Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no me práve holky z otehotnení po potratu poradily toto, že ho berou a merly nádherný hlen
hele složení je jako femigard…jinak sem včera i zakládala diskuzi za gynex nebo femigard
Petro kolik stojí ten gynex?
Jinak ten femigard snad doporučuje nějakej mudr Vydra-gynekolog a v lázních že dělal.Aspon co jsem četla.Ale zas je drahej no-lahvička stojí asi 380 kč a snad musíš mít aspon 2-3.Na tu léčbu.
Mějte se holky
Koukám že už je přes 1000 příspěvků…téda vy jste ukecané. ![]()
Dobrou všem.
ahojky
tak sem byla dnes v te imunii…a taky na hematologii pro výsledky tak byla zjištena mutace ATTP-R..která zpusobuje trombofilní něco..a zpusobuje potraty v I.trimestru…takže pojedu to dovyšetřit zase smer ustí na náky hematologický centrum..a vypadáto že příští tehu budu píchat od začátku miniheparín…jinak u teto mutace by se nemela ani antikoncepce brát..tak uvidíme jak moc je pozitivní
imunia..jedním slovem des…čekala sem náky velký centrum a odberní místnost na sperma normál záchod…opravdu na to že je jediná v okolí..me prostředí sklamalo..i když tam byly milý
Ahoj,
PetroL, tak na jednu stranu jsou zprávy pozitivní, že víš, proč se to děje, horší stránkou je to čekání, ale zase máš naději do budoucna, že už se to vyřeší a minulost se nebude opakovat a zůstane minulost a tak by to mělo být. A na to vyšetření pojedeš do ÚL? Teď jsi byla v Praze, že?
Já dneska nedělám nic, jen jsem vyprala prádlo a pověsila, včera večer mě vzala hlava,noc jsem trávila převážně na wc a volala do Číny, ještě teď mě hlava bolí,ale už se to dá ustát,, žaludek je pořád jak na vodě a mrcha nechce slábnout ![]()
eri na imunia sem byxla v praze nikde jinde to není jezdí tam i brnáci..atd
na hematologii sem šlasama v lovosicích..ta odebrala na základe zprávy co sem mela z genetického vyšetření papír ty mutace a ješte cosi nabrala..a vyšlo toto..a v ul je náky velký hematologický centrum kam se toto posílá a vyšetřuje..je náky specializovanejší nežu nás hematologie..a pokud je to tím sem ráda že se to vyřeší pro příšte…upřímne me cpou na ivf ale dovyšetřit me nechtely..až když sem si otevřela dost pusu..tak daly tu imunii
PetroL, je to hrozný, ale místo aby udělali nejdříve opravdu veškerá možná i nemožná vyšetření, tak raději hned cpou do drahých metod a vůbec je nezajímá, jestli to není vlastně zbytečné, vidí v tom jen byznys a to mě děsí, protože vydělávat na neštěstí druhých mi přide sprosté, řekla bych že to hraničí s hyenismem, ale co s tím naděláme, my bohužel asi nic.
Já budu doufat, že u nás to už konečně taky půjde, tak jak mi je blbě poslední dobou, tak si říkám, jestli to má vůbec ještě cenu, ta představa, že se stejně dařit nebude a zas budem lítat všude možně mě už začíná děsit a tak nějak toho mám asi dost. Po neděli jdu na gyndu,tak si s ním o tom ještě promluvím a zkusím se ho zeptat i na tu imunologii, my máme jen spermio, HP, štítku a lapárku, ale je mi divný, že se to prostě tak hrozně dlouho nedaří. Ale třeba je to opravdu jen o tý hlavě, kdo ví? ![]()
eri ani nevíš kolikrát sem se na to chtela já vykašlat ale ženský to nedá pokud to mimčo chce bojuje
Je to tak, ale občas to na nás dolehne v plné síle, však tobě nemusím nic povídat, taky sis užila toho zlého až až. Jak ty jsi brala ten clostík, já bych ho chtěla znovu nasadit, ale jen v té menší dávce, jen nevím jestli, když ho nasadím od 3 DC, jestli mi to nezkrátí cyklus, mám ho 28 dní.
PetroL, díky, tak já ho také nasadím a měla jsi jednu tabletku, já měla 2, ale teď nasadím jen jednu.
tak vidíš, no, já měla velkou reakci, tak raději nasadím jen jeden, snad budu reagovat jako minule, jen bez toho, aby to přerostlo v cystu.