Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
15.6.10 11:32

Ahoj jsem jen na skok,půjdeme za chvilku otáčet seno :zed: :zed:

pejsek je pěknej :palec: :palec: to máte co za rasu?to není labrador že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.6.10 12:27

je to zlatej retrívr, ale říkám, že je jak bou´dák, bydlíme na vesnici a je to takovej špinavec, věčně něco kunuje pod traktorem a pak podle toho taky vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.6.10 12:32

no to my si ještě počkáme co z toho našeho drobka vyroste,no drobek to není,ale všechno by sežrala potvůrka jedna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.6.10 14:08

Susan, ono to není o tom, že nechci, spíš si to neumím představit jak by to tu fungovalo, už takhle všechno leží jen na mně, manža je prostě pořád pryč, ale peníze jsou za potřebí. Možná s nějakou výpomocí občas by to šlo, nebo za ten rok bude Tom třeba o hodně lepší, ale nikdo mi neumí říct, jestli to takhle zůstane nebo se to zlepší a hlavně mi neumí říct,že se to určitě nebude horšit. Fakt mám z toho v hlavě zmatek, manža je toho názoru, že rok je dlouhá doba a stejně se těhu vůbec nemusí zadařit, tak se mu nechce to už odkládat i kvůli věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.6.10 14:39

Ahojky, když už jste u těch psů, nemůžu se nepřidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.6.10 16:33

pěknej :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.6.10 16:33

ahoj..
Tak u nás další problém..
zlé spermio.Máme doporučené ivf+icsi

Jinak pesana máte každá pěkného.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12681
15.6.10 17:17

a ten trávník kolem pejska :palec: krásně udržovanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.6.10 18:16

jinak dneska jsem 29.DC menzes chodí mezi 28-30 DC. U6 4 dny špiním, dneska už vlastně zase ani ne. Tak nevím co se děje. Test jsem nezkoušela, nemá to asi cenu, duphaston jsem dobrala v sobotu. Teď se bojím, co když to vyšlo a já ho neberu??? Jinej už doma nemám, říkala jsem si, že si ho nechám napsat zase v půlce cyklu až půjdu na UZ a te´d se tluču do palice, že jsem si pro něj měla jít a nevysazovat ho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.6.10 19:47

Díky za pochvalu Felisky i trávníku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.6.10 19:51

S tím duphastonem by mě taky zajímalo, jestli kdyby se náhodou zadařilo a pak se vysadíl zda to nemůže mít nějaký negativní vlivy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.6.10 20:59

Holky, dupfík by měl mít učinnost ještě cca 3-5 dní po dobrání, tak být goldy tebou, tak si ho utíkám raději napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
16.6.10 14:23

ahoj holky, já taky jen dočítám, nemám co psát, u mě pořád stejné, na ms pořád čekám… ale ovu byla, sice dost pozdě, tak snad jak skončí luteálka, tak ms dorazí sama…

Eri - to je mi tak líto, že máte takové trápení s Tomáškem, o to horší, když jsi na všechno sama.. Kéž by se to nehoršilo a jen a jen zlepšovalo!!!!moc ti to přeji… jinak osobně si myslím, že by druhé mimi Tomáškův stav mohlo spíš zhoršit, protože může mít pocit, že se víc staráš o mimi, než o něj, i když to samozřejmě nebude pravda, ale kdoví jak by to vnímal on… Nevím, já bych měla asi fakt strach… snad se nezlobíš, že to píšu tak otevřeně… Ale kdyby ti někdo pomáhal, tak by to možná šlo.. navíc, rok je opravdu dlouhá doba, situace se může změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
16.6.10 14:24

Kamcoo - tak to je blbý, ale nevzdávej to, stává se i se špatným spermio, že se těhulí… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.6.10 15:20

Po pravdě Kami, my máme spermio hraniční a taky se nám nedaří. Ale říkal dr., že tím že máme oba některé hodnoty hraniční, tak se nám nemusí dařit. Ale věřím, že nám pomůže IUI a třeba fakt na poprvé, což by mohlo byti už příští cyklus, teda asi tak za 3 týdny, teď čekám na ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí