,tak se testni-neboj :palec:. Kamčo a na kdy jsi objednaná do car…? Já jsem 7.den po IUI a od 5.dne mě fest bolej prsa.Ale nevím,nic to třeba neznamená,vždy před ms mě bolej ale že by musely už 10 před ms…do tý doby mě asi upadnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí