Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Susan
,já jsem měla taky Duphaston předepsanej na 10dní po IUI,poté vysadit.Každý centrum má asi jiné postupy,snad věděj co dělaj.Já jsem dnes 12dní po IUI a 25dní od ms,tak když mrcha nepřijde v pondělí si udělám test.
Ahoj holky, byla jsem na gyndě a doktor říkal, že to na těhu ani nevypadá, takže planý poplach a krev je menstruační.....Dobrou noc
Dobré ráno holky,bohužel taky nic…ráno jsem začla špinit,čekám jen kdy se to rozjede.Vám držím palce at máte lepší zprávyčky ![]()
Ahojda
já mám nějakou depku z toho všeho, radši bych to holky dostala jako vy než tohle
Lucy a jak si ty ted na tom?Oekáváš?Vím že si psala že si už okolo 36dne myslím vid?
hm tak nějak já už se na ten kalendáříček nemůžu ani podívat, tři dny mě bolí břicho a nic
Ahojky taky stále čekám a čekám,dneska jsem 41dc a nic ![]()
Susan to je mi líto že se to nepovedlo,ale neboj dočkáš se,držím palečky
![]()
a jak to teda vypadá u tebe? já jdu zítra odpoledne na folikulometrii, takže vůbec nevím, jak to dopadne, zkusím ho umluvit na IUI
Ahoj Golden, u mě dobrý, těhotná nejsem, ale jak říkají holky máme pohnojeno, bylo to asi biochemické těhu, a přítel říkal, že to cítil, že je to planý poplach. Tak první nezdar máme za sebou:), ale víme, že už ovuluju, takže paráda. Začla jsem dnes zobat Clostík, tak uvidíme.
Na test nemám odvahu, tenhle týden ještě počkám a pak půjdu za doktorem, břicho mě pobolívá jen mírně a jen někdy, přestala jsem pít sodovku, ale to je už 14dní až teď o víkendu jsem si toho všimla. Mám neustále šílenou žízeň a včera večer když jsem si dala svoje oblíbený šampaňský tak jsem po skleničce zjistila, že chutná jak handra z nádobí
a to kupuju pořád jednu a tu samou značku. Doma jsem nic neřekla abych nestresovala nejen sebe, ale i drahou polovičku, celý víkend mě ale udivoval, byl tak strašně hodnej a ochotnej a milej, jak kdyby něco tušil ![]()
Pořád počítám a říkám si jestli je možný, že by se to konečně podařilo, po těch 2 letech v to člověk ani nedoufá, fakt už jsem byla odevzdaná to vzdát.
Tak jsem si tady maličko ulevila, dík za přečtení holky ![]()