Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
14.7.10 08:16

No petro to půjdu asi–pokud se najdou časem spermošky,nebo pak dárce.
To se uvidí.
Už sem nás objednala k urolog androlog,tak uvidíme co stim vakem semennym je a nebo jestli operace. :cert:

Já zas právě četla že bud ten femigard nebo gynex je dobrý užívat před ivf..ale říkám sou to jen takový poslední zachranny vesla. :cry:

• Citovat
  • Upravit
12947
14.7.10 08:22

kamco šak jestly chceš pošlu ti jej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.7.10 08:28

já bych zase potřebovala sehnat clostík na 1 mesíc :nevim: nechce se mi jet na genett..aani ke svému…tak kdybyste o nekom vedely kdo nabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.7.10 11:01

tak já už mám clostík zajištený od jedné holčiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.7.10 08:00

Ahojík,tak zase nikde nikdo,já nějak nestíhám,vždy jen nakouknu a to je vše,jak bylo to vedro tak se mi nechtělo vůbec nic :wink:

nového nic,teda aspoň nic nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.7.10 15:11

ahoj,
tak je konečně po těch vedrácích.
Petro sehnala si teda clo?mohla bych ti poslat.Jedno balení.

A jinak jak se máte?

• Citovat
  • Upravit
6473
28.7.10 21:19

Ahoj holky,vubec ale vubec nestíhám zapínat pc.Ale ted to bude trochu lepší,dala jsem výpověd v práci tak chci na měsíc dva zaevidovat se na pracáku,mít čas spolupracovat se Sanusem a pak když se mimi nezdaří nastoupit do nového.Je to těžký,tenhle krok jsem zvažovala od května ale ted se seběhlo více věcí který už nechci tolerovat že jsem to tam zabalila,mám teda před sebou ještě pár směn do konce týdne ale pak :mavam: :mavam: .
Co vy,jak se máte?Mě dorazila ms na den přesně :cry: ,měla jsem to čekat.Začínám mít vážné obavy že se druhého mimča nedočkám :cry: .Manžel mi řekl že už to podstoupí jen jednou,takže nevím když se IUI nezdaří a já ho nepřiměju změnit názor tak je konec nadějím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.7.10 21:57

Gábi, třeba až si budeš teď trošku lenošit, tak se to změní a půjde to. Nebo možná si dát na chvilku i pauzu od snažení a i manža pak do toho půjde na novo. Je to těžké, nám se taky nedaří, teď jsme ve fázi čekání a to až do konce příštího týdne, tak jsme oba napnutí, jestli se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.7.10 10:53

já už ani nebývám napnutá, protože vím, že beztak nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
29.7.10 12:00

Goldolenko to znám,já jsem to samý,říkám si vždycky že jsem beznadějnej případ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
29.7.10 12:05

nikdo není beznadějný, už jako malá holka, jsem říkala, že budu mít děti ze zkumavky a že to budou dvojčata kluci. naši nadávali ať to nepřivolávám. Buď jsem to přivolala a nebo to tak prostě mělo být a jen mě mozek na to upozorňoval dopředu, každopádně už se na ty mimča těším, ale možná by jsem brala radši páreček- manžel chce holčičku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
29.7.10 12:08

tak já v tom budu vyjímka :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.7.10 11:04

Hezké dopoledne,

teda jak pro koho. Já měla opět záživnou noc. Vzbudilo mě čurání, tak jsem se odvalila na wc, pak jsem si uvědomila, že mám hlad a jestli si nic nevezmu, tak asi budu :poblion: . Tak jsem si vzala ovoce a spokojeně se zachumlala zpět do postele. Už jsem byla skoro v limbu, když najednou z půdy se ozval dupot a pak šílený řev. To jsem v posteli doslova nadskočila. Někdo zapoměl zavřít na půdě okno a kočky si tam uspořádali kočičí zápasy. Šla jsem je vyhnat a zavřít okno. Než jsem slezla z půdy dostala jsem křeče a tvrdlo mi břicho, čekala jsem co z toho bude. Už to vím a proto se nemohu moc vzdalovat od oné místnosti. Takže dneska mám dietní den, ovšem s mojí momentální žravostí si to neumím představit a suchej rohlík už nechci ani vidět, tak to bude zajímavé. Nechápu co se to děje :nevim:

Jinak vás čtu, ale nějak není co psát. A kočky, hlavně nevzdávat a bojovat, však se nám to jednou určitě podaří, ať už bez nebo s pomocí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.7.10 11:52

Ahojky no tak to jsi měla záževnou noc :wink:

podaří se to jo to určitě někomu jo,já už jsem na pokraji sil a nervovýho vyčerpání,když na to jen trošku pomyslím chce se mi brečet a to se snažím na to nemyslet,ale však to znáte že to nejde :cry:

moc vám to všem přeju :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
30.7.10 11:56

zuziš klid, já se snažím od 1/2009 a mimčo v nedohlednu, ty už máš alespoň jedno, já prdlačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí