Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
8.7.10 09:20

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ale dočítám všechno…

PetroL - tolik léků!!!!!!!! ale aspoň že už se přišlo na to, proč se nedaří.. Kéž by ti to teď už vyšlo!!!!!

U mě nic nového, jsem teď dočasná nesnažilka kvůli antidepresivům, které jsem dostala na tetanii, tak do září musím vydržet… pak nás asi čeká IUI.

nějak to tu vázne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.7.10 13:34

Ahoj holky :mavam: ,představte si mě se sem vubec nešlo přihlásit.Stále mi to psalo chybný heslo nebo jméno…přitom to bylo správně,no tak hlavně že už to funguje.Dnes jsem měla jet na druhý IUI,bohužel to neklaplo kvuli manželovi :cry: ,je mi to líto.Přitom doktorka chválila jak se mi pěkně střídají strany,že vajíčko narostlo ještě víc než minulý měsíc…jako sranda byla když jsem si ještě týž den píchala sama sobě Pregnyl do zadku :lol: :lol: :lol: .Zkusím večer znásilnit manžela :roll: když už ten Pregnyl mám píchlej,ale moc nevěřím že mě by pomohl když nezabral ani při IUI.
Co nového u vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.7.10 21:25

Ahoj. Hlásím se jako další hromádka smutku nad každou příchozí MS :-(

Spmgram téměř nadprůměrný, já relativně také v pořádku. Snažení 17 měsíců.

Dnes je 20. den cyklu, první cyklus s Clostilbegytem, pak ultrzv na vajíčka, injekce Pregnylu, ovulace - snažení… a za týden… ?!! Kdoví… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.7.10 23:23

Ahoj Atuj :mavam: ,s vynikajícím spermiogramem to s lékařským popostrčením pujde určitě rychle,neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
10.7.10 09:51

Čau holky,
tak jak se máte ?

• Citovat
  • Upravit
41
10.7.10 11:19

Spíš to vidím na idiopatickou sterilitu… Prostě když Pán Bůh nepožehná, všechno snažení je marné. Holt si to nezasloužím zřejmě. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.7.10 23:58

Takhle nemluv Atuj :kytka: ,já fakt věřím že s lékařskou pomocí budete čekat.Vím že aby to vyšlo hned první měsíc je šance malá,ale jsou tady v diskuzích holčiny kterým i to se zadařilo,ale třeba čtvrt roku a budete čekat.Nepřestávej doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.7.10 12:41

Ahojkyyyyyyyy­yyyyyyyy,

tak jsme z5 z dovči, bylo to úžasné, jen pro Toma bylo těch 14 dní moc, stačilo by 10.Cesta byla náročná. Večer podám podrobnější info, šla jsem jen pozdravit, musím vybalit a dát vše do pořádku a pak když neodpadnu, tak vás půjdu dočíst. Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.7.10 19:52

ahojky

tak koukám vetšina z vás si užívá teplo :lol:
no mydnesve stínu měly 38 a doma máme standartně 24 stupnu všude, ale jak člověk výjde z baráku na zahradu dostane takovou tafku

u nás se nic neděje, plaveme, zalíváme zahradu, ani na lodce sev tom vedru nedá být

atuj a co mimotelní oplodnení ivf??

a jinak co je svámi..jj horka tak se nechce ani psát ani nic :lol: ..tak aspon tulení doma nezanedbávej te :lol: ..at čtem jen dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
12.7.10 20:35

já teda nemám chuť ani na to tulení až se mě dneska chlap ptal proč, asi je mu to už divný, poslední měsíc moc neto, nějak se mě nechce, jsem unavená a zhiclá :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.7.10 13:59

ahojky

tak to my se tulíme pořád

a jinak jak sem užívala ten gynex..tak tím že je bilinkový tak sem chytla takovou alergii…že po 3dnech užívání sem ho musela vysadit,…já sem alergická normálne ale jen na určitý veci…no tak..smula.....a femigard bude to samý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
13.7.10 21:27

petro kolik tě ten gynex stál?
jinak femigard je taky na bazi bylinek..ale nevim jaké je složení..

Taky uvažuji o něčem..i když u nás je to už jasné ,normálka to nepude.Dnes jsme se zas přesvědčily.-

Je u vás dusno?tu na padnutí.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
12947
14.7.10 07:55

kamco já myslím že i s dopravou 405…ale jestly jej chceš tak ti ho dám co sním..já ho nemohu..a ani ten femigard sem na to proste alergik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.7.10 08:01

kamco a hlavne se má spotřebovat od otevření za 3 mes..je otevřený 14 dní…je plnej brala sem ho asi 2,5 dne po 3×6 kapek…dvadny a ten třetí sem si dávala jen po 2…protože tam psaly..že když seneco deje nemá se vysadit ale snížit dávka…me nenpadlo že je to alergie…sem nemohla dýchat, rýma očiatd..pak sem ho vysadila a za 3 dny už to bylo dobrý…a jestly jejchceš tak ti ho pošlu až v pondelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.7.10 08:09

kamčo a jestly pujdeš na ivf tak je to asi zbytečné brát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie