Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Susan taky ti moc přeju aby jsi tam našla ty dvě dálnice,ale ty jsi taky psala že bereš antibiotika to si myslím že taky může mít vliv na ms,mě to jednou taky udělalo po antibiotika,na druhou stranu bych ti přála aby to byl ten mimísek
![]()
Zuzi, díky, jsou to ale nějaká slabá ATB obvoďák ví, že bych mohla být v tom. Uvidím ve středu na krvi.
Díky za podporu, já tomu fakt už nevěřím, opožděnou MS mám asi proto, že jsem před 14ti dny byla nemocná, prášky jsem na to žádné nebrala snažím se jim vyhýbat. Při prvním těhotenství mi právě na začátku, kdy jsem ještě ani nic netušila, předepsala doktorka antibiotika, tak ve mě teď byla jiskřička naděje, že se to konečně povedlo a že se u mě počínající těhu prostě projevuje sníženou imunitou. Susan23 to napsala přesně, taky jsem za ty dva roky měla spoooustu zaručených příznaků. Momentálně mě nějak tahá v podbřišku ![]()
Ahojky,
dočetla jsem,ale stejně mám v hlavě vygumováno
,jinak jsem četla,že pálení žáhy může být příznakem těhu,já to měla
a konci minulého cyklu a ms dorazila ne denpřesně,ale když jsem byla na KO, tak se mě dr ptal, jaká byla ms, že ta sliznice je pořád vysoká, včera se mi nalila prsa, jenže nevím kdy byla ovu, jestli teda byla a tento závěr týdne nic nebylo a chlap je do pátka fuč, tak pak až přijede to možná stihnem, já jedu v pátek v noci na dovču, tak to bude trochu hektické ![]()
AHOJKY
já už dlouho načuhuju ale nák není ani nálada a co psát
, celý týden byl akční behaly sme po výletech, tři holky dají zabrat ale míše to náramne prospelo
jinak sem byla opet na krvi na hematomce takže to zase nevyšlo tak medr objednala do velkého centra v nemocnici v ustí už tento čtvrtek takže to vypadá že budu píchat heparín…jinak příští pátek jedu do imunnia ..pro výsledky…a mám to nák celý nabitý
ahoj, se ti nedivím, že tě moc neláká chodit na fóra, mě to poslední dobou taky nějak nebaví, začínám mít občas pocit, že mě to i stresuje, ale nakonec vždy nakouknu co je tady novýho
upřímně si přeji aby nám shořel počíač, byla by to moje spása, konec sezení u PC, konečně by mě to donutilo vylezt ven, konec hledání všeho možnýho a nervování se dopředu
no uvažuji, že by jsme na podzim jeli ještě jednou na dovču, však co, děti nemáme, jsme sami dva, na co budu škudlit, užijeme si to a procestujeme co se dá, s dětma už na to mít nebudeme
tak já ani nemám čas..už nakupuju veci malé do školky, chodíme pořád nekam ven, a mám poslední dva mesíce než pujdu do práce a tak nechci sedet u pc..ale venovat se malé
máš pravdu, jenže já chodím do práce, kde jsem celou noc sama, pacienti spí a tak čumím na fóra a na různý stránky a hledám nesmysli
je pravda že pře míšou a u míši sem na fora nechodila a byla sem v pohode a to i po tech prvních nezdarech..u míši semi tehu ten začátek prožívala v pohode a ne jako ted…ale jak začnu choditdo práce tak tu už nebudu vubec nebude čas..práce domáctnost malá…takže to bude v pohode a upřímne týden sem nebyla a bylo mi dobře …žádný smutný články a nic..takže i proto si ty dva polsední mesíce užiju jinak..
Jj, holky, i mě stále doma říká mužík,že mi z těch smutných příběhů už hrabe, ale stejně mi to nakonec nedá a kouknu se.
Jinak jedu za chvili na gyndu, ms stále nikde a navíc mam takove to paleni a svedeni na bobříkovi, takže jsem fakt zvedava jestli mam zase nakou infekci, napadlo mě, že to možu mít i z ATB. Poprosím dr. ať mi koukne na utz a pokud bude sliznice nízko, tak nevím zda si nechat píchnout agolutin na vyvolání a nebo se na to fakt vykašlat uplně. Ach jo
Ahoj dnes všem ![]()
Také jsem zvědavá na Susan23 jak dopadla.
Já jsem dneska podrbala se sousedkou, má toho dost za sebou, co se problémů s otěhotněním týká a nakonec když už to vzdala otěhotněla a když bylo malému ani ne 5 měsíců v blahé nevědomosti počala ještě holčičku ![]()
Tak to je pěkný,to já i když nad tím nepřemejšlím a vymažu to i z palice tak se stejně nic neděje
![]()
kdepak je ta Susan???že by byla vážně těhu?
a rozdejchává to?
Teda holky, fakt díky že jste na mě tolik myslely, ale bohužel dr. dnes neordinoval, takže tam pofičím zítra ráno a ještě i k obvodakovi, ale nevím zda už se mám nechat uschopnit, nějak se mi stále nechce do práce, ale už bych asi měla, ale když ja tam tak moc nechci. Jo a ráno udělám test a ať vím, protože mi někdo říkal, že po laparu, můžu byt jako šestinedělka:D Hezky večer, jsem tady ale dále:)