Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Susan, jestli jsi dneska teprve 5 DPO, tak i test krve může být nízký,že ti řeknou, že nic, v krvi se to prý s jistotou dá říci až tak kolem 9 a víc DPO,tak nebuď zklamaná, když by nic a vyčkej.
Ten test co myslím já dělal sestře na požádání její gynekolog a dělal ji normálně nějaký stěr z krve to určitě nebylo.
Příspěvek upraven 23.06.10 v 13:20
máma byla shodou okolností dnes u léčitele, jezdíme k němu už asi 15 let a vždycky všechno pozná, nevím jestli až tak léčí, ale pozná, no a on ji řekl ať vydržím, že prý ,,vidí´´ jak se moje vajíčko zavrtává, tak se mi akorát klepou ruce a mám nerva, neměla mi to maminka má drahá ani říkat. Podle mě to ale není možný jsem 36DC a vzhledem k tomu že je přítel doma jen o víkendech tak to prostě nesedí.
Tak hodně štěstí na zítra!!!
Na různá svědění se mi osvědčilo přidávat si do sprchového gelu, používám jen ten od avonu, pár kapiček eukalyptového oleje nebo čajovníkového ten je trochu ostřejší, ale obojí je 100% a žádný svědění nemám už několik let, když to teda nepřeženu s oholením se ![]()
no to by mě zajímalo co by léčitel řekl mě ![]()
jako svědivku mám už nějak dlouho a mažu se,teda mažeme přítel byl nakažen
,ale už to má dobrý a já se včera oholila a zase vyrážka,ženský nevíte co na vyrážku po holení???
tak já používám buď secret nebo lady speed stick a netvrdím že je to úplně super, ale tak o 50% lepší určitě
Zuzi, na vyrážku po holení je jediná rada. Ale ted se mi holky nesmíte smát. Mě většinou holí přítel a jako první věc mi připlácne teplý, lepe horky ručník na bobříka, aby se chloupky změkly a napařily. Vždy když holí on, je to bez vyrázky a hlavne jebaku a kdyz ja, tak se osypu vždy. Takže napařit. Myslím si, že by měla pomoci i vana, ale tu my nevedeme:D
Je to sranda a je to příjemné:D. Akorát se mi občas stane, že mě přítel oholí moc a ja pak jen koukám:D
Ahoj
Tak já se mám fajn, začíná mě bolet břicho což si myslím že znamená, že to dostanu a to znamená že nebudu muset na injekci. Jinak uklízím a čeká mě vygruntování auta, už se pomalu štítím si do něj sednout ![]()